74

Христо Христов

преди 10 месеца

Хубаво е, че демократите са обезпокоени. Както казват в САЩ: "По добре руснак, отколкото демократ"!

73

Анонимен

преди 10 месеца

От какво е обезпокоен не се разбра -- безсмислена статийка. Това е партия, която е възникнала и се подкрепя в провинциите на бившата гдр.Хората там са с друго мислене и имат други виждания.

72

баба мара

преди 10 месеца

вчера излезе информация че сириец от 8 години в германия е станал кмет на малконаселено място 2500 жители меркел и щолц бяха в коалиция 16 години сегада си носят отговорността

71

Ханс Цюбергрюгер

преди 10 месеца

Ааааа ферщейн! Подкрепата за крайно десните в Германия расте, т.е. все повече германци им симпатизират, ама президентът им притеснен. Какво значение има тук волята на народа, все пак това е демокрация. При нея имаш и свобода на словото, но трябва да говориш политкоректно и задължително в синхрон с мейнстрийма. И много права имаш, най-важното от които е да се подчиняваш безпрекословно.

70

Чичко Долфи

преди 10 месеца

Искате май пак аз да дойда!? Разюзданата либерастия накрая води до мен, не разбрахте ли?!

69

Тъпанар

преди 10 месеца

Явно е време за новия човешки експеримент. Ако се вгледаме в историята, ще видим, че промяната на строй винаги идва с някоя касапница. Викат му революции. Винаги има нещо, което поляризира хората, разделя ги и следва геноцид. Появата на евроатлантическите ценности обаче е изкуствено насадена. Т.е. някой умишлено се стреми към конфронтация и този път не иска революция само в една или няколко страни, а едновременно в целия свят.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Урсула начело на НАТО,голям майтап,цирк арена..

67

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Нищо чудно в Германия да се появи, не след много време, и новият хитлер,който ще се справи с все по нарастващата имиграция,която пък заплашва със срив икономиката на тази висококотехнологична и със силна икономика страна.

66

Шоп

преди 10 месеца

Демек на швабенците почна да им идва акъла, лека-полека.... но Германия вече е oaкaнa и такава ще си остане..

65

Панта

преди 10 месеца

Когато народа иска, а власта не дава, идва революцията. Споко. Българите ако не могат да си плащат водата, ще крадат от комшията. За Франция иде реч. Там власта не давала, и после паднали едни напудрени кратуни. Либералните фашистки болшевики, лесно ползват епитетите. Ако ти вземат детето, щото се изтървало в училище, че твоята религия не подкрепя Содом и Гомор, това е език на омразата. Дете в риск. Ако си ужастно ядосан, на едни с "специфични нужди." Това е фашизъм.

64

не може да бъде!

преди 10 месеца

Четете внимателно немски вестници и ше разберете какво става .Даже парацалът Билд вече се чуди как точно да изрази ставащото в Германия,а какво точно става се вижда във форумите след статиите и информацията .В Ди Цайт един форумец беше написал мнението си,след това многоточие и накрая -"Само в AfD ли останаха нормални хора!?"

63

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не пишете техните искани , те не са много .Тази партия ОБМИСЛЯ излизането на Германия от ЕС , премахване на еврото и всички държави от ЕС да преминат към своите валути , да се спре ИЗЛЯМИЗАЦИЯТА на Европа , всички евро депутати да напуснат ЕП , като същите да бъдат заменени със СПЕЦИАЛИСТИ , спиране помощите за Украйна !

62

Хм

преди 10 месеца

След като така наречените "системни" партии тотално се провалиха, какво друго да стане? Даже е голямо търпението на германците! АзГ трябваше вече да е с 40%!Между другото АзГ далеч не е крайнодясна партия.

61

someone

преди 10 месеца

Ама нали е демокрация, хората имат право да избират който си пожелаят, не този който вие искате отгоре, няма такова популист бил, щом искат него той ще е.Това че вие игнорирате заплахата от имиграцията и страховете на европейците и рисуването му като измислен си е също ваш проблем, вие си живеете в измисления ви ултра либерален свят.

60

Ромо Мраз

преди 10 месеца

Тя Германия вече е толкова Германия,колкото България е България!Популацията на ония с азиатски ген расте в геометрична прогресия!

59

един

преди 10 месеца

Скоро очаквайте и в България подобни заглавия, но за Възраждане. Обсебилите политическото поле псевдодемократи без да осъзнават тласкат все повече българи към тъжни размисли и ги правят потенциални избиратели на Възраждане.колкото по-бързо го разберат и се махнат - толкова по-малко щети. Иначе ни чака възход на популизма и все по-краен национализъм.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Нацистите са обезпокоени.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Ако задаваш резонни въпроси в немските форуми - веднага ти слагат същите крайно-десни етикети.

56

Анонимен

преди 10 месеца

В Германия ако излезеш на улицата, било то заради ваксинирането, бежанците, джендърствоти, инфлацията или позицията на Германия в чужд конфликт - мигновено си дамгосван като крайно-десен, радикал или екстремист. Демокрация!

55

Малко за политика

преди 10 месеца

"В момента Алтернатива за Германия повдига въпроси, на които "много хора очакват отговори", заяви Щайнмайер". ......................................................................................... Това е в корена на проблема. Когато хората не получават отговори, а им се налагат решения (както става в уж демократични държави, но сателити на САЩ) няма как да не се появят радикални партии като тази Алтернатива за Германия а и като нашата "Възраждане".