153

Русофил вие на луна

преди 10 месеца

Русофилчета, рублата съвсем изфиряса, как ви плащат от Кремъл, за да виете срещу правителството ?

152

Анонимен

преди 10 месеца

Пази боже академик да стане политик! Е това е резултата!

151

Анонимен

преди 10 месеца

Е първо каниш,а после се обаждаш да предложиш, ако искаш ела да се видите! Ако 20 държави се давят и ние ли да се давим от солидарност!? Що за аргументи от академик?! Пардон политик.

150

Анонимен

преди 10 месеца

КЪДЕ Е БРАДАТА НА ПЕДЯТА АКАДЕМИК?...

149

Анонимен

преди 10 месеца

До 140 Анонимен Какво е това нещо на снимката? . . . . . Кръстоска между лалугер и шушумига!

148

Анонимен

преди 10 месеца

Академик по про.сто.тия.

147

Анонимен

преди 10 месеца

До "Свобода или смърт" Ей сега "умнико" попадна под шамарите на Закона! Подстрекателството към насилие те праща директно в Централния, а там харесват "цепенячета" (тесновходници) като теб!

146

gg

преди 10 месеца

г-н мишка премиер, защо се изказвате като всички знаем, кои са кукловодите ви ;)

145

Анонимен

преди 10 месеца

До Визита? - кравар е на оная дето те е родила, ИЗ чади ето й! Родолюбие и путинизъм (кремълофилия) нямат нищо общо! Общото е само във вакуума, който "изпълва" главите на возрожденците, комунистите и други подобни на тях рушистопоклоници!

144

Анонимен

преди 10 месеца

Няма пари за пенсии и заплати но има пари за Гебревци, Прокопиевци, Пеевци, сменят се здрави мантинели с нови, прехваленото Околовръстно вчера построено в ремонт, Зеленский Анатемосания от свещеник ни отмъкна ядрената енергетика и всичко е цветя и рози...Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/07/09/demerdjiev-zastana-zad-radev-poziciiata-mu-pred-zelenski-beshe-dostoina.575795#comment-newest

143

Свобода или смърт

преди 10 месеца

Денков националния предател за публична екзекуция

142

Д-р Михайлов

преди 10 месеца

Гледайте последното интервю на д-р Михайлов. "Българинът премина във фаза: оцеляване под робство". Последните десет минути от интервюто - разплакват, сълзите потичат след отговорът на въпроса "Има ли Бог?".

141

Визита?

преди 10 месеца

Никой нормален българин не би поканил панаирджийския клоун др0гар и да му подарява държавата си! Краварските п0длоги обаче нямат нито морал,нито родолюбие,нито национална гордост,нито срам и са наведени,хванали се за палците с разтворени междубузия в трепетно очакване господаря от Козяк да ги щастливи за шепа грантове! Как поне веднъж не помислиха първо за България и за българите,тези национални предатели...

140

АтлантическиКомунета

преди 10 месеца

сега евроатлантици и българофоби унищожават системно българите и България. 34 г. бившите *** евроатлантици, паразитират върху построеното преди тях, продават платеното от народа, затриват история, енергетика, източноправославни ценности, българска парична единица, граници,здравеопазване, икономика, образование, народ-демографски срив, Конституция, референдуми, Законност. Време е да си ходят с мир!

139

Анонимен

преди 10 месеца

Бившите комунисти (сегашни русофили) вече повече от 30 години слугуват на фашистка Русия и творят миzepии по тяхна поръчка , а това е една от причините България да не мърда от дъното въпреки, че официално сме от доста време в ЕС...

138

w

преди 10 месеца

Интересно, ако се яви на мажоритерни избори академичето колко ще получи

137

Анонимен

преди 10 месеца

До "Оставка" - путиниско возрожденче, ходи си пий ракията и не се занимавай с политика и нейното коментиране! Ако пък не бегай у руша! България е за нас българите с адекватно поведение!

136

Анонимен

преди 10 месеца

Престъпник!

135

Оставка

преди 10 месеца

Такова чудо не е било, взимайте си другарчетата от ГЕРБ, ДПС, СДС, ДБ и си ходете с Мир! Такова нарушаване на Закони и Конституция не е било.

134

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно е така. Тяхната задача е само да всяват дразги и да се внушават неистини. Въобще да се изопачават фактите, както им е угодно на тях.