72

Хаха ха

преди 10 месеца

Видехте ли че всичко е пунта мара още -100 г няма да влезнем у шенгенСамо ще приемем еврото трябва някой да плаща заемите на гьрция и италия -400 милярда

71

По-точно

преди 10 месеца

За Шенген ни пречат проруските изявления на Радев и Йотова! На ЕС предатели не им трябват.

70

Напротив!

преди 10 месеца

Йотова не е адекватна пак. Тъкмо обратното! Нали Рюте не ни пускаше в Шенген, сега като го сменят, може да ни пуснат! Сега шансът ни е по-голям!

69

Възмутен

преди 10 месеца

Тази странна вицепрезидентка Илияна Йотова днес само негативи и страх всява в българите с всяко свое изявление! Махайте я тази параноичка!

68

Анонимен

преди 10 месеца

Нашествието на скакалци в Уганда също може да ни попречи

67

Анонимен

преди 10 месеца

Е тази защитава джендъра Румен кРадев!

66

Анонимен

преди 10 месеца

те пък като са ни заканили за шенген и австрия холандия та ше попречи

65

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност е точно обратното - може да ни помогне. Тая наред ли е? Нарочно ли говори лъжа след лъжа? На милиционерите и милиционерките не можеш им хвана спатиите - лъжат перманетно.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Напротив, падането на Рюке е добра новина за България. Освен ако, Радев, като руските агенти Елена Йончева и Радан Кънев, не започнат да клевети България пред новото финландското правителство и други ес лидери. За лична изгода и отмъщение.

63

Анонимен

преди 10 месеца

64 Русофилите са взимали едни пари, чрез рускобългарски фирми и сдружения, поради което са силно зависими от Москва. Затова, тока упорито защитават Русия, срещу българските интереси. Те са ***.

62

Забравете за Шенген

преди 10 месеца

Русофилска България не е добре дошла в Шанген. Русофилите не разбират колко зле влияят на имиджа на България пред света. Докато има зелени тикви като Костодин Костадинов българите да забравят за Шенген.

61

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе кабинета на Нидерландия щял да ни попречи а не про съветската ориентация на Президентството! Много е куха тази Янко Шумкарска палачинка!

60

Не се хаби,моме!

преди 10 месеца

И без това ЕСССР се разпада, седи мирна Йотова и гледай новия евроатлантически екшън сериал "Бял французин - зелен германец"! Слава Кокаине!

59

Анонимен

преди 10 месеца

Ха дано да попречи.

58

Анонимен

преди 10 месеца

То, защото до сега правителството на червивата ябълка много ни помогна, няма що

57

Анонимен

преди 10 месеца

Парадокса е че първия референдум е за построяването на Белене , тогава правителството ,реши че няма нужда от такива мощности, но ако правителството се беше съобразило с народа, сега щяхме да имаме вече работеша АЕЦ Белене, и печалбата от нея щеше да е 10 милиарда лева към днешна дата, т.е от утре насам ток ще е без цената на реакторите.Е трябва да се отърват от лошия спомен, реактора.Вярно е че гледаме от бъдещето,което тогава е било неясно.Но лошия спомен, напомня че народа не е глупав.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Довчера се молихте на Рюте, сега ще се молите на кравите в Нидерландия. След като спечелят изборите, те ще решават за Шенген!

55

До ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

До ЯМБОЛИЯ - украйна па от къде ти дойде в тоя разговор :D :D :D Или москва? Както вече става популярно - някои хора за всичко повтарят само кремъл и москва, без значение за какво е разговорът - и за гинекология да заспориш с тях, ще ти заговорят за Путин :D :D :D А "Европа Унион" беше силно - само забрави да кажеш "Ивкони" :D

54

ЯМБОЛИЯ

преди 10 месеца

Ти ,,другарко,, гледай своята Москва,не се грижи за нас. Ние сме където ни е мястото--Европа Унион и НАТО. СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите псевдодемократи и неокомунисти от ПП и ДБ се водят по акъла на нидерландските националисти. Което доказва за пореден път, че това не са демократични партии, а антидемократични и в определен смисъл антибългарски. На всичко отгоре за капак ПеПеДеБе пускат доноси и оплаквания за (от) България. Те са Троянски коне на Путин. Те са внуци на комунисти. Лъжат ви, че са демократи. Те пречат на България и я съботират.