6

Анонимен

преди 10 месеца

Един чичко с вертикален мустак беше намерил едни други послания в неговата музика.

5

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ Е СЪМНЯВАМ, ЕС СЕ ПРАВИ ТОЧНО ПО РЕЦЕПТИТЕ НА ВАГНЕР И НИЦШЕ ЗАТОВА Е ТАКА ПРОКОПСАЛ

4

до 5

преди 10 месеца

антисемитизмът не е от немците, първо. Въпросното племе са ги гонили хиляди години, на много места. Второ, по времето на композитора Вагнер е разцвета на двибението романтизъм, една от основните характвристики на което е оформянето и утвърждаването на народностното начали и на националното самосъзнание. Оперите са по стар СКАНДИНАВСКИ епос.Това 2. Трето: мащабната форма обаче е в традициите на източните (Япония) сценично-музикални произведения, където представлението трае ПОЛОВИН ДЕН.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Несъмнено Вагнер е актуален и днес. Очаквам концерта в Киев, но предполагам, че ще бъде другата година, защото московският диригент иска турнето да е пестеливо, за да може оркестърът да е в максимално пълен състав. Очаква се гвоздеят на програмата да бъде "Летящият юдеонаркоман". Билетите се продават в Кремъл, но представлението ще се излъчва по цял свят, въпреки че се очаква западните медии да се правят, че такъв концерт не е имало.

2

Край

преди 10 месеца

Так давай, Вагнер, играй. Оркестнатов своих поднимай. Поднимай легким взмахом смычка Наша русская ЧВК.Вагнер е ... Питайте Пригожин.

1

С Кои си Точно Идеи

преди 10 месеца

Бъдете точно, Защото да Цитирам Уикипедия: 1850 Вагнер Публикува Есе с АнтиЮдеюСемитско Съдържание, една от Причините Вагнер на е Любият Композитор на Фюрера! и до ден Днешен, Вагнер, Достоевски и Хенри Форд са Едни от най-Заклетите АнтиЮдеюСемити...