37

Анонимен

преди 10 месеца

Ми той, Зеленски се здрависва с Бойко, Киро, що да не се здрависва с Пеевски?

36

popa ot razgrad

преди 10 месеца

"месни" избори...мдаа...овче ли да изберем, или свинско...трудни избори...

35

Анонимен

преди 10 месеца

Иван ХристАНов беше зам.министър наземеделието в правителството на Кирил Петков. Сега е депутат от ПП. Миналия месец реши да прави партия под името "Единение".

34

=

преди 10 месеца

Още един четирихилядник. Путинските агенти газ пи.каят след визитата на Зеленски. А ужким беше в евроатлантическа партия

33

Анонимен

преди 10 месеца

Иван Христов е депутат от "Продължаваме промяната" и е бивш зам.министър на земеделието. Преди около един месец обяви, че създава политическа партия под името "Единение". Не знам дали е използвал структурите на културно-просветната организация "Единение" и дали има нещо общо с тях. Прави впечатление това, че използват едно и също име и са обявили сходни платформи.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Защо се представят като партия, след като претендират, че са неполитическа организация? Да не би сега да са се трансформирали или в текста има неточност?

31

Анонимен

преди 10 месеца

До Пенсионер /36/ Това е някаква организация, която определя себе си като "Неполитическа патриотична и културно-просветна общност". Клубовете й в различни градове на България носят патриотични наименования като "Чакър воевода", "Крум Страшний" и т.н. Не знам дали зад тях не се крие някоя от политическите партии. Претендират, че организират само културно-масови мероприятия.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Кой не е слушал за Маркос Христанов в Плевен - бивш следовател, бохем, алкохолик... Единият от трите му сина изведнъж "променя света", нищо че едвам е влезнал в УНСС в най-долнопробната специалност. Пази боже кууцо да прогледне...

29

Анонимен

преди 10 месеца

Кви са тие меСни избори? Месо ли ще избираме? А иначе визитата на Зе беше ужасяващо излишна. Но на Зелчо дните му са преброени. Всеки, който си е имал работа с нас, пропада. Ние сме кармата на света.

28

Чичо Манчо

преди 10 месеца

До Анонимен 23 Жужи няма да дойде у нас. Ще бъде арестуван и в Хага.Там са подготвили всичко,за тържествено посрещане.

27

Пенсионер

преди 10 месеца

За първи път чуваме за някакво "Единение " и някакъв Иван Христов. Къде са се криели до сега ?

26

хм

преди 10 месеца

единение за уединение :)

25

Алекс

преди 10 месеца

Какво е това "Единение"? Откъде изпълзяха и за какво се борят?

24

Анонимен

преди 10 месеца

ББ Е ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ ИЗВЪН УПРАВЛЕНИЕ И КАКВО ВИДЯХТЕ И КАКВИ КРАЖБИ ОТКРИХТЕ!Н И Щ О!НИЩО!САМО БЕСОВЕТЕ НА МАЯ !БЕСЖВЕТЕ НА КОРНЕЛА И ИЗКРИВЕНА ОТ ЗЛОБА ФИЗИОНОМИЯ НА РАДЮ!ЕДНА КРАЖБА ДА БЯХТЕ НАМЕРИЛИ!САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ! И ТОДИ ИСКА ВЛАСТ!ХУБАВО АМА СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!

23

Анонимен

преди 10 месеца

До ЩирлицЧе какво им е на месните, бира, скара, зимата и греяно вино ако има и греяна ракия с трушия..това врат не е от глад, тая шия не е от трушия :)

22

Българин

преди 10 месеца

До 16, 21 и други подобни петолъчки. Мнението на путински кре.тени с увредени съветски мозъци не е важно и не ни интересува.

21

Изнервен

преди 10 месеца

Уф, и този жалък кап.*** ли е направил партия? 305-тата в България. И за колко се бори - за 0.1 процента?

20

Гражданин

преди 10 месеца

Може ли този смешен оххлюв да ми обясни кое е това 12 годишно управление, че ми писна от тъnи олигоффрени, които плямпат глу.пости. Сещам се единствено за едно по-дълго управление от това на други партии и то е на ГЕРБ, ама те управляваха по-малко от 10 години.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо, чакаме визитата на ботоксовия арлекино ***(к)ин.

18

До 12

преди 10 месеца

Да, точно същите са от ала-бала с президента. Разочаровани от ПП и ДБ са основателите на ПП Единение. Надушихте ги по парфюма.