38

Пею

преди 10 месеца

До Не разбирамКакво има за разбиране!!! Ако някой дойде и завладее Добружа краде децата ти убива мирни хора ще се радваш и молиш някой да ти помогне!! Сега разбра ли че Русия е престъпна държава.

37

.

преди 10 месеца

ЕС = SS

36

Анонимен

преди 10 месеца

Е а познайте от кого ще ги вземе ЕС??? От американците ли, от монголците ли, от ескимосите ли??? Пак ние ще плащаме белото на наркомана!

35

Истукан

преди 10 месеца

ЕС работи за Украйна и всички европейци работят за Украйна. То не бяха военни помощи, то не бяха парични компенсации за щети.

34

Стоян

преди 10 месеца

500 мл. за боеприпаси. Част от тях за Украйна. Останалите за Русия ли? Който плаща /дава газ/ поръчва музиката.

33

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин/25 "Българите бедстваме,но това е без значение" - Тиквата каза ли миналата година, че европеидните про'с'таци само мачкане заслужавате? Каза ви! Какво ревете сега?

32

Христо Христов

преди 10 месеца

Не ги дава ЕС, а работещите като мен дето плащат десетки хиляди левове данъци... ПП. Разбирам, че за неграмонтите и некадърни европеидни про'с'таци, дето живеят при бабите си и ги пре'б'иват да им вземат пенсията та да си купят цигари, това не важи....

31

Хартия срещу ресурси

преди 10 месеца

кой мислите че ще е победител?

30

Войната за мир

преди 10 месеца

тече с пълна сила!

29

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен "Русия не може да спечели, колкото и да твърдят обратното, просто Путин отлага бесилото." СЕРИОЗНО? Руската икономика е поставена на военни релси. Заради импортозаместването се развиват всевъзможни технологии и то с военна експедитивност. дори 2022 годна при спад от 2% на БВП руската промишленост има ръст 1,5%(като практически за почти година автомобилната и авио индустрия беше спряна)

28

Не разбирам

преди 10 месеца

Вместо да се дават пари за деца за развитие за бъдеще, се дават за оръжие, войни и братоубийствени войни?!? Ако някой ми обясни колко акъл имат тези хора...или те просто имат пари за себе си и си позволяват да си играят( и манипулират ) с чуждите животи!!!

27

милионите ги нямат

преди 10 месеца

за нищо! Всичките тези милиарди, които ЕС хариза на Украйна можеха да послужат за далеч по- благородни каузи и за подобряване на живота на европейските граждани! Някой дали попита европейците дали са съгласни с тази благотворителност!? Отговорът ще дойде следващата година, на европейските избори.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Тези са безразсъдни, няма как да се наложат над Русия. Ако продължават така ще се разпадне ЕС.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Путин със сигурност е изтръпнал при тая новина. Продължителна война, Русия не може да спечели, колкото и да твърдят обратното, просто Путин отлага бесилото.

24

Анонимен

преди 10 месеца

уоу, 5-тата колона отново се е активизирала, след вчерашното лномятане и нощното затишие.

23

Българин

преди 10 месеца

Отвращение!!!!Искат ли мир или искат друго???????Толкова много за оръжие!!!!!!Този съюз не трябва да го има!!!!!Българите бедстваме,но това е без значение

22

Сандо

преди 10 месеца

супер делавера върти нашият оръжеен комплекс - понеже повъчката е по-голяма свалят цените, а на Украина така или иначе им трябват боеприпаси. Крадът и лъжат, това е истината

21

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото по-скоро излезем от ЕС, толкова по-добре за нас.

20

Хора

преди 10 месеца

А пари за наводненията у нас няма,позор.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Защо ЕС не вземе да инвестира в собствена армия а храни тая на щатите