18

Анонимен

преди 9 месеца

Нека да видят швабите как се живее на такива температури и защо средиземноморието си почива следобяд, а не да казват че са мързеливи там.

17

Hotel ZUM TURM

преди 9 месеца

До 3 "От 20г съм в Германия. Франкфурт не случайно се казва ФРАНКФУРТ НА МАЙН."__ ЧЕ Е НА ЗАПАД ОТ ФРАНКФУРТ НА МАЙН НА ЗАПАД Е, НО ОБЪРКВАЦИЯТА Е, ЧЕ ИМА И ФРАНКФУРТ НА ОДЕР. ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е КАТО ДА КАЖЕМ "НИВОТО НА РЕКА ПЕРЛОВСКА В СОФИЯ, НА ЗАПАД ОТ ГАБРОВО Е..."

16

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам за водата ама немците да се готвят за газа зимата. Няма да имат топло.

15

MARK TWAIN

преди 9 месеца

А КЪДЕ СА ИМ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ СОЛАРНИ ВЪЗДУШНИ КОРАБИ ЦЕПЕЛИН ДА ВОЗЯТ ПО 10 000 ТОНА ТОВАР, СОЛАРНИТЕ ПАРКОВЕ ЗА СТОМАНОДОБИВА И ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТРОВЯТ ПЛАНЕТАТА С ВЪГЛИЩА И ДИЗЕЛ???...

14

Анонимен

преди 9 месеца

"Температурите ще достигнат връх от 35C в неделя във Франкфурт, почти 7C над нормалното" - невъзможно ми е да повярвам, че Франкфурт е изненадан от температура 35 градуса в средата на юли! И че в средата на лятото нормално е под 30 градуса там! Несериозно!!

13

Защо

преди 9 месеца

не пишете, че водата в Испания изчезва предимно заради поливането на домати

12

Анонимен

преди 9 месеца

Основно за ИЗМАМАТА КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ е че винаги се случва някъде другаде и може да разбереш само от медиите. В момента вероятно на хората при Рейн им пише във вестниците как изнемогват от нивото на река Ганг, а на индийците им пишат как българите се разхождат с тротинетки по дъното на пресъхналия Дунав. Междувременно рекордно хладни през м. Май и Юни са Австралия, Индия и Китай, а по-хладно от обикновеното е за Европа. Не е трудно да се намери информация - освен с Гугъл, разбира се.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Живея на Рейн. Пълна лъжа! Никога Рейн не е бил толкова пълен по това време, колкото сега!!

10

Благодаря

преди 9 месеца

За кадруването ама не ме кефиш

9

Там

преди 9 месеца

Се въртят едни нечисти пари

8

Пак

преди 9 месеца

Никога не е поканена дрьж си я у вас офшорките на вкусна ядка можеш да провериш

7

Това

преди 9 месеца

Не те интересува сега се е включила и разпраната надежда като всяка се използва е зависимост от интереса на опг то така че шамшал не ни занимавай сьс себе си и твойте вьжделения искаш да се легитимираш но далаверите вьв магистралите

6

Анонимен

преди 9 месеца

Да им пратим малко нашенски облаци, дето от два месеца всеки ден вали....предпочитам жегата вместо шлякания дъжд

5

1212

преди 9 месеца

Ще е ниско, тази зима нямаше сняг, и това неминуемо ще се отрази на нивото на реките, така ще е и с Дунав.

4

Анонимен

преди 9 месеца

На тези кой им каза, че климата е статичен и не се променя? Няма такива филми, климатът винаги се е променял имало е и ледени епохи.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тръсите евтини сенации. От 20г съм в Германия, и всяко лято реката спада, чак спират корабите. На пролет пък се разлива и това са нормални природни явления. Не се подчиняват нито на ЕП, на ЕС или подобни, които чакат всичко да е по калъп. И не на поселдно място, Франкфурт не случайно се казва НА МАЙН. С Рейн имат общо, колкото София и Марица.

2

Анонимен

преди 9 месеца

YA,YA

1

Анонимен

преди 9 месеца

АМи, според нашия беден бачкер нито КОВИД е истина, нито жегите. Нищо, че вода в реките в Европа няма- не са истина жегите и сушата.