59

Анонимен

преди 11 месеца

Чорапът изгони журналистите като започнаха да се карат със Зеленский. Гълъбът беше готов да му скача да го кълве...

58

Анонимен

преди 11 месеца

Помните ли оня юмрук в тежката ковид епидемия, в деня в който обявиха, че БГ е приета в чакалнята на Еврозоната 10 юли 2020г...а Борис Джонсън напусна парламента заради партита по време на същатата тая епидемия.

57

ББ

преди 11 месеца

оксиморон...ЕС на юнкер-меркел,внушено им от рашите,финансираха ОПГ...превърнаха ги в политически...роботещи за...кОроната на...путин...и гладните го виждат!Германия отдаде енергетиката си на...руската мафия!?Франция е палена от...араби живеещи на гърба на френските данъкоплатци,обслужващи ...пУтин!Света ни има нужда от НОВ ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР!!!отказвам да плащам данъци с който храните и насърчаващи рушенето на собственоста ми градена от десетилетия!отнемащи ми Права дадени ми от Бог!

56

Магистрат

преди 11 месеца

Че какви присъди като няма главен прокурор да каже какви обвинения да се повдигнат? Назначиха този овчар-Сарафов - толкова селски, недодялан вид, липса на всякакъв интелект, тежък селски акцент...., абе, скръб !

55

Реалист

преди 11 месеца

Критикуват ни същите, които се ръкуваха с чекмеджан и викаха, че това е техният човек, е няма такива лицемери просто!

54

да

преди 11 месеца

ами те са разбраха, те си кадруват спокойно, крадат си спокойно, народа опъва каиша....мъдри българи са казали - "гарван гарвану око не вади"

53

Анонимен

преди 11 месеца

А нещо като критика за Франция имат ли? Или се правят, че не виждат как Франция гори?

52

Анонимен

преди 11 месеца

На българина не му пука, пак си гласува за същите, той не иска промяна, иска стабилно да го ограбват.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Единствено ЕК може да критикува с основания България, че няма закон за Лустрация.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Така, правителството да реши кои висши етажи да вкараме в затвора, за да не ни критикува Европейската комисия. Има ли доброволци, с честни родолюбиви сърца? Боко е готов, само да има истински български патриот и евролюбец съдия, който да го осъди, в името на евролюбието.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Ами да осъдят Корнелия Нинова за приватизацията или поне за Техноимпекс. Могат да осъдят и Румен Гечев за трите фалита на България. Жан Виденов да осъдят за Гладната Виденова зима. Не е късно. Живи и здрави са. Могат да излежат 20г.ефективни присъди.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Това е намеса. България е конституционна държава. Има си закони и Конституция. Или искат както синът на Байдън свали главния прокурор на Украйна, за да пере пари в Украйна сем.Байдън и в България да повторят сценария?

47

Анонимен

преди 11 месеца

Няма присъди, защото всички политици и управляващи спазват законите. Няма присъди защото няма корупция. Тези от ЕС какво искат - да се осъждат невинни хора ли?

46

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки трябва съзнателно и методично да работи за разрушаването на ЕС и НАТО. Тук не става дума за патриоти, Възраждане или дали обичаш България (и защо пък да я обичаш???) - това са вредители от планетарен мащаб - не можеш да кажеш не ме засяга. Всеки честен и съзнателен човек трябва да помисли - какво мога да направя за разрушаването на ЕС и НАТО, не е нужно героизми, и най-малката постъпка която вреди на ЕС и НАТО е достатъчна ако всеки започне да се стреми и да мисли за това, просто всеки трябва да го прави постоянно и методично.

45

Фак

преди 11 месеца

енд роул

44

Анонимен

преди 11 месеца

Много своевременна критика,то от вчера се появи основание за присъди по висшите етажи на властта.Как я виждат тази работа от ЕС,това не е като да заставят да подпомагаме Украйна или да пускаме орди мигранти или да приемем Истанбулската конвенция.С тези неща е лесно,ще продадат държавните интереси ,защото нали "май ната й на държавата" , но друг въпрос да трябва лично да отговарят за постъпките си и да лежат в затвор за престъпления .Те държавата я прежалват,но себе си не...

43

Анонимен

преди 11 месеца

Бързо целия парламент в затвора, за да угодим на ЕК. А и народа ще е доволен.

42

Анонимен

преди 11 месеца

За всички, които не са се примирили с несправедливостта, беззаконието, произвола на властта... В аптека номер 38 - голямо разнообразие от усмирителни ризи.

41

Анонимен

преди 11 месеца

Тези двамата на снимката например трябва да получат присъди за държавна измяна.

40

MNENIE

преди 11 месеца

Прави са - ЕС чу гласа или по-точно Вопъла на Българите .Всички Мафиоти , Убиици и Крадци са Партийци , Депутати , Кметове , Лидери и Членове на Профсъюзи . Всички Работници знаем че тази система е уплетена като свински черва - тоест за да разплетем трябва за заколим прасето .