12

"Добрата Даяна&

преди 10 месеца

Никой не е убил Даяна, освен нейния бяс, да има всичко и всички. Деца, мъже, власт, любовници, его и пак его.

11

Дони

преди 10 месеца

Мали, колко коса...

10

След толкоз години

преди 10 месеца

тия изведнъж достигнаха до извода, че са братя. Тва жените са са голяма работа, ей!

9

Лорд Клеций II

преди 10 месеца

Гледах филма по Нетфликс - наивно и не много умно момче. Съвсем очаквано е хитрата мулатка да му влезне под кожата, и да завърти интригите. Няма конфликт между братята, има конфликт между хитрата мулатка с болните амбиции и останалите членове на кралксото семейство. За това тези неща се учат от най-ранна възраст, явно при Хари образованието не е дало необходимите резултати и той си намери булка по Интернет ...

8

Джендърмен

преди 10 месеца

Местя го!!! Веднага го местя от левия в десния ха ха хаааааа...............

7

аз прочетох

преди 10 месеца

Уилям и Хари заровиха майка си

6

До Спомняне 9

преди 10 месеца

Поляците пак ще ядат шамарите от руснаците.................голям го вадят.............тия тъ***панари и алкохолици.................Полша е ***@@вата на Англия!!!

5

До Анонимен 3

преди 10 месеца

Мегън Маркъл е много готина мац@@ка............американката...................не знам какво не й харесвате!!!Принц Хари също е готин................малко рижав, но е добър............да си живеят по-добре в САЩ двамата, той и Мегън..................далече от надутите и задръстени англичани!!!!

4

Спомняне

преди 10 месеца

Уилям на Кейт да утеши подплашената от Путин ,Полша отиде във варшавско заведение за хомосексуалисти и от там изпрати съответното до червените у нас..........Мълчете си ***

3

Анонимен

преди 10 месеца

Кой уби Даяна???Май дъртата кралица рептилката Елизабет Втора даде команда на службите да убият Даяна и приятеля й................арабина!!!но тя пукна вече..........дъртата вещица................ама живя почти 100 година!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Къде я заровиха? Са ходя да я изровя

1

Анонимен

преди 10 месеца

Сън не ме лови за тия двамата и дали Кейт и Меган си давали дупарите!