124

Borislav Borisov

преди 11 месеца

Naprotiv germania frantsia iskat i nalagat diktatyrata kato forma na ypravlenie tva e istinata

123

Анонимен

преди 11 месеца

това трябва ли да ни притеснява ....на мене новината ми харесва , крайно врене е либерастите да ги съберат в една лудница и начело със зеленото човече и даим дават от белото на воля

122

Друг

преди 11 месеца

Германия да не се страхува. Ние ще се справим(Wir schaffen das).

121

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС се провали като политическа организация. Германия управляваше ЕС и следователно провалът за Германия е най-голям. Лишаването на европейските държави от техните суверенитети, както и тоталитарното налагане на европейско, рестриктивно законодателство и скъпи, кухи икономически проекти като например зелената сделка деградираха имиджа на организацията като място за решаване на общи проблеми. Разбира се, военното въвличане в украинския конфликт без консултации и обществен дебат увеличи недоверието

120

Реалист

преди 11 месеца

Не е проблема в демокрацията а в "лидерите" на деня. Самовлюбени и без морал. Хората не ги щат. Това е.

119

Българин

преди 11 месеца

Никой досега не е измислил по-добра форма на управление от демокрацията. Ало се случи, промяна ще има. Другото сме го видели - води до световни войни на болни мозъци.

118

алонсо

преди 11 месеца

В София в карето между бул. Христо Ботев , Цар Симеон, Мария Луиза и ул Кирил и Методий има 11 /единадесет / фризьорски салона със светеци сирийски флагове на фасадите и снимки на арабски физиономии Никой не влиза в тях стоят отворени до 2 часа през нощта стоят на улицана на столчета и хората минават през шпалир от брадясали нашествменици никой за нищо не ги закача правят каквото си искат страшно е

117

Язе

преди 11 месеца

"в страната нараства отхвърлянето на демокрацията" - проблема е, че демокрацията изчезва , а не че я отхвърлят. Фалшиви и задължителни ковид-вакси, изкуствено направена война, пропаганда и дезинформация и насилствено налагане на мнение плюс забрана за собствено различно мнение - какво да очаквате освен масово завръщане на крайно-десни сили и анархия????

116

Христо Христов

преди 11 месеца

"Причината за това може да бъде нарастващото отхвърляне на демокрацията в страната." - ми Изтокът отхвърли комунистическите диктатури, какво лошо има Западът да отхвърли демократичните диктатури? Да свикват. Жалко, че някои преживяваме отхвърлянето и на двете.

115

Toлepacт

преди 11 месеца

Сърдете се на Меркел, тя ви ги покани. И още драпат да идват. Нищо чудно крайно десни и националистически партии като AfD да печелят все повече привърженици. Турските гастарбайтери подлежат някак си на интегриране. Ама половината население на Сирия, Афганистан и други държави, източници на "млада и квалифицирана работна ръка" не иска да живее в демокрация, а просто... на гърба на обикновения Ханс.

114

анонимен

преди 11 месеца

Всички или почти всички преувеличавате опасността от ислямизация. Та в Германия мюсюлманите са точно два пъти по-малко в процентно отношение в сравнение с нашите мюсюлмани. Другата ви теза, че се развъждали, не е много състоятелна, тъй като повечето са мъже, които се оплаквали как местните жени не им обръщали внимание. И не на последно място - далечните прогнози често се оказват грешни поради непредвидени обстоятелства.

113

Анонимен

преди 11 месеца

До 79 Анонименр Половин милион , но работещи, а не мързеливи хрантутници, висящи на социалната система.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Германците вече ги е страх от собствените им двойни стандарти и подлости. Последните десетилетия живеят в лъжа за джендерите, фалшивата толерантност, за политизираната екологията, за електрокарите, за мигрантите, за източните немци, за шенген... много неща са лъжа и няма кой да го каже!

111

Bormann

преди 11 месеца

"Демокрация" е управата да прави това което иска народа. След като народа така е пожелал, така трябва да бъде. Народа не върви срещу демокрацията а срещу бандитите които се представят като избрани от народа за да насилват хората да правят каквото плащат господарите им. Какво означава "трябва да се вземат мерки" - това звучи като тоталитаризъм и диктатура - Хитлер взе мерки и ко? После няма Германия и има задлъжняване към янките с плана Маршал..... *** продажна евро-папплач.

110

Дедо

преди 11 месеца

Прибрахте МИЛИОНИ с религия, проповядваща КРЪВОПРОЛИТИЯ И ИЗТРЕБВАНЕ НА ХРИСТИЯНИ, а сега ревете?В България си ги знамем мюслите и имаме не едно, а сто и едно на ум...Ама така, като не са ви мачкали 5 века ислямолюбци!!!

109

Анонимен

преди 11 месеца

С още 50-60 милиона бежанци ще се реши проблема.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Какво общо имат десните партии с възможни размирици? Ще рече човек, че всичкото пришълец все за тях е гласувал преди да подпали колата ви

107

мак

преди 11 месеца

Каквото са си надробили/поканили, това ще сърбат/търпят.

106

Анонимен

преди 11 месеца

Медведев отдавна е свалил Путин.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Тази бомба си е заложена още с идването на чужденците от Африка и Азия в Европа.Освен религиозните различия тук се прибавят манталитет начин на живот и култура.Но най вече умствен капацитет.Децата живеят във Франция до границата с Швейцария.Тук смесването на култури и цвят на кожата е много голям.Европейците(както и белите американци) много бързо се адаптират и се вписват в икономическия живот.Докато забрадките и тъмнилките започват да отпадат още от първоначалното училище.Стават аутсайдери.