12

Анонимен

преди 10 месеца

Няма да разбереш никога. Защото ще си останеш на дъното цял живот. Там ти е мястото!

11

Анонимен

преди 10 месеца

До 9 и 10 : успях. С повече книги и по малко ракия. С повече старание. И без да крада. Три пъти сменя професията си, и винаги успява да съм сред най добрите. А вие сте обикновени неудачници, които си измислят извинения да не правят нищо.

10

до 8

преди 10 месеца

как успя? и ти ли грабиш от народната пара ???

9

До 8

преди 10 месеца

Повярвай ми много от работещите на МРЗ работят много повече от теб. И не става въпрос за злоба. Много е лесно като депутатите сам да си гласуваш колко да ти е заплатата. Това ли са успелите.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До 3, 5 и 7 : ето разликата между мен и вас. Вие искате да намалите заплатите на успелите хора, а аз си поставих за цел да ги настига и задмина. Аз успях. Вие никога няма. Със злоба и завист няма как да успеете. Иска се яка работа!

7

XL

преди 10 месеца

Депутатската заплата трябва да е минималната!!! колкото я направят тва е!!!а не по 7-8 минимални пък на ушатия по 15 минимални ¡!!!!!!!!!¡

6

РОМОВЕТЕ ГЪЛЪБ

преди 10 месеца

ДОНЕВ И ЛАЗАРОВ РЯЗКО УВЕЛИЧИХА ДЕТСКИТЕ НА РОМЧЕТАТА НА 151 ЛЕВА МЕСЕЧНО И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ НА 180 ЛЕВА МЕСЕЧНО > ОЩЕ 1 МИЛИАРД НА ГОДИНА

5

Нагли АКИБ

преди 10 месеца

"Няма някаква неотложна необходимост да се увеличава минималната работна заплата" - каза председателят на АИКБ Васил Велев. А аз искам твоята заплата да е 780 лв. бруто и да видиш тогава къде SеRът гладните.

4

Анонимен

преди 10 месеца

И този който е в пизиция да заповядва йазва или подписваш или аут от тук ей това да оправят нали го знаят

3

Анонимен

преди 10 месеца

Добре нека се повиши но онези от парламента да не им е обвързана заплата с минималната защото така само поеишаваме техните Големи заплати да ди ги замразят както замразиха потребителската такса при лекар

2

Анонимен

преди 10 месеца

Някой{таня}се разсмърдя и тук!

1

Таня

преди 10 месеца

Защо изобщо трябва да има минимална заплата. Пазара на труда е като всеки друг пазар. Сядат двама или повече човека и се договарят за нещо. Подписват се, че всички са съгласни и договора им влиза в сила. В момента, ако се договориш с някой да работи за 300лв няма как да подпишете договор, макар и двамата да сте съгласни. Глупаво е.