158

топлатаВОДА

преди 10 месеца

Арнолд Шварценегер забременя още в "Близнаците"

157

Анонимен

преди 10 месеца

След като, според банката, мъж може да забременее, то и парите могат да се печатят на воля и да се вихри инфлация! Когато си измамник с парите и ги печатиш безобразно, трябва , за да изглежда всичко нормално, да продължиш и с някаква откровена лудост- за бременните мъже и така нещата изглежда вече ок! Така вече изглежда не си измамник, щото си ситемно луд във всичко!

156

Анонимен

преди 10 месеца

Тази пропаганда е античовешка и ще доведе до много осакатени и озлочестени хора, които ще си потърсят правата след години! Ще има извинения и ще има подобно на нашия преход разкаяния и критики- как е могъл човешкия разум в цивилизовани страни да допусне тези иизвращения! Какви са им ценностите на тези пропагандатори, къде са описани и в какво се състоят- нова библия ли имат или нещо друго доказано, като правила?! Мошеници могат само да навредят!

155

XxX

преди 10 месеца

Стана сложно ...

154

Джендъролог

преди 10 месеца

Очакваме с трепет как кралят Чарлз ще даде пример и ще забременее първи. По това се познават лидерите , кралете, царете, вождовете - винаги са първи и дават пример за подражание ! Хайде, Чарлз, нагъзи се на тълпата!

153

Обективен

преди 10 месеца

И сега някои родени от жени деца стават големи лайнa ,проблем ще бъде родени от мъже лайнa да станат деца.

152

геннен инженер

преди 10 месеца

Могат , въпроса е какво ще родят

151

Truman Capote

преди 10 месеца

Много правилно и на време решение. Естествено балканските субекти ще вият от яд, но така е където все още има хора мислещи като ортодоксални талибани.

150

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагам да се проведе на̀учен експеримент - този да го вкарат в затвора и да лежи там докато забременее.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Лечение при смяна на пола ? Лечение ? Това е агресивно осакатяване чрез хормонални и механически средства да се обезобрази някой, в чиито ум се е загнездило нищо повече от една претенция... каприз.

148

Анонимен

преди 10 месеца

Айде пак пишете глупости за кликове. Или и вие сте на копейки. Не ми се търси сега оригиналната информация, за да разбера истинския смисъл, ако изобщо има такава статия някъде.

147

Браво

преди 10 месеца

Добре,че е банката на англосаксите,че извратенията да продължава ще забременее мъж.БОЖЕ ГОСПОДИ ПРЕБИРАЙ СИ ВЕРЕСИЙТЕ ДО КАКВО ВРЕМЕ ДОЖИВЯХМЕ??ПУТИН ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД ЗАПАДНИТЕ САТАНИСТИ!

146

Тихомир

преди 10 месеца

Подкрепям 159 Иви - закривай и взривявай.

145

Случаен минувач

преди 10 месеца

ВицПопитали радио Ереван: Може ли мъж да забременее? Те отговорили: Резултатите са отрицателни, но опитите в Турция продължават!

144

Иви

преди 10 месеца

Закривай !!!!

143

ИСТИНА ВИ КАЗВАМ

преди 10 месеца

ЗАБРЕМЕНЯХ И СЕ ПРЪКНАХА 1 000 000 БРИТАНЧЕТА. ЧАКАМ ДА МИ ПРАТЯТ ДЕТСКИТЕ!!...

142

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно, но това зарязване на християнството няма да доведе до нищо добро! Какви са тези нови геей ценности?! Къде ясно са записани да ги прочетем, каква е тази философия, в какво се състои и до къде ще ни доведе? Или това е като съд реформа на Христо- общи фрази и нищо писано и по същество! Къде е християнството и къде са тия мошеници?! Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

141

Анонимен

преди 10 месеца

Тия европейски ценности вървят убедително по стъпките на Содом и Гомор,вероятно ще бъдат приключени точно по същия начин

140

Анонимен

преди 10 месеца

Имаше държава England..

139

Ха -ха

преди 10 месеца

Днеска го четох, и веднага погледнах коментарите. ,,Щом в една стана Централната банка започва да се занимава с това кой да забременява.....пиши я ,,бегала" тази страна"