87

Анонимен

преди 10 месеца

Хей Лилипут, кога сами сте победили някого? Всичките ви победи са били подпомагани от съюзници, дори и в тази война.Тъй като сте покорили множество малобройни народи и завладели териториите им вашите врагове са имали затруднения с логистиката.Ако имахте само 2 млн. кв. километра, момчето Адолф щеше да нокаутира и вас.

86

питанка

преди 10 месеца

Питам се кога ли в Раша обрязването ще стане задължително... Не, че нещо, ама тия там начело в "лидера" толкова много и толкова силно се вричат във взаимна обич и любов с исляма, че ... просто се питам колко трудно ще е прекръстването от русия в Русистан...???

85

путларах акбар

преди 10 месеца

Кадиров е братушка... на всите русофили

84

Алекс

преди 10 месеца

Петър Велики направи от Русия европейска държава,Путин я върна в Азия.

83

Мдан

преди 10 месеца

Да Русия не посяга на Корана. Само посегна на живота на хиляди мюсюлмани в Чечня преди години. Сега посяга на живота на собствения си народ и народа на Украйна. Но на Корана не посяга.......к...во говорите.....ние да не сме зверове като Швеция

82

доктор Здравков

преди 10 месеца

Владимир Путин съвсем изплиска легена! В Скандинавието е бъкано от мюсюлмани, мюсюлмани има в самата полиция.Путин вече взе да се излага с този руски император Петър I. Някои луди се мислят за Наполеон Бонапарт, той се мисли за Петър I. Точно той пък е най-големият русофоб! Не е уважавал дори руската православна църква, като организирал т.нар. "Пиянски синод" - сбирщайн от гуляйджии и развратници, сред тях е имало и англичанин!

81

Анонимен

преди 10 месеца

"Видеозаписът на изказването на Владимир Путин е публикуван в канала му в Telegram" - Според написаното, Президентът Путин има канал в Telegram. Лъжете. Няма. Канал има журналистът Павел Зарубин.

80

Е, тогава

преди 10 месеца

До Ще се молите....Ти ще пръд..ш, както го правиш тук и газ ще има за всички!

79

Анонимен

преди 10 месеца

Ми то другаря Путин като го гледкам все е приел исляма отвсякъде вече. Щом вече е дружка с чеченския лидер и ги праща като главорези в Украйна да разиграват театро на свещена война между ислямисти и фашисти и това пропагандират из цялата Рус.

78

до 76

преди 10 месеца

Свобода в Швеция? Да ако си в мейнстрима. Опитай се да говориш срещу ЛГБТ там - ще те санкционират веднага. Малко ми напомня за виц от едно време: Руснак и американец спорят коя страна е по-демократична. Американеца казва - при нас може да отидеш пред пентагона и да кажеш че американският президент е Tъn и никой няма да ти направи нищо. Руснака му отговорил - ами и при нас е така - всеки може да отиде на червеният площад и да каже че американският президент е Tъn. :-)

77

до 77

преди 10 месеца

Подстрекатели? В Швеция е позволено по закон! Това е проблемът. Не конкретно някой си изперкал. Не Русия им пише законите! Не руската полиция дава официално разрешение и охранява действието. И е признай на желание за заблуда да не се осведомяваме и да съдим както е писал Ботев: "богат е , казват, а го не питат колко е души изгорил живи..." Междру другото, шведското племе са били наемни войници във всички!!!!( вкл. османска) армии на нашия континент, нападали са включително на наша територия....

76

Путин

преди 10 месеца

Откакто ми казаха, че съм твърде къс за да съм Петър Велики, реших да подражавам на хан Узбек от "Златната орда"- направих си кичозен дворец, приех исляма, тормозя руснаците и ми е много по-добре.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Мнението на една туркиня за ДПС : Гласувайки за ДПС българските турци изгубиха надеждата да живеят спокойно в България. С вашия електорат, драги ми ДПС, насадихте изкуствена омраза между българи и турци. Лошо ли ни беше, когато българите толерираха езика ни и ни разрешиха да го изучаваме като свободно избираем? Но не, вие искате той да е задължителен. Вие сложихте мегафоните в джамиите и ги надухте до макцимум децибели да дразните християните!

74

toti

преди 10 месеца

Оказа се че това са Руски подстрекатели на които лично им се плаща !!!А целта е Турция да не гласува за влизането им в НАТО ..ЕЛЕМЕНТАРНО ОКСАН !!!

73

До 61

преди 10 месеца

Ако се робува на догми и табута ще сме още като страните от близкият изток .Можем да мечтаем да сме на нивото на Швеция като свобода на изрзяване и защита на граждански права . Не случайно и много мигранти са тръгнали към страни като Швеция - не е заради страхотният климат . Проблем е ако само Корана е позволено да се гори , но не е така правилата важат за всички , същото ще е и ако Библията някой реши да изгори

72

Анонимен

преди 10 месеца

Османската империя не е държава на турците, а е държава на исляма и етническите турци са репресирани до 18 век в тази държава и тогава думата "турчин" е обида, означавала презрян. За тях има специален закон, който им забранява да заемат каквито и да е длъжности в администрацията на империята, а също и в армията.

71

Анонимен

преди 10 месеца

А Отто фон Бисмарк от кой етнос е, а?

70

Анонимен

преди 10 месеца

И дедо Шимон за колко дни ни оправи,а?

69

Анонимен

преди 10 месеца

"Османци" не е народ, нито етнос. Това е една династия - фамилия. Интерестно е, че името Отоман означава европейската дума "атаман" - предводител (казашкото атаман в украински и оттам - атаман в руски)

68

Анонимен

преди 10 месеца

И Българската е създадена по същия начин *** - Ататюрк е бил най-голям приятел на Сакъзкобурготите, които са етнически турци като него