42

Дон Кикот

преди 11 месеца

Хем частна хем държавна но само Путин може да ги наеме пандизчиите убийци хихи.

41

БГ

преди 11 месеца

Какво да се чудим американския ПОНЧО е затлъстял дебелак с IQ-10 освен да грухти ходи и на г*й паради където Бай Гейдън му бърка с ПРЪЧКА в Г*ЗА. А американския презедент даже не може да ходи от спукания му Г*З

40

Американския Пинокио

преди 11 месеца

БАХХХХ от тея истини НОСА ми СТАНА ГОЛЯМ като Родоския колос, а х*я ми е малък като на Бай Дън и увяхнал като топките му за голф който той не играе щото и да върви не може пъ камо ли да бяга

39

какво се чудим

преди 11 месеца

руският крепостен е един страхлив дрипав пияница и заслужава съдбата си да го ползват за пушечно есо за да богатеят разни готвачи и ченгета.Въобще цял русия живее ще в 18 век и ака по двора.

38

L.

преди 11 месеца

Още като тръгна да става президент на Украйна, беше ясно че му се е разхлопала дъската. Да не кажа - цялото дюшеме.

37

toti

преди 11 месеца

Чий са тези пари...НЕ СА ЛИ НА РУСКИЯ НАРОД,но май той не вижда КАК ГО ОГРАБВАТ разни бандити и бюрократи и ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРПИ ..!!...ОТ СТРАХ !!!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Над половината писаници в статията, са откровени лъжи.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Големите хартиени изделия

34

Анонимен

преди 11 месеца

Лукашенко си мисли че Пригожин ще го пази от демократите. Пригожин е наемник, който плати повече воюва за него. Правеше се на голям патриот докато Путин му плащаше, като му завъртяха кранчето тръгна да прави революция без да се подготви за това. Точно в разгара на "революцията" наречена Москва за 1 ден, арестуваха сина му и Пригожин се предаде.

33

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 40 То за вас и България е руска област.

32

български бумър бой

преди 11 месеца

Аз лично обичам да ме лашкат афроамерикански тюлени с наднормено тегло и да ми викат йес бейби.

31

do 36

преди 11 месеца

Мечки, пудели, дракони, пълна каша?! Само този инфантилен коментар ли успя за измислиш по темата? Макар че, какво се чудя, от кремъл посланията са същите б0зи: Не водели война, нямали частни армии, щото били незаконни, заплашват всички с атомни бомби...

30

Настъпаната пирожка

преди 11 месеца

Е олицетворение на руския крепостник който мечтае да стане цар и да има крепостни и нищо повече! От Жужин до последния сибирски алкохолик и забутания кавказки читак!

29

Анонимен

преди 11 месеца

Така са руснаците и русофилите, вчера национален герой, днес всички го псуват на майка

28

Анонимен

преди 11 месеца

Според руското законодателство, частните армии и паравоенни групировки са забранени. Излиза, че руското правителство плюе на собствените си закони като финансира точно такива с огромни суми. Как да очакваме, че ще спазва останалите, особено пък международни?

27

тру леджент

преди 11 месеца

Днесоиден детски *** си играл с на баба си вибратора и плюл ли плюл върху китайските топчета.

26

Анонимен

преди 11 месеца

то у нас само от-реп-ки в управлението те ми пеят всеки ден за пригожин - той е последна грижа на българина- а управниците ни радиоточки вна краваршщингтон- и никаква грижа за страната ни

25

НЯКОЙ

преди 11 месеца

путин трябва да смали ръста на пригожин с една глава

24

Анонимен

преди 11 месеца

в русия се забрави името пригожин а вие в европа го въздигате чак до небесата как да не казваш чк сте врагове на русия

23

Мдаа

преди 11 месеца

Много ми е интересно как се чувствате другарки и другари ***?!?Нали нямаше Вагнер,пък после я имаше,ама Терорусия нямала нищо общо с тях,пък после имаше,ама не им давали пари,пък сега изцяло ги финасирали,че чак великия вожд го призна?!Какво е чувството целия свят да ти казва истината,а да вярваш на лъжата на вожда,който после да ти каже,че е лъгал?!Дали се замисляте за колко още неща ви лъже вожда,а рублокопейчици дребнички?!?