113

решението

преди 10 месеца

Отнемане на гражданство,затваряне на граници за нови скакалци.Товарете протестиращите на кораби и самолети и кой откъдето е дошъл ,заедно с цялата рода.Ако са бели-в затвора за кражби и мародерство.Съсипаха хубавата страна тази мързелива ***!

112

ГейНади

преди 10 месеца

Направете им на тези хора един Прайд ... раздайте им презервативи ... лагализирайте не само марихуаната, ами и твърдите наркотици... Нека се ббоцкат и да правят любоф , а не война ...... НАЛИ това е Демокрацията ...

111

баба мара

преди 10 месеца

връщаите ги обратно в африка това не подлежи на интеграция

110

Додо

преди 10 месеца

Звездичките в долният ми конетар са за "пpocт". Тук цензурата е тотално възмутителна и неприемлива!

109

Додо

преди 10 месеца

Априори, някой задава ли си въпросът, защо няма улични метежи с палежи в Москва, Пекин, или Токио, а все в градовете- центрове на либералната демокрация - Минеаполис, Сиатъл, Портланд, Брюксел, Париж? Отговорът е ***, но неудобен - защото харакирито на либералната демокрация са отворените граници, "свободното движение на хора и услуги", пропонирано за "панацея" от Глобо-Х0мо! За огромно съжаление, абсолютно всеки път в историята, такива сливания на различни раси и етноси водят до геноцид. Факт

108

Мда

преди 10 месеца

Кадафи , садам бяха диктатори - докато тези момчета освободени от тяхната диктатура искат да изградят - свободна и демократична франция

107

Анонимен

преди 10 месеца

Добре дошли в ко4инатта франция!

106

Демократ

преди 10 месеца

Кадафи бе лош - тези са от добрите борци за демокрация

105

Киро Х

преди 10 месеца

Основна причина, поради която мултирасовият мултикултурализъм не работи и винаги завършва с геноцид е, че заедно с културните, етническите и религиозните различия, между групи хора с повече от 20 точки разлика в осредненото IQ на етногрупата, никога не може да има спойка, разбирателство и/или съжителство. Проблемът е супер сериозен, дори екзистенциален, както в момента надяваме се научават французите! И не, метежниците не са "франзуци", както казват по медиите! Просто нарочно създават объркване!

104

Додо

преди 10 месеца

Във Франция гори едно безумие. Безумието, на една абсолютно изтрещяла нация, отворила границите си за нашественици и обрекла себе си на геноцид в собствената си държава! Дано по-скоро изгори тази лудост!

103

Анонимен

преди 10 месеца

Поне от нас да се поучат. Един беше казал "По-добре танковете да дойдат". Грешката му беше, че каза това не когато трябва и не като заплаха за онези, които наистина бяха заслужили. Онези, заслужилите за разправа с танкове, вече бяха взели като заем от чужди банки 10 милиарда и си ги бяха сложили в джоба, който заем впоследствие българският народ изплати като поп.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Муамар Кадафи предупреждаваше! Бутането на режима е опасно за вашето здраве.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Иранци няма, трябва да нападнат Иран, да свалят режима и да дойдат иранци, бягащи от ислямизма, да строят ислямска Франция.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Това е отмъщението на Муамар Кадафи и Саддам Хюсеин.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Еми те племената, които дойдоха в Европа само това могат да правят. Да рушат, да чупят и да мърсят. Ако можеха да създават ценности, Африка щеше да бъде рай, ама не е. На фишките гледах едно сравнение - Бунтовете във Франция. Озверяла тълпа пали коли, обръща кофи за *** замярат кого ли не с какво ли не.... И бунтът на Пригожин в Ростов. Танковете по улиците, хората се разхождат, и един чистач минава през кадъра. Мете улицата край бордюрите. Голям срам за французите. Колко магазина унищожиха о

98

Нормално

преди 10 месеца

След като напълниха Франция с лош, ама много лош материал, какво друго да стане. Южна Франция вече не се различава много от отсрещния бряг на Средиземно море.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Във Франция има революция. Народът срещу демократите. Диктатурата ще бъде отхвърлена! :)

96

КОЛЧО СЛЕПЕЦА

преди 10 месеца

Е ТОВА НЕ ВИ Е ЛИДО, МУЛЕН РУЖ И КАН-КАН. ДОМИНИОНЪТ С ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ ДА СЕ ОПРАВЯ...

95

Анонимен

преди 10 месеца

Следващите избори Льопен 80%, което ще е ужасно.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Новите европейци ще сринат Европа. Това им е в кръвта. Онзи откраднал кола, не с е подчинява и иска да бяга, за да го застреля полицая вероятно и онзи е направил нещо, от което полицая се е почуствал застрашен. Иначе предполагам, че не е толкова побъркан, за да го застреля ей така. Като цяло толерастията към такива новодошли кърлежи дето само смучат помощи и не работят ще и нямат намерение да се социализират и да спазват правила ще срине и премоделира Европа.