11

До 10

преди 10 месеца

Ми с банкова карта пътуват. В коя нормална държава в Европа има хартиени билети 2023?

10

Анонимен

преди 10 месеца

По-грозен, набъкан и толкова неуреден град няма другаде.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Премахването на хартиения билет е най-голямата пр.о.сто.тия, която са направили. Ненапразно са казали дървен ш.п. Интересно е, как пътуват гостите, дошли за един ден в София, Умниците са го измислили навярно с цел повече санкционирани, или някои богоизбрани да пътуват безплатно. Във всеки друг град си купуваш билет от шофьора, кондуктора или пункта.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Грацкия София е фалит и само дигат цените но така и пътниците спадат и минават на коли.

7

само да попитам

преди 10 месеца

какви са тези цивилни индивиди проверяващи в градския транспорт????ПРОВЕРЯВАЩИТЕ КОНТРОЛА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ТРЯБВА ДА СА С УНИФОРМИ!!!ТЕЗИ ЦИВИЛНИТЕ КОИТО ПРОВЕРЯВАТ Е НЕЗАКОННО!!!!!!!!! някакви мутри и мазни лелки цивилни проверявщи били на тумби се движат и се държат арогантно с пътниците в градския транспорт!!!!това е незаконно какви са тези своеволия и вътрешни заповеди според както им изнася билетите скъпи градския транспорт закъснява не спазва графика много от тях са амортизирани!!!

6

Само

преди 10 месеца

Никой софиянц не знае, като си купува билета, на кой застраховател плаща. И защо след изтичането на застрахователния период, парите за застраховката не се връщат. И за колко е застрахован в случай на инцидент, какво покрива застраховката и т.н.

5

Поскъпване

преди 10 месеца

Билетите бяха на цена 1,20-1,60 лв станаха 1,60- 2,00 лв.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Индианците да получат поименни карти, които им се удържат от социалните помощи и така постъплетията ще скочат с още 15-20%.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Яко поскъпване ни спретнаха. Толкова рекламирания 30+ е неизползваем - винаги се получават две отделни пътувания по 1,60. Зареждането на само до 10 пътувания е безумие. Всяка "оптимизация" води до намаляване на пътуващите и нова "оптимизация".

2

Анонимен

преди 10 месеца

След като са решили да не ми правят метро няма и да видят 1 ст. от мен.

1

Анонимен

преди 10 месеца

честито на софиянаци 1 евро билетчето на старите рейсове и трамваи що не ги махнат тия трамваи само задръствания правят