42

Анонимен

преди 10 месеца

Аман от глупости на псевдоинтелигенти,намърдали се в инспекторатите.Нямат реална представа какво е в училище. Където и да влязат,какво ще направят-само предписания и наказания. А децата не могат да мислят ,не учат, не полагат усилия и не разбират какво им говориш ,защото им е беден речникът..... никой не чете

41

Анонимен

преди 10 месеца

Новите модерни методи са от Нпотата на Сорос за изтриване на историята и Дженифър идеологията.

40

Либера сти ята

преди 10 месеца

и евроатлантическата ориентация към свят без морал и ценостна система изисква и нискообразована маса. По неграмотни деца от тези в демокрацията не сме имали. Така се управлява васална територия. Продажни политици и необразовано туземно население.

39

Бумеранг

преди 10 месеца

Пълни недомислици от другарката! Системата да се наглася!!! Това се прави само при децата със СОП!!! Всички останали..... мирно и да слушат, защото от американската демокрация, вижте какво става по улиците! Здрава, Желязна дисциплина и ЧЕТЕНЕ НА КНИЖКИ!!!

38

Сащ

преди 10 месеца

Колкото по *** ,толкова по полезни за САЩ.

37

До 19

преди 10 месеца

А знаеш ли че младите кошници за нищо не стават.Нито имат знания нито ги интересува.А университетите прибират парите и раздават дипломи на килограм

36

Анонимен

преди 10 месеца

Осъвременете мотивацията на родителите и учениците!!! Докато в 80% от гимназиите може да се влезе и с 0 точки от НВО, сме тръгнали да търсим причини за ниските резултати!?!

35

111

преди 10 месеца

До Ника: Няма критерии! И за директори няма. Назначават и кьораво и сакато.

34

111

преди 10 месеца

Учителите са спрели да се образоват точно когато и лекарите - в момента, в който са си взели дипломите! Трагично е положението.

33

Мария

преди 10 месеца

Необходим е закон за забрана на телефоните в училище и интернет само за учителите, за ползване на ресурси

32

Анонимен

преди 10 месеца

Докато дървената показалка не се върне в клас няма да се оправят нещата. Но трябва с децата и родителите да влязат в клас, особено онези новоизпечените субсидийни милионери дето не могат да пишат и говорят правилно,но знаят, че света е създаден от и заради тях. Че да ги задръгне някой с показалката да видят кой в училище е авторитета - децата им или учителя! Като не им харесва - в чужбина! Там и без това са си неграмотни от години. Ама друго си е да си първи на село...

31

Анонимен

преди 10 месеца

Първо - трябва да се смени азбуката, която ползваме. Коя напреднала държава ползва славянска писменост? Две западнали империи - т. нар. Сев. Македония и Русия! И ние с украинците. Време е да се присъединим към модерния свят. Да се забрани на обществени места да се ползва български език защото звученето му е близо до руския! Така ще се превърнем в истинска евроатлантическа държава с просперитет. Славянския език е бариера за развитието на държавата!

30

Московски

преди 10 месеца

Не съм срещал учител у нас. Аматьори жадни за пари и напълно безполезни. Ако ви отговорят що е знание ще си изям шапката. Но е хубаво да се радвам на чуждото нещастие.

29

Екзарх Антим Първи

преди 10 месеца

Не чувам нищо за оставка на директори след резултатите на НВО и ДЗИ!Защо да са виновни само учители, ученици и родители?Партийните назначения вън.

28

Жиката

преди 10 месеца

Образователната система се нагажда към възможностите на ученика.Как?Ако е за 2 ,пишеш 3 щото е ясно ,че няма знания за повече .А няма знания,щото не му се ходи на даскало и виси по кафетата, да чупи лафове за лъскави коли.

27

Анонимен учител.

преди 10 месеца

Защо е нужно осъвременяване? Най-добре е нова система за обучение на учители. Да си избират между Цирково изкуство, Танци и Бойни изкуства. Все полезни умения. Пък и на децата няма да им е скучно.

26

ПЕДАГОГ

преди 10 месеца

Нито един от целия състав на института в Банкя няма педагогически опит.Е как да чакаш да се повиши квалификацията на учителите. Усвояват се едни пари и се отчита нещо че е свършено! А резултатите се виждат в училище.Няма ли поне един да се осмели и промени нещата,не е чак толкова трудно.

25

ПЕДАГОГ

преди 10 месеца

Смешно и тъжно е да гледаш как някакви некадърници в НИОКСО Банкя обучават учители и после чакаме резултати в училище.Срам за Българското образование!60462

24

Ника

преди 10 месеца

На първо място е нужна промяна на критериите за прием на кандидатите за учители.

23

Антипедератор

преди 10 месеца

При това оскотяло общество едва ли.Всички младежи си комуникират с нечленоразделни звуци...