57

Анонимен

преди 10 месеца

Нима!

56

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 10 месеца

Този на снимката е организаторът на производството, дясната ръка на Гебрев във всички схеми с дейността на фирмите му.Той знае кой думка складовете и защо, но едва ли би казал.Този човек е родом от Самоков.

55

Версия

преди 10 месеца

А защо това да не е дело и на самия Гебрев? Той е стар лисунгер.Стара кримка е,дето се казва.Вероятно школуван в службите на СССР по Татово време, вероятно и бивш служител на ДС . Защо да не е възможно да е продал стоката си от складовете,да си сложи парата в джоба без да плаща данъци и рушвети и да думне складовете,не разбира се лично той,а чрез свои хора.После ни лук ял,ни мирисал Вдига пушилка, а и застрахователят ще плати още един път.

54

Далеч от града

преди 10 месеца

На село си знаем и кътните зъби

53

ВЕЛИЧКО

преди 10 месеца

Емилиянчо , мойто момче , много ти работи фантазията , бе ! За съжаление , не само твоята ! Дреме му на дедя Вова еко- кожата за твоята мизерна личност ! За него , а и за мене , ти си само НИКОЙ !

52

Анонимен

преди 10 месеца

Влах за пагон тика вагон!

51

Мнение

преди 10 месеца

Гебрев, кметът на Карнобат и синът му знаят кой е престъпникът, защото те знаят всички далавери с организирани роми от лицето лежало в затвора в Дания. Дай 50 хиляди лева на мутрите от Бургас и ще ти доведат престъпника. Ако чакаш на полицията и на кмета в Карнобат, те са глухи, слепи и неразбрали от 15 години

50

Анонимен

преди 10 месеца

гебрев споко бре - две седмици ще разтягат лукума за руската следа - недей да пречиш

49

Анонимен

преди 10 месеца

Случайно от както имаме заповед да пращаме оръжие на Зеленски .....взеха да гърмят оръжейни заводи ......ходи доказвай колко оръжие е имало вътре :) Зеленски в момента е в Маями на почивка ама иска оръжия еййй пехливани ! Пращайте човека да е добре !

48

ПОНЕ ЕДИН ПЪТ

преди 10 месеца

ЗНАЧИ ВИНОВНА ПАК ОСТАВА ТЪМНАТА БАЛКАНСКА ПРОСТОТИЯ, ЯЗЪК!!...

47

В.

преди 10 месеца

Няма ли други новини. Нито ни интересува, нито засягат тези глупости.

46

Ами, добре де

преди 10 месеца

Информирайте го този човек, как не Ви е срам!Той трябва да знае какво е станало, какво работи, за къде подготвя стока, кой са неговите складове, какво произвежда, кой му пази стоката.Но моля Ви кажете му и къде живее и как изглежда, та ако се загуби да може поне да каже как се казва.

45

Иван

преди 10 месеца

Има общо с заличаване на далавери, както и предните пъти.

44

до 49

преди 10 месеца

Ами наречи се както искаш. Може и ром, та не се срамуваш толкова. Пък и българската азбука и правопис не ти се удават особено, така че по-добре не се наричай българин и върви в ъгъла да се срамуваш.

43

Анонимен

преди 10 месеца

"висш служител в ДАНС има обосновано предположение, че случаят в Англия и България за отравянето бил разработка на английското разузнаване."А стига бе. Щом е обосновано предположение да не вземе да се окаже истина. Случайно така.

42

Това е

преди 10 месеца

Турско-съветски Заддунайски *** не е държава.Сравувам се да се нарека бъргарин заради тия м ъ р ш и

41

Тази статия

преди 10 месеца

Е фълшива

40

Ясноооо

преди 10 месеца

Кажи къде са парите от взрива!

39

Гебрев е дърт

преди 10 месеца

С бяла брада този на снимката е друг

38

Лъже

преди 10 месеца

И Гредах интервю в което говори че българските служби са промити и обслужват руския интерес.Сега сигурно са го заплашили нещо да си мълчи.Нявате представа в каква повярска държава живеем!