186

Анонимен

преди 9 месеца

При 200 лева сметка за ток увеличението с 5 % щяло да увеличи сметката за ток с 50 лева . *** с претенции .

185

От тук нататък

преди 10 месеца

С това правителство ще е така,цените нагоре,защо и те не могат да ти обяснат.ТОВА Е НАЧИНА НА ЕВРОАТЛАТИЧЕСКИЯ МОДЕЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ВИСОКИ ЦЕНИ И ПЕНСИОНИРАНЕ ДО НАСИРА.НЕ В ПАМПЕРСИТЕ.ПЛЮЯ НА ВАС ЕВРОУТРЕПКИ РУСИЯ ТРЯБВА ДА ВИ ПРЕПАТКА ЕСГЕЙСКИ ИЗВРАТЕНЯЦИ.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОБЕЗМИСЛЯ ИЗБОРИТЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ГЛАСУВАШ,КАТО ТЕ СИ ПЛАЩАТ ДА СА НА ПЪРВИТЕ МЕСТА И ДА ВЗИМАТ ЕВРАЦИТЕ ОТ ЕС ЗА ГЕНОЦИДА НИ!

184

Lina

преди 10 месеца

Така ще е. С наличен АЕЦ, ние внасяме ток от Турция и Гърция. За качество да не говорим. На "дискотека"е ту го има, ти го няма . Фото и перките и те - скъпия лукс , който всичкие заплатим. Не се изненадвам ,те обявиха розовото масло за отрова. Та... От ес нищо хубаво не предстои.

183

Еуропе

преди 10 месеца

Е нали вдигнаха заплатите с 50% , тия 5-6% са капка в океана.

182

баба мара

преди 10 месеца

толтаксите ще вдигнат много цените и увеличението на пенсиите вече е стопено

181

Статистик

преди 10 месеца

До момента съм плащал между 25 и 40 лева на месец.Демек месечната сметка ще скочи между 1 и 2 лева.

180

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ревете? Нали сте в клуба на богатите?

179

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 176 - Ама ти наистина ли повярва на това, което пише за себе си N 164?

178

До айти-то №164

преди 10 месеца

Лъжеш.

177

Ученика

преди 10 месеца

Комунистите и децата им вечно ненаяли се...Най-накрая персите ще им дадат да ядат злато...

176

Майки

преди 10 месеца

До като сме парламентарна държава все ще се увеличи всичко защото на нашите политическите *** им трябватъ заплати и то 13000 лева на месец всеки един ***.спасението от тазие *** е само Президентска държава един ще коли един беси тогава народа само един ще обвинява президента а не като сега всеки краде и не може да му търсиш сметка

175

Анонимен

преди 10 месеца

Споко нали идва глобално затопляне

174

Анонимен

преди 10 месеца

Според проучване 99% от Българите са доволни от доходите си и нямат затруднения. Представителното проучване е било проведено в Народното Събрание.

173

ЕСАЩ

преди 10 месеца

Те така смятат да натрупат войници в Ес , без мобилизация, просто искат всичко да фалира и да обвинят Русия , а яденето е гарантирано само в армията , дали ще се върже обществото , с оглед на нравствения разпад и семейната единица - да

172

Супер Селтак

преди 10 месеца

до 173 - ти българският селянин не го мисли, него кризи не го ловят защото на практика се самоиздържа, вкл. и енергийно. Гледай си в паницата и си мисли как ще зареждаш 25 годишния ръждив баварец през следващите години.

171

Напомняне

преди 10 месеца

Айде, да ни е честито новото управление! До когато има 240 търтея на народна захранка, до тогава не очаквайте нов хубав живот.

170

Лош

преди 10 месеца

Остана ли от какво да се лишаваме?!Освен от последния си дъх щото друго вече нямаме!

169

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 164май заслужаваш данъчните да ти дойдат на гости. Аз бих го направила, че да те видя какъв си такъв голям платец. професията ми е такава че съм се нагледала на такива като тебе. Защото съм далеч от мисълта че парите ти са спечелени с пот на челото. В Бг това не се случва. Затова е по - добре да не се изцепваш толкова че да не си изнасилиш късмета. Защото и това вече сме го виждали. Първо иху после тихо.

168

Анонимен

преди 10 месеца

Стадото е заспало сладък сън. Чак когато усети ножа на гърлото, ще се събуди. Ще бъде късно.

167

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната гавра с хората. то голямото увеличение на пенсийките че някой веднага избърза да го прибере. Още само като погледнеш процента увеличение и започваш да се тресеш от смях. Хора, не се лъжете, увеличение на доходите няма Това е само повод някой да си надуе още повече цените.Такива ми ти работи.А,и другият тъпизъм. Инфлацията се дължала на възрастнте хора ,много били. Ами *** по - бързичко че ще фалира държавата. да ги.... и в ***...те, дето ни управляват