158

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е да трепят колкото може повече opки.

157

БПФ

преди 9 месеца

Уkpoпите вече загубиха 40% от мобилизираните за контраофанзивата сили, а още не са пробили дори първата отбранителна линия. С тоя темп на "напредване", докато превземат наново дори една трета от освободените от Русия територии, просто няма да остане жив украинец.

156

Пригожин

преди 10 месеца

Тук е пълно с военни експерти, направо си мисля, че всеки русофил е военнен експерт при условие, че повечето не могат да пишат правилно! Говорите за контраофанзива която няма 20дни от както е започнала(това го знае само украинския щаб) Я като сте такива експерти коментирайте тридневното превземане на Украйна да видим какви сте експерти! От 24.02.2022 до сега точно 3 дни са!Хахахахахахаха! Мушмороци! Втората армия в света а? Хахахаха!

155

Анонимен

преди 10 месеца

Контранастъплението е добре че цикли, но е забравило да си нареди паркета преди цикленето.

154

Българин

преди 10 месеца

Владимир Путин преди няколко месеца го каза просто и ясно: "Русия няма как да бъде победена на бойното поле". И в момента за жертвите от украинска страна е виновно западното и украинското командване. Защото пращат пушечното си месо на сигурна смърт срещу системи като "Солнцепек" с огромен радиус на поражение. За съжаление в Украйна вече няма как да стане преврат, защото режима там стана нацистки и всеки опит за преврат се наказва със смърт. До последния украинец за съжаление...

153

Ром"с

преди 10 месеца

Украинците напредват ..и за "освобождение" на 10 -15 км 2 им струва по цяла бригада загуба (една бригада май бе от 3500 до 5000 човека) и се задаваш въпроса,а те ценят ли украинските момчета и мъже ,главнокомандващите от ... то е ясно ,че бързат за самита в Прибалтика (12 юли май бе),да покажат резултати пред НАТОвци ,но мисля ,че не си заслужава толкова жертви на хора .

152

Ром"с

преди 10 месеца

На четири направления е контранападаението на украинците ...Херсонско,Запорожско,красно-лиманско,южно донецко...украинците търпят страшни загуби ..затова мАРК мИЛИ се застрахова от голямите жертви на украинците,те дори изпратили по едно направление където украинците губят много жива сила ,американски инструктури..

151

мдаа

преди 10 месеца

настъплението да бъде дълго може но да бъде кърваво само за колхозопитеците.и накра съд в Хага за пундин

150

Случаен минувач

преди 10 месеца

Седал ми Сашко да плаче за УкроФа...

149

Анонимен

преди 10 месеца

Да видим кога украинците ще им просветне, че от никакво контранастъпление не им трябва, особено дълго и кърваво и не обърнат пушкалата към зеления шмекер, който ги прати на тая кървава баня, за един гол американски пуй.

148

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не си правя илюзии, ако милият си ги прави. Никакво контранастъпление няма и не може да има. Украинците разглобяват леопардите, за да не стават мишени. Авиация нямат. С лъкове и стрели ли ще контранастъпват? Те и жива сила нямат, а и масово цели девизии доброволно се сдават в плен. На никого не му се мре за краварските интереси.

147

mda

преди 10 месеца

И след 8 седмици като няма никаква "възвращаемост на инвестицията" кво прайм ?Чакаме пак да мине зимата и така по 150 км. отвоювани на година в този век Киев няма да си върне територията.Обаче ще си загуби окончателно населението !

146

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки ден руските фашисти ядат бой и отстъпват бавно,защото са мазохисти.

145

шмatka

преди 10 месеца

Въпросното какво там беше настъпление ли контра ли не да цикли ,ами хич го няма и не може да го има!

144

Ку-ку

преди 10 месеца

Годзила е още във филма.

143

Ти да видиш..

преди 10 месеца

Русия кога е признала за нещо. Те не признават и че са започнали пълно мащабна война в Украйна , а малка военна операция, с половин милион загинали. Били си отбранявали от НАТО.

142

Фитьо

преди 10 месеца

Фитишката ми идея е да вземат Годзила от филма по лимонова след малко ,само руснаците да не и пратят Кинг Конг.

141

Анонимен

преди 10 месеца

на един съсед колежка, нейната леля казала че контра-отстъплението буксува, та да питам тук?

140

Анонимен

преди 10 месеца

един преятел каза, че 45 000 полицаи гасят пожара на демокрацията във Франция!

139

реалист

преди 10 месеца

Укрофашагите ще бъдат изпечени и е въпрос на време безполовото НАТО и началниците му от ФАЩ да бъдат прогонени.Където е отишъл наглия кравар ,там мир няма.От Виетнам до Усрайната ,навсякъде краварите носят войни и разруха.Факт.