5

Анонимен

преди 10 месеца

Твърди се, че необходимото количество селен се набавя, ако човек консумира ежедневно по няколко ядки от бразилски орех - на снимката са показани такива ядки.

4

Някой до никой

преди 10 месеца

Ако не ми разбереш коментара пробвай със селен.

3

Някой до никой

преди 10 месеца

Днес.бг може да е как да го кажа платени рубрики, социологическо проучване безплатно и още бог знае какво, но е единственото място в което съм се смяла от сърце и душа на коментари, виждам колко не реално отдадени на всякакви каузи има освен на доброто и България, но има и хора с точни коментари точно в десетката. Няма регистрация. Понякога виждат, че пише жена и не ме правят на дроб сърма както обикновенно са цинични по другите социални мрежи. Понякога има платени с цензура от нищото и дразнят

2

Никой

преди 10 месеца

Как да разпознаете липсата на мозък? Посетете днес.бг Тук мозъкът е дефицит.

1

Някой

преди 10 месеца

Някога пиех биотин, селен и цинк след операция за премахване на киста на щитовидната жлеза. Също и калций предписан от лекар. Чаят от запарка от смокинови листа също е полезен. След бременност също пиех селен и биотин вече не си спомням за косопада който е след раждането и продължих месец скъпите и ефекти витамини който се пият през бременността и сега имам здрава коса и идеални хормони, но също и гена е важен.