12

Тия са

преди 10 месеца

пълни папунчовци! "възможен канцероген"!!! Та той си Е канцероген!! Забранете производството му най-после! Ама нали сте платени от такива като Гейтс... как да стане?!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Съставките които са вредни трябва да се забранят изцяло, а не да се позволява нещо вредно в малки количества. Малко по малко и накрая се натрупва. А ако някой хапне повече от нещо получава и повече от вредното вещество без да знае.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Защо правят храни с вредни вещества , да ползват други , пък ако са по- скъпи да вдигнат цената . Ще почна да гледам какво купувам . Затова ли всеки втори е с рак ?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Хи-хи... "възможен" канцероген! Или е канцероген, или не е! И какво ще се промени със вписването в рецептурника на СЗО за ядене и пиене? Забележете израза "...ще бъде повишен в групата на веществата с възможен канцерогенен ефект"!

8

Анонимен

преди 10 месеца

А, сетиха се! Вече 30 г. се публикуват изследвания, които показват, че изкуствените подсладители са вредни. А кога най-после ще премахнат натриевият нитрат от шунката? Канцерогенен е и по темата има над 50 научни статии, но на никого не му дреме.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Колко народ си отиде, сега ще го казват!

6

Анонимен

преди 10 месеца

А ГМО-то кога?

5

Анонимен

преди 10 месеца

То всичко е вредно и отровно. Ако не слагат аспартам ще слагат сорбитол или манитол...още по вредни. Няма да се плашите. Хората са го казали - "човек и добре да живее, умира...." яжте и пийте каквото ви харесва щото всеки ден живот ни е подарен. Не знаеш кога ще се гътнеш.

4

А тези от

преди 10 месеца

СЗО, защо не споменават,че всичките им фармацевтични продукти почти са със аспартам и най-вече детските??? На луди ли ни правят?!

3

Анонимен

преди 10 месеца

ЧЕТИРИДЕСЕТ! СКAПAHИ! ГОДИНИ! ПО-КЪСНО!!!! А има хора, които още ПРИ ИЗЛИЗАНЕТО НА ПАЗАРА са се борили да го спрът поради тези опасения! ЧЕТИРИДЕСЕТ ГОДИНИ ИМ ТРЯБВАХА ДА ЗАГРЕЯТ! Не бе СЗО е сериозна организация, ВЕРВАЙТЕ

2

Анонимен

преди 10 месеца

Много важно като е канцерогенно, ако въобще е. СЗО и нейните заключения са последното нещо, което ме интересува. След преекспонираната пандемия Коко 19, заключението на тези уродки вече нямат за мен никакво значение. Няма да ме пазят от нищо, включително и от самия себе си. Ще се разболеят от рак ли? Отличен резултат! А държавата и лекарите ще пият една студена вода. Това и заслужават.

1

бай Иван

преди 10 месеца

хубаво, но това е ясно от 70 те на ми малия век