60

КаскетЯ

преди 10 месеца

В България никой не се плаши от изкуствения Ентелект щом четем ЕнтЕлЕгентните статиЙ на *** и компания ***!

59

Възраждане Харманли

преди 10 месеца

Путин ще смачка ИИ, а после ще има народен съд и Белене. Кебапчето пак ще е 6 ст и пак ще гледаме Златния Орфей.

58

Анонимен

преди 10 месеца

дрън дрън, искуствен интелект, дрън дрън.бъдещето със сигурност ще ни изненада.

57

Морски

преди 10 месеца

Целта на ИИ е подчини живият човек в своя служба.Иначе ИИ губи смисълът си ако човечеството изчезне.Което означава,че зад ИИ пак ще стои ЧОВЕК който ще управлява другите хора чрез ИИ.Революциите и превратите ще бъдат безмислени.ИИ се явява инструмент на Господстващата Световна Олигархия,която след крахът на ,,демократичната система" вече цели пълна финансова дегитализация.ИИ ще управлява дигиталните пари,а от там и съдбата на хората.Който държи ИИ в ръцете си,ТОЙ Е ВЛАСТЕЛИНЪТ НА СВЕТА.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Програмист съм и съм наясно, че първо ИИ ще измести много хора от работните им места, а после ИИ ще поеме контрола върху всичко и от там нататък всичко ше стане необратимо. Не случайно и Стивън Хокинг предупреждаваше, но се опасявам, че духът е изпуснат от бутилката

55

Анонимен

преди 10 месеца

Там където започва цифровото общество няма място за аналогови създания.Човека и животните по своята същност са аналогови създания.Органичния живот е аналогов. Тоест за да могат да комуникират на ниво с ИИ и да се "конкурират" с него на работното място аналоговите създания трябва да си поставят чип в мозъка за да могат да комуникират цифрово.Тези които откажат ще отпаднат от цифровото общество.Колко от вас действително са готови на тази стъпка? Такова бъдеще ли желаете за децата си ?

54

ПроСоТо

преди 10 месеца

Бог създаде човека да се грижи за Градината Му..ТОВА е предназначението му..Но човека се изтарикати,обърна гръб на Създателя си и тръгна по пътя,който води единствено към ПОГИБЕЛ ...Връщане назад няма..Много скоро всички ще изпищят на умряло...Нема бедни,нема богати...Всички-в КЮПА !...

53

Анонимен

преди 10 месеца

Няма програмист, няма проблем.

52

Кармазъ Сикиш

преди 10 месеца

Човека е просто един биологичен буутлоудър за AI, както казва Андрей Карпати. А, ИИ почти буутна.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото и да се прави, човечеството е обречено. То почти си изпълни мисията определена му от бога да създаде машина която може да мисли. Остана само да може да се възпроизвежда и усъвършенства, от тук насетне човека е ненужен поради ред причини. Първо изисква специфична среда, второ изисква специфична храна, трето изхвърля прекалено много бокккклуци за да съществува. Човека е невъзможно да населя други небесни тела различаващи се съществено от земята, не може да живее в открития космос.

50

IQ 3.14

преди 10 месеца

представям си кво са писали дядовците на нелка лелка и сандеца в сабахлян.тр филипс като са измислили кръстатата отвертка

49

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на ИИ, нека се обучи хубаво и на воля да се развихря, той ще е еднакво справедлив и с бедни и богати, каквото за едните, това и за другите, няма да ощети никой.:))

48

Програмист

преди 10 месеца

До 46 аз щастлив бачкатор не съм виждал.. само се оплакват и реват за заплати и се чудят как да си платят бързите кредити хахахах

47

Българин

преди 10 месеца

Нискоквалифицираните гань овци първи ще го отнесат от ИИ.. стават яко безработни хехе, айде цъкайте ми минусите, които сте се разпознали в коментара ми, минималнозаплатници ;)

46

Част от статията:

преди 10 месеца

Хинтън изрази загриженост и затова, че изкуственият интелект ще задълбочи неравенството, тъй като огромният ръст на производителността от внедряването му ще бъде в полза на богатите, а не на работниците."Богатството няма да отиде при хората, които вършат работа, а ще направи богатите по-богати, а не по-бедни - а такова общество е много лошо ", добави той.

45

Анонимен

преди 10 месеца

До ПрограмистПак ли ти бе, заместваш мускули със злоба. Пиши си там програмките и мечтай. Бачкаторите както ги наричаш ти ще бъдат винаги много по-щастливи от теб. Пожелавам ти да посадиш цвете или дръвче.

44

Анонимен

преди 10 месеца

До ПрограмистКато знам какви хора станаха програмисти сте баси и каймака. Повечето са code monkeys.

43

Програмист

преди 10 месеца

Кеф ми е да мачкам обикновените бачкатори. Просто ми е кеф да им виждам разреваните очички и как злобеят срещу нас, защото сме като божества за тях. Как ще ви терминираме, ако зависеше от нас, ама все пак трябва да има и обслужващ персонал.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До Програмист "Не машините, а програмистите ще поемем контрола над обществото..." ХА-ХА-ХА ако това беше ИИ да ви беше бил шута отдавна ХА$ХА. Щели да управляват!!! ХА-ХА

41

IQ 3.14

преди 10 месеца

До Програмист *** си погледни обектите, че ако ми се обади още един че нема услуга ше ти напраа ремуса четворен