11

Болни мозъци

преди 8 месеца

Няма такова нещо, в Телеграм каналите се казва съвсем различни неща.Пишете само сплетни и интриги?

10

Тито13

преди 10 месеца

Империята на злото започва да се самоизяжда!

9

съобщава "Нюзуи

преди 10 месеца

"твърди се" ?? Абе вие новинарски сайт ли сте или център за сплетни и интриги?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Твърдяло се, че членове на "Вагнер" са били задържани в Сирия, но в канал в Telegram на Дмитрий Уткин, се появи съобщение, което отрича командирите на групировката да са били арестувани в Сирия. Най-важното изречение от този тюрлюгювеч е "Основана през 2014 г., Вагнер беше бойното куче на Русия в Сирия, Либия, Централноафриканската република, Судан, Мозамбик и Източна Украйна". Искат да ни убедят, че "Вагнер" е минало, но лъжат. Ако беше минало, Дуда нямаше да пристигне в Киев напожар.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера защо Путин СТРАХУВА Пригожин.Или обратното.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин пропусна да приключи с *** и сега Кървавата Борджия ще го отрови.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Тоест руското законодателство забранява частните милиции, но същевременно там има много от тях, като една от тях е на самия шойгу, а друга се финансира с милиарди от правителството?!

4

Германец

преди 10 месеца

"Всеки месец Вагнер получава от Москва по 1 милиард долари/евро" -- Жужака каза 1млрд от май 2022 до май 2023. Задунайската чебурашка стигна до извода, че това прави по милиард на месец :) В техния календар явно има само един месец - май. Бих казал даже само един ден - 9 май :)

3

аха

преди 10 месеца

Путин 2022: Държавата няма нищо общо с ЧВК Вагнер.... Путин 2023 ЧВК Вагнер се финансира изцяло от федералния бюджет... Кога започва да лъже Путин??? Когато си отвори устата да каже нещо...

2

Кукурозов

преди 10 месеца

Пригожин си мисли че е хлъзнал момчетата си, но заповедта за новичока му вече е подписана.

1

Христо Христов

преди 10 месеца

Всеки месец Вагнер получава от Москва по 1 милиард долари/евро. Никой не го е отричал. ПП. Цената явно е нормална, ако не и ниска за най-добрите в света.