143

Анонимен

преди 10 месеца

Винаги ще ви чете лекции, не свикна ли вече? Мандата ти почти мина.

142

Анонимен

преди 10 месеца

до 163 - къде е тая "територия" бе. Украйна! - ХА ха ха ха

141

Анонимен

преди 10 месеца

157 - КВО вето бе? - ако на са македонците да сме ИЗПУКАЛИ от глад.

140

Анонимен

преди 10 месеца

НЯКОИ ПРОЗРЯХА ЧЕ НАИСТИНА СМЕ ПОСЛЕДНАТА "ДЪРЖАВА".

139

Анонимен

преди 10 месеца

С тези хора рано или късно ще се сбием. Това ще е следващия конфликт в Европа, и е въпрос само на време. Това го искат и от ЕС (разбирай от Пентагона), които работят усилено за претенциите на РСР, но не и на България, и които ние продължаваме да наричаме "партньори". Дано обаче дотогава не сме дали и последния патрон на Украйна, и не сме останали само с халосни патрони...!

138

Анонимен

преди 10 месеца

Ние си слагаме кметове децата на комунисти агенти на ДС, а македонците изобщо не са ги махали, нито вадиха агенти, нито се отказаха от комунистите и имената им са по фасадите! Вижда се, че при нас особен смисъл това не е имало, но барем взехме некой лев да не сме капо. А макетата хич и намерение нямат да се свалят гащиите и да си правят харакири за кефа на немците! Не македонците ще стават като нас, а ние ще си се върнем към македонците! На бай Тошо скоро едно паметниче в София ще направим!

137

kk

преди 10 месеца

Всички македонски студенти, учещи в България - веднага да се върнат в МК.

136

Анонимен

преди 10 месеца

ПРАВИЛНО ПЕНДАРАТА. И АЗ КАЗВАМ, ЧЕ ЛЕКЦИИ НЕ ТРЯБВА ДА ВИ ЧЕТЕМ, А ДА НАЛАГАМЕ ВЕТО,ВЕТО И ПАК ВЕТО, ДОКАТО ИЗСЪХНЕТЕ КАТО СТАФИДИ НА АСМА!!!...

135

Баба Вуна

преди 10 месеца

Така е като си свалихме гащите под натиска на братята от Европа.

134

Гббх

преди 10 месеца

Македония е територия, а не държава

133

И.Б.

преди 10 месеца

Да, г-н Пендаровски, докато не си вземете изпита за държавническо и уважително отношение към съседна страна, ще трябва да Ви се четат лекции. Дано си научите урока!

132

Македон До 152

преди 10 месеца

Преди да наложите вето, цяла Македония слушаше хубава българска музика, гледахме ФЕН, Планета по кабелна, всички певци ги познаваха, сега какво направи? Ще стане ли Гоце Делчев от гроба, за да свърши работата? Не, ние сме тези, които трябва да го оправим, а не да гледаме кой ще навреди повече на другия.

131

Македон до 154

преди 10 месеца

До Анонимен Не е така, нито при вас, нито при нас. Заповядайте, ще ми бъдете на гости, свободно в кола с български номера и ще отидем където искате, свободно да поговорим с хората. Сега само се ядосва, защото пряко блокирате влизането на Македония в Европа, иначе нямаме други проблеми с вас. И по отношение на политиката, историята и т.н. Има платени хора, които трябва да си вършат работата, а не да ядосват хората. Историята остава зад гърба ни, а важното е да гледаме в бъдещето.

130

Анонимен

преди 10 месеца

В България никой не преследва и пречи на хората, които се считат за македонисти, е не е разрешена ОМО защото пропагандира сепаратизъм. Българите македонци в Сърбоманска Македонистия не искат сепаратизъм а равноправие като хора. Да не бъдат арестувани, преследвани, уволнявани заради убежденията си и пазенето на завета на братя Миладинови, НА Гоце и Яне.

129

Македон До 152

преди 10 месеца

До Анонимен Баба ми и дядо ми живяха живота си, сега ние с теб сме тук. Ако търсите приятелство, ракия и мезета или имате нужда от помощ, аз съм тук, ако искате да правите пакос и лошо, стой далече от мен.

128

Анонимен

преди 10 месеца

До МакедонПравилно си македонИСТБаба ти и дядо ти се обръщат в гроба като ти гледат еничарския живот.

127

нека сме точни

преди 10 месеца

Вижте сега, македонците са чисти българи а тия там окупирали и провели геноцед над българското население и тормоз до днес от 1912 до 2023 година... Тях трябва да ги наричаме македонисти-сърбомани.

126

Анонимен

преди 10 месеца

На него лекциите му ги четат в Белград. Чели са ги и на баща му и на дядо му и на прадядо му.

125

Македон

преди 10 месеца

Македонци, обичайте българите, не виждате ли, че най-много се коментират новините за Македония? Не виждате ли, че са жадни за внимание и приятели? На сираците им остана само ветото и го развяват навсякъде, защото няма с какво друго да заплашват. Отнеха им сиренето и ги накараха да учат от ЛГБТ учебниците. Голтари, вие ще кажувате на друга държава как ще се обяви за нация, какъв език ще говори и как ще научи историята си.

124

Македон

преди 10 месеца

С тези коментари вие много помагате на българите в Македония и по света. Навсякъде искат културни и приятни хора, които желаят на другите напредък и успех. Вие сте в Европа, но явно не сте научили защо сте там и как работи Европа. Мислиш ли, че Европа ще те остави да казваш на друга държава как ще се декларират хората там, на какъв език ще говорят и как ще изучават историята си? Сега ще ви затворят кранчетата, ще ви поставят условие за в Шенген, а като започне да ви свършва въздуха...