462

Радослав

преди 10 месеца

До анонимното: не ти е лесно безполово, но имам решение. Спираш да взимаш кокаин, да си продукт на кръвосмешение и да те мързи, намираш си работа и се изнасяш от дома на родителите ти и ще спреш да виждаш фашисти на всеки километър.

461

Рамзан Кадиров -

преди 10 месеца

призив към копейкинците: "Я елате, пилИнца, при батко" след Рамазан да почувствате истинския патриотизъм!

460

Анонимен

преди 10 месеца

Как може една проруска партия да се самонарича опозиция. Това си е просто чужда партия. Антибългарщина с фашизъм и опозиция не е едно и също. В случая е на-обикновен фашизъм.

459

Анонимен

преди 10 месеца

Радославе,не ти е лесно,но имам решение на проблема ти.Спирай тревата и ще спреш да виждаш комунисти на всеки километър.Ще ти олекне хаха.

458

Радослав

преди 10 месеца

До 468: сега ако кажеш каква е разликата между това което си написал за фашистите и това което правят *** на съветския поробител ще получиш отличен! ПП: само комунопитеците казват на всичко фашизъм. Комунопитека няма да познае фашизъм ако ще с танк да го цапардоса през мутрата! Колкото до Копейката, той е обикновен национален предател и русороб, продукт на ТКЗС експеримент за кръстоска на прасе и комунист чрез изкуствено осеменяване!

457

Анонимен

преди 10 месеца

КОСЕ БОСЕ КОГА ЩЕ ВЪРНЕШ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ?!...

456

Анонимен

преди 10 месеца

Копейката е толкова зле, че вместо ДНК верига в мозъка има тоалетно синджирче.

455

Анонимен

преди 10 месеца

Всички тези десни обвинители защитават фашизма преди 1944 година, отричат фашизма преди 1944 година, крият репресиите срещу антифашистите. Те посяха семето на фашизма и го поливаха вече 34 години, грижейки се за него. Чупеха и драскаха антифашистки паметници. По медиите се пропагандира омаловажаване и отричане на фашизма преди 1944 година. Парижкият мирен договор осъжда фашизма и фашисткия режим преди 1944 година, а антифашистите, партизаните са съюзници на САЩ и Великобритания, Съветския съюз.

454

Анонимен

преди 10 месеца

Ало, ни.що.же.ствата, спрете да плюете Костадинов,погледнете собствения си жалък животец.

453

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Костя трябва да си коригира заглавието на референдума от "Шествие за Мир" на по-вярното "Шествие за Руски Мир". Щото историята ни показва, че между мир и руски мир разликата е голяма.

452

Да бе да

преди 10 месеца

До Парадокс Абе калтак ,аз моята заплата е в евра,на кой колко дарявам си е моя лична работа ,виж твоята крава на колко народ се гъзи си е само твоя работа /Тръгнал да прави сметка на другите мишока

451

Владимир Путин

преди 10 месеца

Искам да разбия всички слухове, че съм бил инвазиран отзад в бункера. Напротив - аз лично водех инициативата като геройски поех члена с дупето си, и го контролирах както ми харесваше!

450

Парадокс

преди 10 месеца

Костадин Костадинов и партията му събираха дарения в евро за борбата си срещу... еврото.

449

Анонимен

преди 10 месеца

До 489 Анонимен Абе този *** КОПЕЙКИН ,има ли ОСМИ КЛАС ??? Да ходи на вечерно училище ***.ка . . . . . . Неграмотния си ти, защото пишеш с точки и звездички, защото не ти стига пипето да заобиколиш примитивната цензура!

448

:-)

преди 10 месеца

До Анонименне знам кой клас е ама е с по-високо образование от Харварда - Сицилиевата долина..

447

:-)

преди 10 месеца

Партийния дом го запалиха седесарите да си изгорят партийните билети на БКП. Само Бойко си го пази още.

446

Анонимен

преди 10 месеца

Много лесно се разбира кога на власт идва фашизъм: 1. Командваш медиите, коя информация да се излъчва. 2. Намираш външен враг, който е виновен за всичко. 3. Обвиняваш политическите си противници- че са агенти на външния враг. 4. Превземаш силовите структури. 5. Забраняваш и/или физически елимираш опозицията.6. Променяш конституцията. Наръчник на фашизма, том1 от Бенито, Адолф и Асен

445

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

През 2022г Владимир Путин официално заяви, че руското правителство няма нищо общо с ЧВГ Вагнер, и че Росия не носи отговорност за действията на частната групировка. През 2023г Владимир Путин официално заяви, че ЧВГ Вагнер е ИЗЦЯЛО финансирана и поддържана от руския бюджет, от руското МО. След това Путин си стисна два пъти червеното клоунско носле, изквака като патица и се изклати по стълбите надолу от сцената.

444

Анонимен

преди 10 месеца

Няма лоша реклама, тя работи по добре от агитация.

443

Анонимен

преди 10 месеца

КОПЕЙКИН / КЪСО.пишков / е избягал в Москва..Не е ясно ,дали Русия ще го приеме ...Руснаците не обичат провалените предатели !!