112

Затвор!

преди 1 година

Бисексуалът се прави на жертва. Браво на Денков! Няма какво да му разследват. Само за лъжите, които Копито плещи, могат да го вкарат задълго на топло. Едно е да лъжеш комшията на бира, друго е да лъжеш цял народ от паламентарната трибуна.

111

Не

преди 1 година

драги ми журналисти, не подпужда омараза а събужда българщината. И не плюйте много по него , че както е тръгнало, след няколко месеца ще му целувате ръка.

110

Анонимен

преди 1 година

Лелеее... каква цензурЯ, какво неистово заличаване със звездички на "опасни" думи... трагикомедия

109

Анонимен

преди 1 година

И нека да не се забравя, че и в Русия вече обществената система вече е Капитализъм, макар още да е в"суров"вид а не презрял, като на запад.

108

Анонимен

преди 1 година

А тоталитаризма може да е комунизъм или фашизъм, което е почти едно и също с тази разлика, че при фашизма, за разлика от комунизма, се дава приоритет на частната собственост а при комунизма на държавната . Но и в двата случая гражданите губят, защото демокрацията се изкорестява в демонизация.

107

Анонимен

преди 1 година

А тоталитаризма може да е комунизъм или фашизъм, което е почти едно и също с тази разлика, че при фашизма, за разлика от комунизма, се дава приоритет на частната собственост а при комунизма на държавната . но и в двата случая гражданите губят, защото демокрацията се изкорестява в демонизация.

106

Анонимен

преди 1 година

До113.Да си чувал случаино,драги ми отворко,за деполитизация на изпълнителната власт бе умник? АКО изпълнителната власт е политизирана,това означава сливане на политическата власт с икономическата,което си е автокрация и клептокрация но не и демокрация.Асъчетаването на двете води единствено и само до демонизация на управлението и много тежки последици за гражданите,защото парите свършват бързо в държавата.Това е резултата от сливането на властите и се нарича тоталитаризъм,червена мухоморко.

105

Анонимен

преди 1 година

Думите дупки не правят Господа. Куршумите са друго нещо. А тия дето искат да пращат тия или ония някъде, да се позамислят,какво е демокрацията, дали това тяхното не е автокрация и клептокрация но в никакъв случай демокрация. Демонизацията води единствено до реки от кръв и масов терор. Не аз а историята ни го казва.

104

Анонимен

преди 1 година

Ми те, нацитата, извират... Ще залезе Костадинов, ще изгрее Стефан Янев. Аман бе!

103

Анонимен

преди 1 година

За държавна измяна не се иска имунитет. Взема се директно.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 Вие на хапчета ли сте? Именно въпрос на политика е да се изкоренят нацизмът и антибългарското предателство на партия Възраждане. Тя е с репресивна идеология, продиктаторска, прокремълска, мракобесна и принизяваща правата на хората.

101

Анонимен

преди 1 година

Нацистът Костя ще ми се прави на жертва пък сега. Как ли не. Без да е обкръжен от тълпа, ще напълни памперса.

100

Анонимен

преди 1 година

Много късно се сетиха да видят изгряващата нацистка партия в България. Малко са закъснели. Но и той, Чикатило Костя, се държеше по-кротко, докато не обедини путинистите. И си въобрази, че е велика сила. Ние сме в НАТО и ЕС и Копейката да си гледа работата. Обратен път няма. Срахливите пенсионирани военни ли ще вдигат ревюлюция или козметичките? Гастарлайтерките или ултрасите? Не. Те са силни само в тълпа. Насаме не могат пет приказки да вържат.

99

Не само

преди 1 година

Не само Копейката да съдят, а и поддръжниците му, които всяват омраза, апелират за репресии, концлагери и издигат знамето на терористична Русия. Платени ***.

98

Анонимен

преди 1 година

Най-много лъжи е изрекъл именно Костадинов. Само говори, без да се вслушва. Принципът "Най-добрата отбрана е нападението" не винаги е печеливш.

97

Анонимен

преди 1 година

Толкова фашистка партия не е имало от век.

96

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше. За държавна измяна няма нужда да се снема имунинет. Съди се директно.

95

Ххх

преди 1 година

Какво стана с имунитета на Гербаджиите ?

94

Живка Людмилова

преди 1 година

Няма как да не е Копейката, вместо да ми охлузва Петолъчката той се занимава с глупости. Его на пак ще пати!

93

Анонимен

преди 1 година

Те тях трябва да ги разследват те тръгнали да разследват нещо не е баш тъй.