69

Милев

преди 11 месеца

*** , които трябва да се завръщат в Русия-та си само в дървени или ламаринени пал та! Руснаците показаха с отношенията си към населението на Украйна,че водят една наис тина " специална операция " ?! Те са срам и позор за цялото човечество !!! Повтарят жес токостите на хитлеровите пълчища от ВСВ ! Само,че тогава не им беше хубаво,нали ?!

68

toti

преди 11 месеца

ООНи СЗО са само едни наблюдатели и статисти,БЕЗ ПРАВА И ЗАКОНОВИ НОРМИ ДА СЕ НАМЕСЯТ НЯКАДЕ ,оснен ако ТРЯБВАТ МИЛИЯРДИ ЗА ИЗДРЪЖКА.....а колко други БИЛИОНИ ОТИВАТ НА ВЯТЪРА се вижда ,че никой НЕ МИСЛИ ЗА ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ И ОЦЕЛЯВАНЕ !!!

67

Ехаа

преди 11 месеца

8години руснаците подаваха протестни ноти, резолюции и тн за издевателства над руски граждани от азовци, айдарци и друга гмеж към 00-не. Тогава Луганск и Донецк ги брояха за автономии към окрайна, сега изведнъж станаха изконни окраински територии. Я си е... ...та краварска.

66

До шейсе и четвъртия

преди 11 месеца

Кажи го това на ООН-то ! Между другото, знаеш ли какво означават тия инициали ?

65

До ???

преди 11 месеца

Ще ми се да чуя нещо и за националните герои на Русия - Ленин, Сталин, Берия, и др. ..!

64

До ???

преди 11 месеца

А знаеш ли какви жестокости са вършили болшевиките ??? Потърси в руски сайтове, информация вече има много, и то архивна ! Върни се после да ни разкажеш !

63

???

преди 11 месеца

Знаете ли, че по време на ВСВ украинските фашисти са надминали нацистите на Хитлер по жестокостите си?Бандера е бил един фашист и убиец,ултранационалист и радикал, убивал е и поляци и руснаци, без да се колебае?Националния герой на Украйна...........Бандера!!!

62

Анонимен

преди 11 месеца

60/15 също като мен е забелязъл че в статията е обратното на заглавието !!! Украинците са екзекутирали 75 цивилни обаче заглавието за Руснаците ?!?

61

от 48

преди 11 месеца

Според руската уикипедия жертвите са 14 000 от които 3400 цивилни. Знам че копейките вярвате само на руски източници. Статията в уикипедия е доста обширна и най отдолу са цитирани източниците, които са 90 % руски и съм си дал труда да изчета повечето от тях преди да пиша . Аре млъкнете с тия глупости и преди да пишете прочете нищо което е близо до истаната, а не да се информирате от постове на други копийки във фейсбук.

60

Анонимен

преди 11 месеца

На среща с президенти от Африканския съюз Путин се изказа,че СВО се провежда от Русия съобразено с ООН и прието от нейните органи,иначе как да се разбира,и още обясни като обвърза СВО с образуването от начален етап как за класическия национализъм,че се развива и започва на етническа основа тази форма на обществено формирование основано на интересите на общността и общностите в нея изразени как национални интереси и на общностите в нея съответно в множество,като капитализъм,социализъм,комунизъм.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Не мога да се сетя за нито една причина да имам доверие и да вярвам на ООН. Но все пак прочетох статията и там пише същото за украинците каквото и за Руснаците. И едните и другите имат почти равен брой жертви но заглавието се отнася само за Руснаците но вътре същото изречение и за украинците ....

58

Баба чичолина

преди 11 месеца

Само зверове,а украинеца Чикатило е изял и повече от своите!

57

Анонимен

преди 11 месеца

До 48: Тези 14 000 жертви не са според руснаците, а според докладите на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа, която, както стана известно в хода на СВО, е препращала информация от камерите за наблюдение директно към Киев. Впрочем военните жертви са доста повече от цивилните, които също са занижени, както е отбелязал някой по-долу. Как зелените човечета са избивали граждани, след като в Крим нямаше нито един изстрел? Те осигуриха провеждане на референдума за присъединяване към РФ.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Е как 77 цивилни? Нали само в Буча бяха няколко хиляди? Тия съвсем се оплетоха в лъжите, *** то не е и лесно, аз ако лъжех толкова, накрая сигурно нямаше да си знам името.

55

Диян

преди 11 месеца

48, спри малко пропагандата и включи мозъка, след като проучиш фактите. В тези 14 000 не се включват военните, това е само цивилно население в Донбас, като вероятно и това е занижена бройка, защото е известно, че подобни доклади трудно обхващат всички случаи. Гиркин/Стрелков участва в организирането на съпротивата, след като Киев изпрати войската с/у населението в т.нар. АТО. Пригожин също каза, че руската армия била убила 2 000 от Вагнер, после забрави за тях, като каза, че прекратяват акцията.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Абе айде бе,хората казваха,че украинците са ги вършили тия работи ,а обвиняваха руснаците ,както в Мариупол.

53

Анонимен

преди 11 месеца

бендеровците обличаха женски дрехи и убиваха мирните жители защо обърнахте всичкр на опаки

52

Анонимен

преди 11 месеца

до 48 Ти на Пригожин ли вярваш ве, кравар? Тоя дето каза че се изтег;ля от Бахмут , а на следващата семисца го превзе? На тоя дето оня ден каза че тръгва с танковете към Москва за да сваля Путин и след няколко часа каза че не иска да ходи към Москва, а към Беларус? На тоя актьор ли вярваш ве вееее, кравар? Муахахахахахаа....

51

Давай Za

преди 11 месеца

Сигурно са включили и тези дето се съживиха след Буча,. В БГ дето сме към 7мил.имаме над 1000 жертви от катастрофи. Пък и в началото бандерците се обличаха в цивилни дрехи , за да се оттърват.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Ми като имат татуировки по тялото си знамето на Азов к'во да ги бавят?