17

Анонимен

преди 10 месеца

При 2,8% подкожни мазнини ще си умрял, световният "рекорд" е около 4%.

16

Анонимен

преди 10 месеца

"Първа Кръв" е също политически филм. Сюжета накратко вменява някаква теза, че въпреки загубата на САЩ във Виетнам, американските войници са много по-добри от цивилните --- дават пример как само един американски войник побеждава над хиляда цивилни американци - това са всичките полицаи + гвардията от запасняци, които мобилизираха за да го хванат. Филмът се появява в момент когато в САЩ буквално са се базикали с ветераните във Виетнам и не са ги наемали на работа никъде. Пак политика.

15

до 15

преди 10 месеца

за къв Рамбо 1 пишеш бе ? ти даже не знаеш че първия филм се казва ПЪРВА КРЪВ , а аз съм го написал в предишния си коментар . да те светна че следващите филми с Рамбо са политически ( американския войник побеждава руския ) чиста пропаганда , и за това се води хит в Америка . а че българин участва в създаването няма значение . същото се отнася и за Роки , американски боксьор бие руски боксьор. не симпатизирам нито на ссср нито на комунизма. разяснявам ти , дано го разбереш.

14

Анонимен

преди 10 месеца

до 14 Да кажеш за Рамбо 1 "що годе добър филм" си е равнозначно на прооостотия. Най-великият екшън до момента в историята на киното е Рамбо 1. Режисьорът му е българин, който отказва да режисира другите серии, защото вижда, че са фантасмагорични!

13

мнение

преди 10 месеца

тоя участва в два що годе добри филма ( Роки 1 , следващите 2,3,4,пълна глупост , и първа кръв ) харесваха ни щото не бяхме гледали други . великите артисти са Пачино , де Ниро , Конъри,по късно дел Торо , Гибсън,Уилис,Уашингтон,сигурно още един двама . Сталоун не се вмества в тази категория , така че твърдо не .

12

Анонимен

преди 10 месеца

Глупости! 25 чаши кафе на ден. Това да го видя няма да го повярвам.

11

до 7

преди 10 месеца

Абе не е точно така. През 1974г. Али прави точно това срещу Форман - стои на въжетата и отнася тежки удари, докато накрая Форман каталясва.

10

Анонимен

преди 10 месеца

до 7 Да ти кажа има и такива като Роки дето се впускат с главата напред и понасят жестоки удари защото не се пазят и не падат и не падат. И те не са два три случая. Примерно ще ти дам мача Кличко- Крис Арелоа...Кличко го утрепа от бой, оня не пада и не пада и все налиташе с главата напред. Мача го прекратиха, защото на Ареола отвсякъде започна да му хвърчи кръв. Можеше и 12-те рунда да изкара. Друг такъв мач е Кличко с Шанън Бригс. Няма такова добичеее. Издържа и 12-те рунда и Кличко го поздрави

9

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Да допълня още умнотии - ако искате да се натровите с живак, консумирайте редовно риба тон, като "великия боксьор" на снимката отгоре.

8

Фен

преди 10 месеца

Те повечето роли на Крисчън Бейл са такива, с голяма физическа трансформация откъм тегло.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Диско Пеевски пък трябваше да качи 100 кила за ролята на бг бандит във филма Имало едно време България.

6

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Между другото, филмите от поредицата "Роки" са изключително вредни и заблуждаващи за истинския бокс. Тези пpocтотии, "че някой боксьор щял да измори противника си като му позволявал да му нанася силни удари" са най-голямото заблуждение и лъжа за бокса. Добрите боксьори преди всичко тренират отбрана и движение с краката, гъвкавост, тактика, създаване на ъгъл при атака, движения настрани, движение на ринга... Както и да е, да не се хабя тук защото аудиторията не е от най-умните в България.

5

Анонимен

преди 10 месеца

до 4 Наистина Бейл в този филм и аз не можах да повярвам как е успял да отслабне дотам, че да изглежда като скелет за тази роля. Изроооод!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Най-голямата трансормация на актьор съм я виждал при Крисчън Бейл за ролята му в "Машинистът". В Този филм от 80 килограма човек- за тази роля се беше стопил на 40 килограма. Скелет направо.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Чичо Стондж вече е дърт.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Много мъдро да си съсипеш здравето за някаква си роля, била тя и супер престижна.

1

АРЕ СТИГА БЕ

преди 10 месеца

ТОЗИ ФИЛМ ГО ГЛЕДАХЙ ПРЕДИ 50 ГОДИНИ.