42

Мос Филм

преди 10 месеца

В руските учебници вече пише, че бунтът на Пригожин бил всъщност Руска Филмова Суперпродукция отразяваща неуспешния Бунт на Декабристите през 1825 г.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Как, като не са знаели, каде отиват не са цъфнали в мънки биич (Слънчев бряг) в,някоя смръдлива чалготека с потни миризливи каки с подпухнали лица и джуки да поиграят малко казачок или мазен турски кючек.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Утрин, не бе ли създателя на Азов.

39

Подсказвам

преди 10 месеца

Тия приказки са на български путинофили. А спокойни са били, защото изобщо не са били информирани какво става.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Еми то преди година така си мислеха, че отиват на учение, пък то се оказа гениалния план на Пуууткин как да увеличи НАТО и рушшляк да стане мрръсна дума. РуzzНАЦИте още дълго ще похапват дръвцето, само ще си мечтаят тик-ток командира Пригожин да беше взел властта.

37

Mda

преди 10 месеца

Вярвайте в каквото искате , важното е че на фронта изтреблението на укронацистите върви с пълна сила и скоро няма да има кой да управлява каквото е останало от западното оръжие за 80 милиарда долара хаха.Украйна загубила 8.2 млн. жители в чужбина , спад на БВП с 39% за година , поне 100 хил. избити на фронта заради Зеленски и един дементен старец във Вашингтон...а можеше всичко да приключи още март 2022 едва с автономия на рускоезичните области и отписване на мечтите по Крим ...

36

руска действителност

преди 10 месеца

Навремето гледах една много яка руска комедия. Беше по времето на пуча когато Елцин се качи на един танк.Та в един фризьорски салон постригват клиент.Клиентът, гледайки се в огледалото, изведнъж усеща страшен тътен и зад него вижда колона танкове.Уплашен, пита бръснаря: "Что, опять начинается?"А бръснарят: "Да нет, в баню идут! Успокойся!"

35

Анонимен

преди 10 месеца

Я питайте копейкин кво мисли по въпроса

34

Анонимен

преди 10 месеца

има голяма консолидация на обществото около президента", казаха още д-р Иванов и д-р Чанева. ------------ е кво друго да кажат? Нали ако сбъркат думичките от листчето и може да паднат 5-6 пъти по стълбите :) Важното е мисирките да преписват 1:1

33

Анонимен

преди 10 месеца

Бла-бла-бла - московска пропаганда!Кой още вярва на тия кьорфишеци?"Има и един много силен генерал Уткин, който е работил в Главно разузнавателно управление."Това някакъв вид цензура ли е, та са му изпуснали главната буква "П" на тоя генерал?Защо толкова много руснаци са с такива имена: П-утин, У-ткин... ХА-ХА-ХААА!!!

32

Анонимен

преди 10 месеца

До Мда Аха , а когато всеки ден четем сълзливи истории за украинска майка на войник --------------------- но най-много вярваме на "истинските" истории за изядените от фашистите деца в Донецк.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Българи в Москва: Част от войниците на "Вагнер" не знаели къде отиват ............. но българите в москва знаели :)))) Аре стига с тая руска пропаганда бе, излагате се.

30

Пустиняк

преди 10 месеца

Българи в Москва - заблудени овци.

29

Анонимен

преди 10 месеца

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!

28

А пък

преди 10 месеца

Почти всички руски войници в Беларус мислеха, че са на учение, и не знеха че ще нахлуват в Украйна ! Руски особености !

27

Анонимен

преди 10 месеца

Щом е било спокойно, значи това е била нагласена постановка или Путин просто е знаел, че може да се разбере с Пригожин, като изтрезнее.:) Пригожин със сигурност е бил пиян, когото е взел решението да тръгне към Москва . Той самият също не е осъзнавал къде отива!

26

Мда

преди 10 месеца

Аха , а когато всеки ден четем сълзливи истории за украинска майка на войник всичко е вярно хаг

25

Баааго

преди 10 месеца

Стоматолози от Москва с коментари за един неуспешен бунт който дори не доближи до Москва... с куп пикантни подробности за тайни планове... силни командири...военно-стратегически и социални заключения.....Браво бе! Очаквам и фаянсаджия от Петербург да бъде потърсен за коментари по цените на петрола.... а по-добре таксиметров шофьор... те знаят всичко.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Цялата им "специална операция" е някакъв такъв поход дето никой не знае защо и накъде е тръгнал. Тичат на запад, събарят някакви села по 10 къщи, гинат в окопите. Като ги питаш какви са целите на тая "специална операция" никой не знае?!?

23

Анонимен

преди 10 месеца

Част от войниците на "Вагнер" не знаели къде отиват, а повече от половината командири са съобразили и са отказали да участват.