31

Анонимен

преди 11 месеца

Мишустин е подходящ за и.д. президент. Генералите ще го направят президент за плавен преход към демокрация. Ще подпише смъртните присъди на Путин, Шойгу и още двама-трима. Другите ще пуснат да избягат. Путин трябва да премахне Мишустин и да сложи главорез за премиер, който да е по-агресивен от Мишустин. Мисля, че скоро Медведев пак ще стане премиер или Соловйов ще стане премиер. Цяла Европа и САЩ ще застанат зад Путин.

30

Най-послушните

преди 11 месеца

В Руската Фашистко'-терористическа *** всички са послушни. Иначе гълтат Ковичок, може и Полоний....Тоя Мишуфкиния -също.В кабинета му всички прозорци са затворени, лесно пада от петия етаж.

29

Коко Варна

преди 11 месеца

Всичко Ви е объркано на Вас.Такава богата страна с такива ресурси а живеете като през 18 век.Само Москва и Санктпетербург за пред хората и то западни майстори са ги строили а мужиците вършат черната работа.Замо военна техника да плашат света.Добре че жените им са по за предпочитане.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Не е ясно само, как тази голяма държава ще застане зад този малък човек?

27

Анонимен

преди 11 месеца

Копейката, дето възхваляваше Пригожин, трябва ли да си прегледа вестибуларния апарат, за да не падне от някой прозорец.

26

хаха

преди 11 месеца

е трябва щото и такива като теб ше сте до стената бе мишустин :)

25

анонимен келеш

преди 11 месеца

Вовата и Кими Севернокорейски са най обичани в страните си с почти 100% рейтинг:):):)Така беше преди години в България Бай Тошо и в Румъния Чаушеску.С последните двама видяхте какво се случи като паднаха режимите:):):)

24

Някой

преди 11 месеца

Ако заради НАТО ни затрият историята и последното което ни е останало и заради тях се затрива ЕС като това отива вече на военно положение, не на национални съюзи и вземат Македония в ЕС без да ни зачетат аз също ще пожелая успех на Путин и ще искам България да начертае други линии ей така изненадващи. Освен премахване от ЕС която вече е военно подразделение на НАТО и Ел салам срещу нас излизане и от НАТО и обединение със Сърбия за военен съюз.

23

toti

преди 11 месеца

ИТОЯ И ЦЯЛАТА РУСКА ДУМА СА НАПЪЛНИЛИ ГАЩИТЕ И САМО ПАМПЕРСИТЕ ИМ КРИЯТ СМРАДТА КОЯТО НОСЯТ ИЗ ЦЯЛА РУСИЯ !!! ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ ТОВА Е ,,ЗАТИШИЕ СЛЕД БУРЯ''!!!НОРМАЛНО Е ДА ИА НЯКОЙ ,,НОРМАЛЕН В ТАЯ СТРАНА ''ЗА ДА НЕ ИСКА КРАВОЛИТИЯТА ДА ПРОДЪЛЖАТ......НО ЩЕ Е ЧОВЕШКО АКО СЕ ИЗВИНЯТ НА СВЕТА И СИ ПРИБЕРАТ ОСТАТАКА ОТ АРМИЯ В КАЗАРМИТЕ И НАПУСНАТ УКРАЙНА !!!

22

Анонимен

преди 11 месеца

и този е съучастник в лъжливата путинска клика! За истините, които изказа Пригожин и които всички знаем, за варваското нападение на Украйна, за военните престъпления и т.н.т. ни дума! Единство искали!

21

наблюдател

преди 11 месеца

Няма ли да му дойде много на Путин цялата страна отзад ?

20

Ама разбира се!

преди 11 месеца

До онзи ден "Вагнер" бяха рецидивисти и престъпници, а днес са народоосвободителна армия на горкото, репресирано руско общество! Ама разбира се! Как не можах да се сетя!?

19

НАТО

преди 11 месеца

В РОСТОВ РУСНАЦИТЕ РЪКОПЛЯСКАТ-ТРЯБВА ДА ИМА НАДЕЖДА ЖЕСТОКО ПРЕСИРАНОТО РУСКО ОБЩЕСТВО ДА СЕ ПРОБУДИ. В МОСКВА ТЕГНЕ ЗАПЛАШИТЕЛНА ТИШИНА.КАТО ЧЕ ЛИ НЯМАШЕ ЖЕЛАЕЩИ ДА БРАНЯТ РЕЖИМА С ГОЛИ ГЪРДИ.

18

Котиков

преди 11 месеца

А ние мислехме,че само Путин и кавалкадата около него ратуват да избиват,да разруша ват, да завличат и отвличат - стана ясно,че всички руснаци са жадни за чужда кръв ?! Е,при това положение скоро ще дойде времето,когато руснаците няма да бъдат желани в много страни по света - честито !!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

До 17Какъв преврат в Турция беше ? Смешна работа, а тука става въпрос за тежко въоръжена 25 хилядна армия. Все търсите под вола..)))В метежа са участвали 7-8 хиляди вагнеровци останалите са били по полевите лагери.

16

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 15. Какъв преврат в Турция беше ? Смешна работа, а тука става въпрос за тежко въоръжена 25 хилядна армия. Все търсите под вола - теле.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 15. Че не коментирай бе

14

Анонимен

преди 11 месеца

когато беше преврата в Турция стотици хиляди излезоха по улиците срещу преврата дори и политическите противници на Ердоган, а тука освен 5-6 хиликоптера дето паднаха кат' круши немаше никой, к'во да коментирам повече

13

абе

преди 11 месеца

какъв опит бе, една пушка не гръмна, малко дъвка за загниващия запад! дрън-дрън! скоро ще видят укрите обратната страна на нещата!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Хи,хи,хи от "Захватим Киев за три дня" насмалко да стане ,,сдали Масква за три дня"