212

Анонимен

преди 10 месеца

Хвърляй, заради продажници и мижжиттурки като теб сме на такова дередже 33+ години

211

Зозо

преди 10 месеца

Хахаааа. Аре Молец, подавай оставката, та да се посмеем. Боко, ДПС и Копейките няма да ти я гласуват и ще си останеш премиер на конци до второ нареждане. Пък и да ти я гласуват, после ще си направят ново правителство Боко и Доган. ПП-тата са в Батискафа и потъват към Титаник :))))))))))))))))))))))))))))

210

Анонимен

преди 10 месеца

ДЕНКОВ ДОСТАТЪЧНО Е ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА И ОТЛИТА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА!!!

209

Анонимен

преди 10 месеца

Денков лъже, не е вярно, че ПП,ДБ обсъждат с ГЕРБ кадруването. На тъмно става всичко с променкаджиите, те само така могат. Беше същото и в коалицията, която бе свалена с вот на недоверие и в която не питаха за нищо коалиционните си партньори. Доста позиции в държавата са все още вакантни, защото ПП,ДБ нямат кадри, назначават си бодигардове и шофьори за заместник министри. Шофьорът на състезателни коли стана министър на спорта и назначи научната си ръководителка за зам. министър?!

208

Анонимен

преди 10 месеца

айде махай се оръжието е дадена на Украйна не си нужен и на посолството. Къш!

207

шаман

преди 10 месеца

Президента мъдро му предложи да напише *** дума с три букви и да върне папката с мандата. Ама не. Сега племето му губи подкрепа. Трябваше да послуша Президента, защото той е враг на гербавото племе и на обръчите догански с лице Шиши.

206

Зозо

преди 10 месеца

Аре Молец, фъргай оставката! На новите избори при ИТН 4-5% :)))))))))))))))))))))))

205

Сата НАТО

преди 10 месеца

Защо задължително Харвард и Канада да д нещо хубаво? Не е ли възможно един канадец, изкарал курс в Хареард, да е пълен бо клуг?

204

Сата НАТО

преди 10 месеца

Няма да хвърли.

203

Питам

преди 10 месеца

Денков , за какво ти беше тази политика ,бе човек ?Какво ти беше в БАН ? Хубава заплата и пенсия , спокойствие , а сега ядове и простотия.

202

Главанак

преди 10 месеца

рАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ХВЪРЛИ ОСТАВКА! Да си я взема оня, най- способния, най- кадърния, най- опитния , най-, най-. а не да псе крие зад гърба на другите и друг да носи отговорност за поразиите, които сътвори от 2009 г. до момента!Или трепери като мишка, че Гешев си е запазил много информация и дела на трупчета!

201

няма чудеса...

преди 10 месеца

ПП/ДБ.. се мъчат с 25% да си изиграя картите... така че все пак нещо да подобрят в държават. Това все едно да викнеш всичко коз на една покрита 9ка... ама да знаеш че ако не го викнеш така или иначе губиш.Нарада се скъсва да ги оплюва като не им се получава промяната... вместо да им раздаде добри карти, пък после да им търси сметка.

200

Хмм...

преди 10 месеца

Ех Денков, що не си стоя в университета, а тръгна да излагаш и себе си и академичната общност?!

199

Анонимен

преди 10 месеца

До 191 Анонимен Няма как да очаквате нещо от народ ,който възприема Универзитета Харвард за нещо лошо и за подигравка. Няма как да очаквате нещо положително да се случи от народ ,който възприема Канада за нещо лошо. . . Няма как да вярваш на плитко скроени лъжи, освен ако не си тъпоумник! Но за такива като теб без образование (пише се УниверСитет) със съпътваща лоботомия могат да се направят изключения - с извинение на четящите! Не знам какво ти дава мотивация да даваш съвети - образование НЕ е!

198

Анонимен

преди 10 месеца

Никаква оставка!!! Не щем дрънчете на копейки лятото..

197

Анонимен

преди 10 месеца

Браво господин Денков! Хвърляйте оставките, да се разлетят на всички страни, като пилци. Всички да видят и разберат, че една работа не можете да свършите сами. Много шум, без разултат! Само силно тупане в гърдите, ефелъци и ербаплъци!

196

уточнение

преди 10 месеца

Бокич се завръща на бял кон,пардон-магаре и ръмжи нахално-Аз ви напраям да *** познайте кой съм азззз!!

195

Анонимен

преди 10 месеца

Хората си чакат пенсиите, заплатите. Искат да ги управлявате, вие... искате да давате на заден..

194

Анонимен

преди 10 месеца

Денков дали е готов като си подаде оставката "в случай, че нещата не вървят" да направи и ресто на заплатите дето е лапал за конкретния период?

193

Анонимен

преди 10 месеца

я Защо Денков да хвърля оставка след като Христо и Кирето си мислят, че могат да принудят Борисов да гласува заедно със тях в Народното събрание? Денков да ви наблюдава като малки деца ли?