29

Флъфи

преди 10 месеца

А това как превръщате хората в развалини зависими от терапиите ви и че истинските убийци сте вие защо не пишете

28

Нема смисъл

преди 10 месеца

да тормозите болните,наемете си охрана или помолете държавата да ви осигури,а до тренираните убийци,никога не знаеш каква гадост ще ти поднесе живота,какъвто и да си.

27

От Спомням си,че/24/

преди 10 месеца

Замениха със звездички абревиатурата н Медицинска академия, не знам защо.

26

ха ха ха

преди 10 месеца

Същата история като мойта,обаче мене ченгетата ме връзваха за леглото и ми проверяваха в гащите дали не нося нож.

25

Така че внимавайте,

преди 10 месеца

ако решите да си търсите гадже или брачна половинка чрез обяви. Днес всичко живо ползва интернет и няма как да знаеш на какво ще налетиш.

24

Спомням си, че

преди 10 месеца

преди години бяха установили, че един от пациентите на тази псих.болница редовно пращал писма на девойки, поместили по вестниците обяви за запознанство и съобщавал верни факти за себе си, но не и това, че е настанен в такова здравно заведение. Това става в първите години след 1989 г., когато интернетът още го нямаше, а хората бяха по-наивни по отношение на подобни обяви във вестниците. Същият младеж пак по обява се запознал със студентка от ***, на която се представил за народен лечител.

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22Става въпрос за Държавна психистрична болница, не за диспансер, синко!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Работещите в психодиспансерите нямат нищо общо с лекари. Вероятно човекът просто е осъзнал, че го лъжат, че зависимости се лекуват в лудниците, там само се интересуват да вземат парите по клиничната пътека за пациента, пишейки фалшиви диагнози-задължително шизофрения.(както с ковид).

21

връща се

преди 10 месеца

Докторите от какво ги е страх ,нали на Руди гела са му назначили охрана , а те ,че не знаят лудите и психарите кога ще превъртят никой от онези като гела не го боли главата..

20

д-р Хаус

преди 10 месеца

Да бяхте му ударили една "успокоителна" инжекция с по-висока доза, за да не се събуди изобщо от лечението...

19

П. Минков

преди 10 месеца

До работещ там ... И как трябва да са обучени лекарите? Да пребият от бой пациентът? Май нещо не си наред ...

18

Алтерниращ веганист

преди 10 месеца

"Той е със извършено убийство" - На чудеса от глyпост е способен медийният клавиатурен тропач, само заради единия кликбайт...

17

...

преди 10 месеца

Ами правилно! Държавата нехае.... после други ще отнасят побой заради поредната държавна калинка! Извинете, но тези лекари дори са закъснели! Едно е психично болен, друго си е престъпник отървал затвора под предтекст, че е психично болен! Детските градини имат охрана заради плащанията на родителите ;) Просто държавата липсва и всеки е оставен тук да оцелява както може. Напускайте и оставете системата сама да се оправи. Същото трябва да стане в образованието, съдебната система :)

16

работещ там

преди 10 месеца

лекарите и персонала би трябвало да са обучени как да реагират в такива ситуации. иначе какво правят там.

15

Анонимен

преди 10 месеца

ха - ти да видиш - в лудницата - нема охрана, а за ония 240 кукувци охрана по всяко време

14

Робка Нешкова

преди 10 месеца

Пациентът е Копейката, не му превеждат копейки и той става раздразнителен.

13

До 10

преди 10 месеца

Да,работих в психиатрия до 2001 г.Правилата са все същите- не се фиксира или седира пациент,който в конкретния момент не е агресивен.Когато стане агресивен вече е късно.В софийския психо диспансер има отделение за психично болни престъпници.Там има полицейска охрана и пак няма желаещи за работа .Това пишат в статията.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя ръб трябва да го осъдят да плати всички щети, а онези в парламента вместо да се карат и да се номинират всеки ден и да се сърдят един на друг да вземат да гласуват разрешение на такива елементарни отколешни проблеми. И е крайно време да взимат заплати за свършен труд, а не за дефилиране по пътеките в народното събрание. И аз да съм на мястото на тия хора и аз няма да искам да работя там.

11

Възмутен

преди 10 месеца

Защо лекарите не са го упоили този развилнял се психично болан наркоман? Явно не стават за лекари! Некадърници алчни за пари!

10

Виновти са лекарите!

преди 10 месеца

До 8. А ти виждал ли си психично болен в криза или наркоман в абстиненция? Какви мерки е трябвало да вземат докторите в предвид това, да се бият и борят с него ли? Няма ли правила за такова лечение? Явно не са ги спазили, щом са го изтървали!