34

Анонимен

преди 10 месеца

"А едно от последните изследвания показва, че 86% от руснаците подкрепят Путин"Да,да в Ростов руснаците масово излезоха на улицата,но нито един в подкрепа на Путин ,и всички викаха ,,Вагнер","Вагнер".

33

Анонимен

преди 10 месеца

Дa npoбвa c Шocтakoвич?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Путин избяга,това видяхме,и руснаците не го искат.

31

Демократ

преди 10 месеца

До московские новости. Хи-хи-хи, ама много сте смешни и жалки зомбираните русофили. Не искате да признаете, че просията е една наcрaнa държава и се опитвате с разни измишльотини да й избършете изцапания червен дирник.

30

Татул

преди 10 месеца

На хиените им бяха потекли лигите. Ама не им се получи. Сега си *** г'зовете.

29

Реалист

преди 10 месеца

До 26. И всичко това, което си написал, е за хвалене ли? Хич, ама хич не съм видял просията да е станала по-силна.

28

Анонимен

преди 10 месеца

МУХАХАХАААА...Брутално кроше в суратя на рускофашисткия планктон.Какъв голям го вадеха преди година,а колки мек се оказа в неделя.Първо шампанско,фанфари,Киев за три дни,преврат,разпад на ЕС дъра-бъра,дъра-бъра.А на сега тръц-пръц.Изкривени от злоба физиономии на всякакви там ***,клакьори и прочее руски грантаджии.Определено много забавни бяха родните телевизии тези дни.

27

Бай Дън

преди 10 месеца

До 25. А ти що бързаш бе, сибирски калмук? Сигурно и преди разпада на СССР така си си мислел?

26

Анонимен

преди 10 месеца

Доц Иванов явно не познава руската история. От 1692г (Петър 1) насам в Русия има 12 метежа, 3 възстания, 2 революции, 1 гражданска война, два преврата и 4 опита за преврат след 1990г. Успоредно с това, постоянни и многоброцни войни. Не е по-различно и времето преди Петър Велики. И винаги, в следствие на невзгодите Русия е излизала по-силна. Други държави, при далеч по-малки сътресения, просто са изчезвали.

25

прецаканото краварче

преди 10 месеца

ТЪКМО тука предвкусваха вътрешен конфликт и нищо. Сега жални кравички от фонда на краварите мучат че няма да има патаклама и че урките ще отнесат плувката съсе въдицата!

24

Хари Потър

преди 10 месеца

До до Хитър Петър- що не ходиш да провриш във Украйна? :):)

23

до Хитър Петър

преди 10 месеца

Руската армия беше 2-ра в света до преди 1-2 години, но скоро ще стане 3-та по сила в Русия ;)

22

Анонимен

преди 10 месеца

Смешен и показателен е и фактът как "дипломатът" със скромен потенциал Лукашенко успя да "придума" "бясното куче"- опълчилият се срещу Шойгу и Москва Пригожин?!Това бе сложна операция на големите разузнавателни агенции и всеки реализира своите активи...И дали славната история на ЧВК Вагнер, затворниците-победители в Бахмут и Артьомовск, приключи.., не знам, но след години може да се окаже, че са провели най-успешната си оперция и са спасили Родината.

21

Хитър Петър

преди 10 месеца

Оказа се, че руската армия е втора в русия не в света! Хахахахах пияници!

20

цитат

преди 10 месеца

"Нищо не е така, както изглежда...Ние сме неинформирани, "новините" са предназначени не за нас, а за анализаторите на "врага" и са контрадезинформация..."

19

хаха

преди 10 месеца

Като го гледам този експерт, май не е държал пушка в ръце. Само да презаредиш с калашник и ще напълни памперсааа.

18

до 18 стига бе

преди 10 месеца

Те руските елитни части - ВДВ и Спецназ бях от най-първите, които дадоха фира. Заедно с техниката, произведена след 90-та година. Затова после войната се *** до положението на 1СВ - сляпо унищожаване на градове с артилерия и избиване на хора, включително цивилни. Без самолети, без без точни удари. Справка - Мариупол, Бахмут, да не говорим за взривения бент.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки иска да избяга от кочинката Русия !

16

кервана си замина

преди 10 месеца

а плюеците още храчат... ха ха! мисирките тъкмо се настроиха за кръв - и няма новини!

15

стига бе

преди 10 месеца

Само една малко подробност, ЧВК Вагнер не са от руската армия, че да са най-подготвените, елитни части. От къде ги намирате тия "експерти"?????