22

Хайдеее,

преди 10 месеца

...да не забравяме, че.кой ще управлява, все пак зависи и от вота на българския избирател! Все още ГЕРБ са партията с най- голямо доверие, въпреки машините на Мадуро и "ала-балата" с Президента!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Каква власт, две седмици, и вече герберските калинки и техния Карабас-Барабас гледат в чуждата паница и се облизват. Още имат излишни дебели сланини от предишното тяхно пеяждане с власт, пачки евро и кюлчета злато. Диетата им трябва да е строга, да загубят власт в общините, администрацията, да влязат в затвора. Аман от гннусните гербери, с Пеевски и Русофила-фашист пак ще избират техни мафиоти по комисиите и съдилищата. Тяхна е цялата общинска власт. Много са долна и лъжлива сганн.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Герберските калинки служат само за едно - да следват бързо пируетите на Променливия Боко.

19

Право на отговор

преди 10 месеца

Махнете :Радев, Нинова, Трифонов, Бойкикев, Киро, Атанасов, Асен, Доган, Карадайъ, Пеевски, Прокопиев,..... аре да не изреждам още 6 млн. тарикати.

18

Право на мнение!

преди 10 месеца

Махайте го този мошеник Борисов от челната позиция на ГЕРБ и сложете Мария Габриел, за да се обнови партията, тогава ГЕРБ ще спечели изборите с разбиващо мнозинство! Борисов е отдавта компрометирана фигура и нищо и никой не може да го изпере от глупостите, които е натворил!!!

17

А.П.

преди 10 месеца

Обаче желанието за власт е изписана на лицето на Митов

16

по леко другарю

преди 10 месеца

а вие за това ли опряхте на ***???

15

а

преди 10 месеца

Ох,на дядааа.Те не искали власт,ама хич,ти да видиш!

14

Мис Бикини

преди 10 месеца

А във вас какво виждаме? Освен жажда за власт, какво друго? Крадене, таковане?

13

Анонимен

преди 10 месеца

За 12 години управление на ГРАБ , България изпадна на последно място по доходи и на последно по инвестиции.Обаче желанието за власт на Бойко Методиев Борисоф не стихва.аИскат власт и пак да управляват , а резултатите им са катострофални Това не е ли желание за власт.Ако се търси не друго , а само да управляваш , това е желание за власт.Ако искаш да промениш нещо към по добро, това не е желание за власт.Какво искат от ГРАБ? Не стига ли това което свършиха за 12 години , власт да не помиришат.

12

жорето

преди 10 месеца

Педи, смени очилата

11

Анонимен

преди 10 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца.Тоз който трябва да бъде разследван .Тоз който дължи отговори за безбройните далавери и кражби.Като се започне от най скандалната ,,Руски поток"...Той тръгнал да съди другите.Това са безбожниците на ГРАБ.Безпардонен и нагъл като комунист.Безсрамен и безочлив като комунист.И всичко що е комунист...Това са партията на Бойко Методиев Борисоф.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Абе Митов.Спряха разследванията срещу вас за кражбите ви.И пак се разприказвахте.Властта е нужна на вас за да можете да крадете.Но вие така сте се накарали за 12 години.Че сега властта ви е нужна вече не за крадене А само за да тупкате топката и да прикривате кражбите си.Които са за милиарди.

9

Анонимен

преди 10 месеца

,,Гредата в своето око не вижда.Но вижда сламката в чуждото"...Това са крадците и разбойниците на ГРАБ.

8

Анонимен

преди 10 месеца

А ние виждаме , че за 12 години само се е крало през време на правителството на ГРАБ.Вчера беше изнесена само част от многото кражби и безхаберие.на ГРАБ.За пътища и магистрали са харчени пари за двойно повече образувани цени от пазарните И то без конкуренция.Ктажбите са във всякакви сектори за 12 години.А този който е крал е естествено пак да иска.А за да крадеш ти трябва власт и управление над контролните органи.Това да каже Митов.А не да гледа чуждата чиния.Гредата в своето око не вижда , но

7

Помощ

преди 10 месеца

В Бобов дол Полицията изтезава и Екзекутира Българи

6

силно загрижЕна

преди 10 месеца

Ама то и от Буци струи такова нещо!

5

😀&#1

преди 10 месеца

Със сигурност не виждате възможност за крадене и затова се прегърнахте с дпс и ***. Крадливи гербаджии.

4

Джендрьо

преди 10 месеца

Слава Козяке

3

Христо Христов

преди 10 месеца

Вся власт Посолством!