62

Не е ли ясно?

преди 1 година

ЕС и НАТО работят заедно за продължаване на войната до последният украинец. А можеха да бъдат посредници за спиране на бойните действия и за започване на преговори за мир. На практика и ЕС и НАТО служат на интересите на САЩ, за които е най-изгодно войната в Украйна никога да не завърши.

61

Олимпий Панов

преди 1 година

Абе как се става генерал?Със сигурност трябва да си много ***,но да можеш да сричаш!

60

Анонимен

преди 1 година

Много предатели докладват всеки ден от телевизионния екран на врага за нашите доставки и правят отчети за руските агенти.Тагарев даже иска доставките да бъдат директно за Украйна.Кой ли ще плаща?Украинците нямат пари.САЩ плащат.Посредниците и доставките за Полша са част от националната ни сигурност, не е въпрос на пестене на пари за посредници.Безотговорните антибългарски лумппени,чиито прадедовци обявиха война на САЩ и Великобритания, отново ни забъркват в опасности, които не са за нас.

59

Така е ..

преди 1 година

Номер 68 стана 69. За 69 пиша.

58

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 68 Браво 68. По точно не може да се каже, но на кого обясняваш ? Това са дървени глави , способни да ръкопляскат на уб-ие-ца Путин , дори ако използва ядрено оръжия.

57

силно загрижЕна

преди 1 година

Този е генерал, колкото аз съм космонаФтка.......

56

Анонимен

преди 1 година

Тагарев ни предава на руснаците, издава нашите военни тайни, доставки, хвали се всеки ден и ни вреди на националната сигурност. Този предател е виновен за привличането на вниманието на руските агенти да ни правят саботажи. Тагарев е едно нахално натовско магаре, което използва България за самохвалство и показване на агресивност и слугинаж на плащащите му пари от Запада. Той е едно магаре, което реве силно и показва магарията си пред враговете ни от Русия, за да провокира отговор.

55

Бай Дрън

преди 1 година

Абе нашата военна промишленост е направена да се бие с цяло НАТО навремето! Една Украйна ли ще ни уплаши? В България има снаряди за пет украински фронта!

54

Бай Дрън

преди 1 година

Абе я да спрем всякаква помощ за Украйна, включително гориво, да видим как за дни контраофанзивата ще стане контраотбрана. Точно пък България води истинската война в Украйна, всичко там е българско. Спрем ли горивата и снарядите, украинците на момента ще се изтеглят зад Киев

53

Пенсионер

преди 1 година

Ето къде е грешката.Генерал Попов е трябвало до си остане командир на ВВС.Кой назначи Радев за командир на ВВС ?Освем това Попов е по убав от Радев.

52

Анонимен

преди 1 година

Путин или е луд Или се прави на такъв.В негови публични речи вътре в страната му се говори , че страната му била заплашена и нападната.От вън никой такова нещо не вижда.Дори лидери на приятелски нему държави.А че има етнически конфликт в погранични места, е факт.Но с уговорката , че Русия анексира чужда територия И подклажда конфликт сред местното население.За прекрояване на границите и , и едностранни решения.Което е очевидно от руска страна.А това е заплаха не за него.А за съседите Ако е шизоф

51

Анонимен

преди 1 година

До 64....Ти и такива слабо разумни , щом ги има сме трагедия.Значи.Какво толкоз не ясно има.На 500 километра от нас има война.Една държава заплашва друга с пълно унищожение Не с обикновен конфликт.А с пълно унищожение.Лидероте и в свои изявления дават да се разбере , че е заплашена цяла Европа от същото.Унищожение.Как трябва да постъпим ..Бе!

50

ББ

преди 1 година

До Анониментова че си безбожник и приемаш убийствата на невинни си е твой проблем изрожденецо руски!Света ни живее с ценности който вие с путин не изповядвате...Бог ни е дал Животите...не алчни и пр.м.тивни като путин,доган,борисов,копейкин,славуца сакатия,ако мълчим докато убивате на съседите...скоро ще дойдете и за нашите...та предпочитаме да ви избием и да видят децата ви престъпленията...да ви презират!!!

49

ББ

преди 1 година

нелепи коментари,лъжи и манипулаций,истината е ,че кгб воюва със Армията на Русия,Путин копира погрешно сталин!опитва се да убие генералитета на Руската армия!като прехвърли вината за неуспехите си в Украина на генералите си!путин убива Русия...25 х.със 150 танка,водени от бивш затворник,принудиха путин да капитулира,избяга със самолетчето си и ги изостави...само факти!една ядрена и Нато се включва!!!вие си лъжете и си вярвайте!!!

48

Анонимен

преди 1 година

А защо не помагаме на Судан? Судан също не е член на НАТО. Защо изобщо поемаме ангажимент към конфликт, който не касае НАТО? Да си го кажем в прав текст: защото сте марионетки на Вашингтон и така ви нареждат, а логиката да върви по дяволите.

47

Териториален

преди 1 година

Ако имахме непревзета от мафията ДС тия щяха да ги отстранят отдавна. Трябва от там да почнем ако искаме да имаме държава...

46

Скоро

преди 1 година

ще си платите за предателствата ср/у България! Долнища!

45

Анонимен

преди 1 година

До 58....Тази битка е била битка срещу нашествениците.Които заплашвали Европа.Това е началото на многото битки от там на сам за свободата на Европа.Няма , и не може да има ,,неутрални" .Защото ,,неутралитетът" означава , че Европа нямаше да я има,...О, неразумний!

44

До Анонимен 56 -

преди 1 година

Хубаво знаеш, че е имало такава битка, ама вземи прочети кой срещу кого се е бил и за какво. Не знам какви руснаци търсиш в нея.

43

Анонимен

преди 1 година

Защо някои тук си мислят, че са народа?....Има и интелигентен народ все още в България. Който знае, че заплахите на президента и БСП, че помощта за Украйна ни вкарва във война с Русия, са всъщност продиктувани от желанието да се помага на Русия да си постигне целите