228

А аз съм .....

преди 11 месеца

УВЕРЕН , ЧЕ ТЕЧЕ ПРОЦЕС ПО ЗАМЯНАТА НА ПУТИН С ДРУГ ......!

227

Данко

преди 11 месеца

До АнонименАма ти забрави, че и други страни имат ракети.

226

Смех...

преди 11 месеца

НА ВОЙНА-- НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СИ МНОГО УВЕРЕН....ОСОБЕННО КОГАТО ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПРОТИВ ТЕБ....!

225

Анонимен

преди 11 месеца

Пхахах... той е уверен от година и половина, но сега са по-зле от началото. Заблуден нарцис не признава загуби.

224

Реалист

преди 11 месеца

Вие Фашагите сте хем *** хем найвни - Русия ще гръмне сама язовира ,който контролира и бе нужен за Запорожката атомна.Също като тъпотията,че сами си взривиха Северен плток.Я по-добре мълчете ,че ми е жал колко сте ***.Предполагам всичките се и ваксинирахте.

223

Анонимен

преди 11 месеца

"Гъди-гъди, кого ще бесим днес?" - из стар виц.

222

БГ

преди 11 месеца

Я да пита кой преложи да се гръмне язовира Каховка, който след това отми всички изградени защитни съоръжения на руснаците на източния бряг на Днепър (минни полета, окопи, огневи точки, заграждения с бодлива тел и други) та сега украинците форсират здраво и под Антоновския мост за да не ги бомбят отгоре. Че сега руснаците на източния бряг молят руското МО да бомбандира моста с най-тежката авиобомба, че няма да издържат дълго. Абе гении са само в това МО. Не знам как я мислят ама няма да спечелят.

221

БГ

преди 11 месеца

Я да пита кой преложи да се гръмне язовира Каховка, който след това отми всички изградени защитни съоръжения на руснаците на източния бряг на Днепър (минни полета, окопи, огневи топки, заграждения с бодлива тел и други) та сега украйнците форсират здраво и под Антоновския мост за да не ги бомбят отгоре. Че сега руснаците на източния бряг молят руското МО да бомбандира моста с най-тежката авиобомба, че няма да издържат дълго. Абе гении са само в това МО. Не знам как я мислят ама няма да спечелят.

220

toti

преди 11 месеца

Дано отидеш с спомените си по бързо на ОНЯ СВЯТ !!!

219

Лидия

преди 11 месеца

Тоя е уверен и ,че е безсмъртен?! Молодец ха,ха,ха

218

Анонимен

преди 11 месеца

Човека на Путин Пригожин нямаше как да обясни на момчетата си от Вагнер че отиват в редовната руска армия и вагнерови заплати повече няма да има затова предприе това шоу.

217

Анонимен

преди 11 месеца

С войната, която запали в Украйна, Путин постави Русия на стената на срама за десетилетия напред. Изолира и стагнира страната си, под санкции, в диктатура. По-лошо от това, никой неможе да причини на страната си

216

Кравар Евроатлантик

преди 11 месеца

Митът за великата руска армия е разбит. Наемници, затворници, алкохолици и некадърници.

215

Анонимен

преди 11 месеца

Днес на никого не му е притрябвала Москва. Руснаците са изкопирали западната култура. Всичките им архитекти и художници ннорили при царете им, са или западняци, или западни възпитаници. Руската царица Екатерина Втора е германка. Западът си има достатъчно дворци и катедрали, руските са имитация на запада. Никой неиска да напада Русия, но неможе да стои и гледа, как руснаци водят войни и замразяват конфликти, в съседните си страни, или руската агресия в Украйна. Живеем в 21 век, не в 20, или 19.

214

Анонимен

преди 11 месеца

Това е война, пълномащабна война, която Путин започна, нахлувайки в Украйна. Сега незнае, как да я спре, без да пострада скапаното му его.

213

Анонимен

преди 11 месеца

Ти от десет години го убиваш и лайкове сам си цъкаш, а регионите са руски. Свърши тая с грантовете и майданите. От тук нататък яко пердах на всичко грантаджийско американско по света.

212

СМЕХ...

преди 11 месеца

ИНТЕРВЮТО Е ОТ 21.06. 23г. ЗАПИСАНО НА ВИДЕО----АМА ОТ ТАЗИ СУТРИН НИ ВЕСТ, НИ КОСТ ОТ ДЖУДЖИ....ДА НЕ СА ГО ГРЪМНАЛИ ЗА "ДЕЗЕРТЬОРСТВО" ОТ МОСКВА ..ХА,ХА,ХАИЛИ МУ СЕ Е ПУКНАЛА ЖЛЪЧКАТА ОТ СТРАХ.....???!!!

211

Линда галопа

преди 11 месеца

Не убивайте леопардите,защитен вид са!

210

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

С една дума може и да е знаел какво готвят и с приказки си е мислил,че ще ги удовлетвори да си стоят на местата и да няма смут,но не би,войникът си има своите нужди и си иска своето,когато началство спи зимен сън в топлата си бърлога.

209

.!.

преди 11 месеца

едно трябва да помним ния Българите от тази война! А то е, е тука е пълно с п.ткинофили! а п.ткинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! и интересното за всеки п.ткинофил е е продава и предава България на рашистан, но пък иска да му се плаща в долари или евро! Ние Българите ще трябва да се оправяме с тая *** тука!!!!