246

Анонимен

преди 1 година

След като тази мечта угасна, сега Зеленски има нова: България да изпрати министър Тагарев за върховен главнокомандващ на украинската армия. С такъв "доказан военен експерт" (завършил в Москва) начело, руснаците нямат шанс. Дори само при обявяването на това назначие, Путин ще се изтегли от Крим и ще си подаде оставката.

245

Анонимен

преди 1 година

Тези, които ужким помагат на Украйна, всъщност я омаломощават и превземат.

244

Анонимен

преди 1 година

До 251. Ти за положението в Русия ли пишеш или за всички останали

243

Е как така

преди 1 година

Нали Украйна печелеше войната, какъв обрат.

242

Анонимен

преди 1 година

Че тя, Русия, и без това си е нестабилна. Арестуваха интелигентите, пуснаха на свобода затворниците... Наркомания и гейове навсякъде, а бедните деца - в армията. Гнус!

241

Анонимен

преди 1 година

АКО СЕ БЕ СЛУЧИЛ ПРЕВРАТА УКРИТЕ ЩЯХА ДА ЯДАТ БАХУРА ИДВАХА ЛОШИТЕ ГЕНЕРАЛИ И УКРИТЕ ПРОСТО ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗГОРЕНИ НИ НАТО НИ АМЕРИКА ЩЯХА ДА ИМ ПОМОГНАТ

240

Анонимен

преди 1 година

Украйна е бивша държава. Когато свърши пушечно месо, САЩ ще спрат парите и страната ще се саморазпадне.

239

бай Гошо

преди 1 година

да де, нарконацисткият клоун-резидент и другите твapи от неговата xyнтa се сърдели на Пригожин и вагнеровци, ама те не ги зарадвали...

238

пуйката на Холмс

преди 1 година

Путин,ако загуби поста си вледствие на неуспехи на бойното поле да не би да го наследи Майка Тереза(лека и пръст),че се радват?Бъде отстранен по тази причина,наследникът му ще е Сталин на квадрат.Не допускам да си мислят,че ще е Зеленски.

237

Анонимен

преди 1 година

Украйна нищо не е мечтала - тя си се движи малко по малко на юг и изток. Мечтаеха или феновете на пирожката (които са по-сбъркани и от тези на бункерния дядка) или псевдо-журналисти като Нeлчиту, която само се чуди каква простотия да напише, докато си заглажда мустаците.

236

Анонимен

преди 1 година

Абе това хохалите много про.ти... явно не зацепват, че ако путин не е на власт, на негово място ще застане някой (дори и пригожин да е), който ще ги смели за 24 часа! На всички им е писнало меката ръкавица, с която путин пипа и масово искат бързо приключване на войната с всякакви средства и сили! Така, че хохалите да се надяват за стабилно управление и дълголетие на путин!

235

не може да бъде!

преди 1 година

24 часа щастие не е малко!Сега в Украйна са разочаровани ,в много западни столици също не крият разочарованието си-вижте информациите !А представяте ли си каво му е сега на Хуан Гуайдо-загуби всякакви шансове да бъде обявен за легитимен президент на Русия!?Щяха да му дадат да управлява и замразените активи на Русия -това за златновалутни резерви,сгради с прилежаща площ,най-различни материални активи в т.ч.един самолет Ан124!?

234

Анонимен

преди 1 година

За 24 часа Украйна мечта, че "превратът" ще преобърне войната" - то ако Пригожин беше завзел властта от украина нямаше да остане нищо - вагнеровците щяха да я прегазят с всички видове оръжия, дори и най-страшните - така, че хoxли - радвайте се

233

Анонимен

преди 1 година

До239.Великата сила НАТО никога нямаше да спечели войната срещу Югославия ако не бяха се намесили САЩ с ракетите.Да ви напомня ли,че сърбите свалиха прехваления Стелт,дето уж никой не можеше да го свалиА един сърбин с една микровълнова"печка"го засече и свали.Голяма сила ама на думи инак са"на гол TyMbak чифте пищови,ама явзалий."Като им се намокри явзата не гърмят и само гледат как да избягат.И като погледна само каква сила е българската армия ми се ще да извикам:- болни мозъци ни управляват

232

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 240 Мдаа,само че историята също така твърди че там където има руски войници НАТО гледа отстрани и си гризе ноктите,прати ли Русия само един взвод войници там, ей така просто да седят и да пият бира и НАТО се на ра. Сърбите свалиха супер,ултра хипер мега невидим *** самолет,а в момента руските щайги правят на скраб натовската техника в Украйна.

231

Анонимен

преди 1 година

До239. Много си късопаметен.Да ти напомня ли за Афганистан,дето голямата сила НАТО се OCPA пред едни овчари, без всякакво модерно оръжие и едва смогана да избяга.Солидарността в ОТАН е само на думи . и ако си мислите че някой ще ви защити сте големи uguoTu.

230

Анонимен

преди 1 година

Каква полза има Европа от конфликта в покрайнините на Русия???? КАКВО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ТОЗИ КОНФЛИКТ. Освен милионите бежанци от там.Ами те са милиони и от Африка.И кой и с какво ще ги храни при тези цени ?

229

Анонимен

преди 1 година

Ква война ще пламне в косове бе палячовци? Кой луд ще излезе да се бие с НАТО ? Това е най голямата военна сила в историята на планетата. Над 30 държави членуват . Я ходи копайй картофите в двора селчоо. Тея лафовее за джъндъри ги видяхме 99та :)) Най бързо свърлилата война в историята:))) Да не мислиш, че сега ще победите НАТО с курливите си руски самолетчета? Че той пригожин вчера свали 2 руски щайги ,а е един пръдльоо. Тоя седнал за НАТО да говори . ***

228

Анонимен

преди 1 година

До234. Абе ашлак,ти кьорав ли си или се правиш, че не виждаш за пенсия.Ами не ти ли е ясно,че Сърбия никога няма да се примири с Косово бе abgал. Затова или бегаu от тук дорде е време или стягай мешката.Може с консерви за два дни и каската с чепиците за запас и пушечено месо.Войната е в Европа ве джендърче.За какво си се размечтал,за какви ползи за Европа бе uguoT4e?И както се казва " САЩ взеха парите за F-16"и казаха ще видим".Та толкова за ползите.

227

Анонимен

преди 1 година

Добре, че вчера не продадох рублите!