118

Ангелина

преди 10 месеца

Плевнелиев- най- жалкият Президент на България.Румен Радев ,за разлика от теб Плевнелиев,мисли самостоятелно .Има собствено мнение и не се страхува да го изразява публично ,дори то да не е в "духа на международната идеология ".По- важното е да взима правилните решения за България ,които са от национално значение- Румен Радев е Президент на Република България ,с военна подготовка ,а не посмешище ,като Плевнелиев,който беше марионетка на вожда си и продължава да е негов"инструмент".

117

Анонимен

преди 10 месеца

Помня какьв чимбер му наби бате бойко като го избраха запррзидентИ рече мьдро и магаре да предложа ще го изберете

116

Рога и Ембрион

преди 10 месеца

Рога за всеки Дом - казва Плювнаналиеф,затваря очите си очите и излАза на по вън по време на дъжд за да му израстнат по текивата руги от като на оня дето дал Милиона а ХосеМария Агапера дал на моделката Ембриона - затова тия двамата нема никога да идат на ДНК анализи. Държавници майна. Голяма работа, майна. Рога и ембрион за всеки Дом. Погледнали се в очите и Плевела рекал една аз ще деяна за жена, после Боре ти като Мъж - милионер, ха ха ха

115

до 115

преди 10 месеца

А кремълският наместник има ли легитимност, след като за него са гласували милион и половина от 6 милиона с право на глас? Какво са виновни партиите, че *** не си упражнява демократичните права да гласува? Един куп партии и коалиции има, но нали "всички са маскари". И най-дразнещото е, че ако българинът гласува, Д(п)С даже може въобще да не влезе в Парламента или най-много с 5-6 депутати. А мафията е основно там.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Виктор Орбан е най-качествения политик в централна и източна европа. Плевелиев е национален предател -- той не разбира от политически процеси, кукла на конци -- обратното на международна изолация е активно прислужване според него, в момент когато западната система за пресиране се срутва пред очите ни.

113

Край

преди 10 месеца

Този ще ви обяснява че България е демокрация. ОБАЧЕ сега ни управлява партия със 7 /СЕДЕМ/ процента доверие в населението и посолствОТО.Това дали е демокрация - решете сами.

112

аноним

преди 10 месеца

Побеляващ шашавеляк!!!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Тръгнал гнусния плъх да дава оценка на орела!!! Нищожника плювчо с рейтинг 2% се опитва да плюе по Президента Радев,избран от два и половина милиона гласа от народа ни!!!

110

Анонимен

преди 10 месеца

Не сме имали, такъв президент като Плевнелиев. Без собствена воля, без всякаква компетентност по отношение на армията и вътрешната сигурност. Просто изпълняваше ролята на,десния сол *** на Борисов. Момче за всичко.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Българо - мохамеданите из Роодопите те са Българи Родопчани..

108

Лакардиев

преди 10 месеца

Въпреки че Плювенлиев беше секретарка на бойко, има в пъти по-голяма чест и достойнство от мyндьо радеф.

107

Паню Баирски

преди 10 месеца

Нямали сме по-позорен президент от русофила Радев - срам за цяла България!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Бaxтu, недopyзамението на природата е тoзu от cнuмкaтa!

105

Иванов

преди 10 месеца

Никога западноевропейските държави и САЩ няма да приемат нашите пишман евроатлантици политици, от комунистическите котила за нещо повече от слуги.

104

Иван

преди 10 месеца

От гей парада ли се изказа.

103

Радев към Плювналиев

преди 10 месеца

Във Виена съм...във Виена съм на ИЗОЛАЦИЯ !!!!

102

ха-ха-хи...

преди 10 месеца

"Магарето" скочи на оная работа на Президента...

101

Гошо

преди 10 месеца

Като го видях на снимката и повърнах... Ако не си с нас си против нас. Това е доктрината на ЕС. Всяко друго мнение се игнорира и се обявява за проруско. Радев единствен защитава българските интереси и за това не го обичат на запад. А Росен е това магаре което Бойко назначи за президент. Задачата му беше да лиже задни части на бюрократите от ЕС.

100

Анонимен

преди 10 месеца

Много по-добре Радев отколкото Плевнелиев. Този национален позор даже не се кандидатира за втори мандат, понеже нямаше и 10% да вземе. Оттогава не участва в политиката, понеже никой не би го избрал. Вместо това говори по всяко време и във всяка медия, сякаш нещо е спечелил и има някаква подкрепа. Такова натрапчиво, нагло присъствие на човек, който е тотално нехаресван и неподкрепян рядко може да се види.

99

Ром'с

преди 10 месеца

Роската получава думата само в Днес и с това трябва да Ви е ясно политика а на Днес