45

Гошо

преди 10 месеца

Росене пак ли ти? Скрий се че получавам ортикария.

44

Христо Христов

преди 10 месеца

Но евроатлантическите про'с'таци са прави, че племнелиев не пребива като тях баба си да и вземе пенсията и да си купи цигари... и следователно е преуспял.

43

РСМ са в дълбока

преди 10 месеца

заблуда.Те смятат(и залагат на това)че ЕС изпитва неистов копнеж по приемането им в редовете му и ще ги приеме без да са изпълнили изискванията.Не се сещат,че едно е да пожелаваш нещо,друго е да го изпълниш и постигнеш.Надяват се,че като ни клеветят навсякъде колко сме лоши и какви прекалени изисквания имаме към тях (нищо,че те са само включените във френското предложение),другите страни от ЕС ще ги съжалят като невинна жертва и ще ги приемат.Да,но...приемането става само с наше ДА.

42

А

преди 10 месеца

Нереформирана България, сочи с пръст другите. Егати наглостта!

41

Опа

преди 10 месеца

Срам за България е че този човек ни ебил президент.ББ магарето да беше предложил.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Защо пастирката ни занимава с тези сървули. Да си се чувстват, каквито искат, много важно. Жалко за нашите деди, които са проливали кръвта си по тези никому ненужни чукари.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Най-СМООТАНИЯ Президент който сме имали !

38

VladTepes

преди 10 месеца

Стига вече с бившия завеждащ отдел в Комсомола Ч.ехльо Плевнелиев.

37

Анонимен

преди 10 месеца

и той кво

36

Гъглнете кои са

преди 10 месеца

GLOBSEC и после пак ми говорете, че не сме васали на САЩ.

35

la

преди 10 месеца

Снимката в която ББ му подръпва ушенцето е потресаваща.И това ми бил президент

34

Анонимен

преди 10 месеца

Еее, разгеле, да каже и тоя нещо смислено, че иначе като си отвори устата, все жаби и змии...

33

Христо Христов

преди 10 месеца

Като политик и президент - месеци търсеше кой да го подкрепи и всички, даже ДБ отказаха да имат нещо общо с него. Като син на партиен секретар, във ВМЕИ беше кадровик на ДКМС, определящ кой е благонадежден и кой не. По е нормялно неграматен про'с'так (като ВСЕКИ евроатлантик) да не може да вдене, че плевнелиев е олицетворение на провал.

32

Христо Христов

преди 10 месеца

До 33 Ми аз написах в какво е провален - трети брак, като първите му две жени ги е срам да бъдат свързани с него. Втората даже нито веднъж не се появи като президентша. Писмото на починалото му дете беше пълно с любов към майка му и нито дума за баща му. Бизнесът е наследен от първеят му тъст - ДС офицер. Всичките му сделки в София Парк са са с политическа подкрепа.

31

Брех

преди 10 месеца

До АнонименС какво са напред? Със бялото сирене и доматите може би. Скопие е като Пазарджик през 90те. Сърдити хора и мизерия.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм убеден,че нищо от писаното не е казал. Реформите в Македония са доста по-напред от нашите,въпреки че Ние сме в ЕС.В момента няма никаква разлика между Македония и България ,въпреки че те не са в ЕС ,а Ние сме.В много показатели са по-напред от нас,а в други са назад. Средно сме еднакви.

29

BateValcho

преди 10 месеца

Ама, кой прави реформи и кой - не, не е твоя работа бе, *** на конци.....!!!!!

28

Упс, айде по-полека

преди 10 месеца

До Христо ХристовБла, бла, бла и бла... Не виждам с какво е провален. Много точно го е казал...

27

Анонимен

преди 10 месеца

Този е точния пример за приказката : Казало Магарето на Заека имаш големи уши. Та кажи Плевленлиев ,точно какви реформи направихме в България. Македония е по-напред в реформите от Нас. Стига сте писали небивалици. България и Румъния бяха приети нереформирани в ЕС. ЕС направи компромис с Нас и Румъния. Да в Македония не бива да правят нашите грешки,но това което е писано тук е меко казано смешно.

26

Меркел

преди 10 месеца

Много се съмнявам че си го казал росене...хахахахаха