За разлика от коментарите на колегите, аз пък харесвам рецептите на днес-а. Сума ти рецепти съм си запазил, само не мога да се наканя да готвя. Мерси за рецептата и продължавайте с интересни нови а също така и традиционни рецепти. Ако можеше с видео, още по-добре :)
Този сайт е достатъчно развален за да просъществува нещо от този сорт като кулинарна рубрика хаха. Аз мога да пробвам, но само ако ми готвят вече с червено вино. Такъв е животът, че стрес и нерви и умора няма кой да готви сто часа и три води през бретона. Пък има инфлация. Продуктите два пъти по-скъпи, наемите, сметките и доплащане доста на ток, интернет по-скъп и т.н. Ще отиваме в диетичният отдел да пасем трева хаха
Тва телешко е? Де са тез телета? Кой знае ква конска кайма ви плодават замразена преди 10г някъде близо и около Европа
Рецептата Dnes: Паста с телешко и моцарела