113

Анонимен

преди 10 месеца

Това е точно следствие от матурите. Над децата се упражнява насилие да изкарват точки на матурите за да влязат в "елитни" училища. Предмети като физика, химия, история, биология, география са несъществени за матурите и децата напърво място са отвратени от обрзаователната система, намразват математиката и българския и остават неграмотни по всичко останало и да живее прекрасният нов свят ...

112

123

преди 10 месеца

Продължавайте с глупостите и съвсем неграмотни ще станат децата. Не се спряхте.

111

Кпула

преди 10 месеца

Правим образованието изцяло доброволно, защото като е задължително ние не можем да го осигурим на всички деца. Да плащаш хиляди левове за УЧЕБНИЦИ, дрехи, уроци... не е РАВЕН достъп до образование. После разрешаваме законното притежание на оръжие... Като дойдат да ме крадът пройдохите, СЪЧМАТА!. Като разни политици и богаташи си развяват байряки с тарикатлъци на наш гръб, СЪЧМАТА!!! Този народ тогава ще тръгне напред. Сега закона пази некадтрниците, държавата храни наглите простаци,.. е за къв К

110

Тихомир

преди 10 месеца

Мдааа чатбот, после дано не се наложи да те оперира лекар, дето е учил с чатбот.

109

Ликвидация на МОН

преди 10 месеца

НАглите престъпници на власт чрез видео терорситични камери увреждат тежко всички деца.ПРез 2017 по време на курсове за мотокаристи бяхме видео пресканирани в класна стая в гимназия за сторителна механизация в Плевен. За 6 минути увредиха всички в стаята.НА 16 минута дадохме заповед за ЕВАКУАЦИЯ.НАложи се лечение с минерални бани.Децата бяха тежко увреждани С МРЪСНИ Експерименти вкл с цел терор. Децата от МГ ГЕО МИЛЕВ ПЛЕВЕН бяха тежко пресканирани с цел блокирине умствена дейност.

108

Спасявайте децата

преди 10 месеца

Виновните длъжностни лица и техните съучастници ОЩЕ СА НА СВОБОДА. Получават яки ЗАПЛАТИ от бюджета/ограбени милиарди от народа..ТЕжко увредените милиони БЪлгари са в трудно лечимо състояние. За справка вижте поразен от ТОЛ терористично пресканиране Румен Радев от тази сутрин в интервю на живо.Децата в ясли,градини и училища са ПО ЗЛЕ ОТ подставения на власт пилот на МИГ 29.

107

Ликвидация МОН

преди 10 месеца

ДА се ЛИКВИДИРАТ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИТЕ МИНИСТЕрсТВА ВКЛ МОН..Терористи на власт увредиха милиони деца и младежи с нагло престъпни видео терористични камери и екрани инсталирани НЕЗАКОННО в училищата Незаконната видео терористична техника е закупена с над 4 000 000 000 живи кървави лева ограбени от народа през бюджета.КОНСТИТУЦИЯТА чл.32 ЗАБРАНЯВА ПОДОБЕН ТЕРОР..След наредена проверка бяхме облъчени от камери 14 минути. Три седмици лечение в минерални бани се наложи. Трайни увреждания на ОЧ

106

плащат ли данъци

преди 10 месеца

вземат по 50 лв, на час за частен урок-кой изкарва толкова от работещите

105

защо

преди 10 месеца

не им,, повишат,, заплатите-САМО ПАРИ СА ИМ В ГЛАВИТЕ-който,иска висока заплата -НА ВЪН,ДА БЪДЕ УВОЛНЕН,да види какво получават другите хора дори за по-висока квалификация от тяхната-учителите прекалиха

104

Пепо

преди 10 месеца

Само не разбрах какво означава да си математически неграмотен по български език? ("Половината от българските ученици са математически и функционално неграмотни по български език")

103

Ника

преди 10 месеца

Докато не се премахне невъзможността за повтаряне на класа(1.-4.),докато не се премахне принципът"парите следват ученика",докато не се завишат критериите за придобиване на педагогическа правоспособност - ще си останем с възмущението,ще обвиняваме и ще се чудим.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Не ща чатботи, нито изкуствен интелект.ЗА реалният интелект, за хората, човечеството. И природата.

101

....

преди 10 месеца

Толерира се разхайтеното поведение и се отглеждат глезльовци,които освен айфони и да се тъпчат с дюнери друго не ги интересува.Започва от вкъщи и продължава в класната стаяя.

100

ХоХо

преди 10 месеца

По времето на т.н. комунизъм такава катастрофа нв бвшв възможна/, Образованивто бвшв н ТОП НИВО !

99

Джо

преди 10 месеца

защо им увеличавате заплатите на учителите щом произвеждат неграмотни деца?

98

Рамзан Кадиров

преди 10 месеца

"... И тъй,понеже ние живеем от дълго време в земята на българите, простащината ни стана близка другарка и съжителка...Из "Писмата на Теофилакта Охридски архиепископ български." Превел от гръцки митрополит Симеон. Сб.на БАН, 1931, кн. 27, с. 7172.

97

Анонимен

преди 10 месеца

НЕ РАЗБИРАМ КАКВО РАЗБИРАТЕ ПОД ГРАМОТНОСТ И КАК МАТУРИТЕ ("ВЪПРЕКИ МАТУРИТЕ") МОЖЕ ДА ДОПРИНЕСАТ ЗА НАРАСТВАНЕ НА ГРАМОТНОСТТА. КАТО ЕЛЕМЕНТАРНО ДОКАЗАТЕЛСТВО - В ПРИМЕРНИЯТ ИЗПИТЕН ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА НА ЕЛИТНАТА НИ ВЕВЕСАРИЯ ИКАО-ПЛЕВЕН КЪМ ВВВУ "Г.БЕНКОВСКИ"-Д.МИТРОПОЛИЯ ЗАДАЧА НОМЕР 12 Е С НЕСЪВМЕСТИМИ УСЛОВИЯ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА Е ПОСОЧЕН ВЕРЕН ОТГОВОР. ДАВАМ 1 МИЛИОН НА ТОЗИ, КОЙТО ДОКАЖЕ,ЧЕ ИМА ПОНЕ ЕДНО ВЯРНО РЕШЕНИЕ ОТ ДАДЕНИТЕ ЧЕТИРИ!!!... УСПЕХ!!!

96

Анонимен

преди 10 месеца

Ами щом са лоши резултатите, тогава всички от Министерството на образованието да подават оставки и да си върнат заплатите! Така щеше да е ако думите чест и достойнство значеха нещо...

95

Баш програмист

преди 10 месеца

На такива като професор Иво Христов им викат софисти.. Тяхната цел е да объркат хората и всеят смут , съмнение в душите , софистите не предлагат решение , тяхната цел е смут и объркване .. Той много добре знае каква е причината и какво е решението но се прави на мотика.. И играе в полза на глобалистите..

94

Анонимен

преди 10 месеца

Не трябва като руснаците да се връщаме назад към соц.образованието , то също не беше добро .. Трябва да се върнем още , още по-назад към онова образование което е от бога , което е 400г. от н.е. и просъществувало над 1000г. средновековното образование , на маганурската школа..