9

Анонимен

преди 10 месеца

Мистерии, чудеса и с мощна кражба напред.

8

Мишев !?!?

преди 10 месеца

Мишев ,какъв ГЕРБ те пати бе пъпчивецо ? Аман от нескопосани лаладжии!Как може да сравняваш Възраждане с Герб ???Всички вижда се дружбата на твоята БСП с Възраждане !...Тия Бабикяновски ментърджълъци не минават пред мислещите хора ,а само пред чугунените глави и недораслите разглезени пубери!

7

До СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Промяната сама си пречи с неопитноста и некъдърноста на младите ,,умните и красивите! А ти 11 явно си пубер еДНО Е ДА ИСКАШ,ДРУГО Е ДА МОЖЕШ,ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО ДА ГО НАПРАВИШ!.При Герб и Бойко Борисов БВП беше 3 % и имаше икономическа стабилност въпреки пандемията !Влязохме и в чакалнята на Еврозоната .ние по старите помним!......Асамо за две и половина години ,този с юмрука, ПП-ДБ,ИТН и т.н. смачкаха държавата ! И продължават .....Пилците се броят наесен!!!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Даа

5

Мишев

преди 10 месеца

Възраждане не управляваха но пречеха на всички дето управляваха - саботажи, бунтове, скандали... защото така са им наредили техните спонсори от Москва и от ГЕРБ.

4

Джони

преди 10 месеца

БГ полицията и прокуратурата не вършат работа за 5 стотинки. Защо им плащаме заплатите? - питам аз. От 6 милиона население има 1 милион полицаи които не вършат нищо.

3

А грешка

преди 10 месеца

Разходи за администрацията - чаша кафе - 90лева,Тоалетна хартия ролка - 30лева, Кутия кЛамери - 45лева....... После се чудите защо карат нови джипове, поршета и вила на о. Тасос!

2

Мистерия Пентагона

преди 10 месеца

Разходи за администрацията - чаша кафе - 90лева,Тоалетна хартия ролка - 30лева, Кутия камери - 45лева....... После се чудите защо карат нови джипове и поршета!

1

Полицията е в амок

преди 10 месеца

В България стават страшни неща с психиката на хората, някой удря здраво Българите по главите с честоти !