17

тръгва от долу

преди 10 месеца

Шварценегер има около половин милиард долара,и си ги е спечелил сам с много труд!Страшен пичага е!Да е жив и здрав!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Чичо Шварци е термостатор.

15

партайгеносе

преди 10 месеца

До Анонимен 5 Чудиш се защото не четеш!Бат Арни е дал безброй интервюта,и винаги казва да тренират без химии и металургии!Така резултатите се получават по-бавно,но са трайни!Между другото,сина от прислужницата единствен върви по пътя на баща си!Другите му деца са все много специални като майка си!Когато жена му казва,че е просто момче,той и отговаря,че всичко е постигнал сам,за разлика от сложните дето чакат на наследство!И купува джип на сина си!

14

Нравите тук и там

преди 10 месеца

Мъжете не могат да си държат дюкяна закопчан. Дори когато остарее и виаграта вече не му помага, пак се опитва да се прави на топ-осеменител, макар и само на думи. За да изглежда герой. Ако обаче на жената по някакви причини не й е достатъчен само съпругът й, тогава тя е грешница. Но носи вкъщи заплата, по-голяма от неговата, върти домакинството и му ражда деца.Така е у нас. Другаде, напр. във Франция мисленето по този въпрос е по-различно, дори когато мадам не работи, а е на издръжка на мъжа си.

13

Анонимен

преди 10 месеца

След като е толкова известен, но има само едно извънбрачно дете, жена му трябва да оцени това. Бил й е до голяма степен верен. При това е избрал обект за паралелна връзка, който е в дома му и няма да тръгнат слухове, че са ги видели тук и там.

12

Стив Рийвс

преди 10 месеца

Тоя толУууп съсипа и стотици хиляди младежи набухани с химия повечето от които са мъртви или импотентни 30 - 40 годишна възраст .!.

11

Елементарно Уотсън

преди 10 месеца

Идва един момент в който жените се съсредоточават само върху децата и мъжете остават на заден план а на него едва ли му е липсвало женско внимание от други жени...

10

В.

преди 10 месеца

Човек не трябва да лъже! И не може да живее без да обича.

9

#MeToo

преди 10 месеца

Бойко да взима пример от бат Арни и да признава за детето от къщата в Испания, докато не са го осъдили за ....... издръжка.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Арнолд Шварценегер е велик!

7

Педо Беър

преди 10 месеца

Трудно му е било на бате Арни на върха на славата си, когато всички малки фенки са си предлагали розовите сливки да им устои

6

До 5

преди 10 месеца

Усещам, че си от същия вид като бате Арни, такъв качествен. А колкото до много богатия ирландски клан Кенеди..., не знам дали са богати , ама почтеността и верността не са им много силна черта. Че и въпросната му съпруга, много влюбена в някакво австрийче , нали?

5

Анонимен

преди 10 месеца

Чудя се с тия химии и анаболи как Шварценегер успя да стигне до 75 години. Явно наистина е терминатор

4

Ще

преди 10 месеца

И мине

3

Щерю

преди 10 месеца

Мария трябва да е потрошила няколко Tefal-а в главата на черния нигер...

2

Влади

преди 10 месеца

Добре де, този тогава е в образа на супермен. В един момент камериерката Лурдес-Мария (или как там се казва) му се слага и той я запложда. Удобен повод за жена му , която го обича заради славата и парите му, да му вземе половината състояние. Мъжка слабост, женска хитрост!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Изключително успешен, но арогантен и крайно егоистичен човек. В някои аспекти е пример за подражание, но в други - в никакъв случай.