Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер си спомня за един от моментите, оказали се повратни в брака му.

В новата поредица Arnold, която може да се гледа в Netflix, 75-годишният актьор говори за холивудската си кариера, времето му като губернатор на Калифорния, както и за скандалите в личния му живот, станали достояние на целия свят. Арни дълго време успява да се задържи като един от най-уважаваните актьори, давайки пример със сплотеното си семейство, но този му имидж е разбит на пух и прах, когато става ясно, че той години наред е имал извънбрачна връзка с домашната прислужница, която му ражда и дете.
 
Новината шокира света и почитателите на Шварценегер, а подобни емоции завладяват и цялото му семейство. В един от епизодите Арни си спомня за момента, в който се изправя пред близките си хора, включително съпругата си Мария Шрайвър, за да им потвърди слуховете за аферата и извънбрачния си син. Той признава, че дълго време е имал връзка с домашната помощница Милдред Баена и е станал баща на син Джоузеф, който в момента е на 25 години.
 
Шварценегер разказва, че с Мария са ходили на брачен консултант веднъж седмично, за да споделят за проблемите във връзката си с надеждата да ги изгладят и да продължат напред. Един ден обаче терапевтът е поставил темата за извънбрачния син на актьора, казвайки че Шрайвър би искала да знае дали слуховете са верни. Арни си спомня, че в този момент сърцето му сякаш е било спряло, но е решил да каже истината.
 

Мария Шрайвър: Влязох в манастир след развода с Арнолд

Арнолд Шварценегер загуби половината си състояние при развода

Арнолд Шварценегер – ерген и с още едно внуче за 2022 г.

„Да, Мария, Джоузеф е мой син. Тя беше съсипана от тази новина. Имах афера през 1996 година. В началото наистина не знаех за детето. Постепенно обаче ми стана ясно, че Джоузеф е мой син и беше време истината да излезе наяве. Как може да прикриеш подобно нещо?“, казва бившият губернатор на Калифорния.

Още за откровенията на Арнолд Шварценегер и други новини за звезди ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase