14

ББ

преди 10 месеца

г-на на снимката...или си Левски...или си яж локумите!!!аман от "знаещи" и...не можещи!!

13

ББ

преди 10 месеца

До Анонимен7-те джуджета и масажираният сарафов от масажиста пепи еврото,ама сараФов си пиеше с кадровика на мафията пепиТо...кайвето,ама сараФов лъжеше Българите в полза гешев как "атентата"бил толкова ...жесток,бил с цел убиване...на децата на гешев,доказано не били на фоерверките!кого лъжете?до кога Българите ще позволяват тези престъпления и руски агенти да обслужват мафията им?няма партия която да ви донесе благоденствие ако не излезете и изтребите подобни и като доган и борисов!убиват ви

12

Анонимен

преди 10 месеца

Може да сте много недоволни, но можете реално да оспорите различни актове само ако са в нарушение на закона. Съобразявайте се с тия неща, бе. "Този не ме кефи" не е достатъчно основание. Дали искате или не искате Сарафов - въпросът е дали някой е длъжен да ви пита. Иначе - вече има механизъм за разследване, като си мислите, че сте прави, използвайте го и докажете правотата си.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Симеоново не е ЮФ на СУ, но Харвард не е някогашният Харвард. Всичко е цирк и имитация, само сеир на гладен стомах на народа.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Янкулов, да знаете, че следващият път след преждевременното сваляне на гл.прокурор, изискването за новия ГлП ще бъде да не е обвързан с ПП-ДБ. Още в първите си дни новите управляващи се държат като хунвейбини, а Христо Иванов и Ат.Атанасов се втурнаха да сменят Гешев.Само че юристите, визирам тези от Прокурорската колегия, се оказаха по-пъргави. Сега мин.Славов се заканва да ги дава на съд, други двама депутати от ДБ се оплакват и клеймят Сарафов, а Мирчев от ДБ иска повторни избори за и.д.

9

Анонимен

преди 10 месеца

най-дабре се учи право в каспичанския факултет на карнобатския университет, после йориста става соросляк...

8

Анонимен

преди 10 месеца

Кой поръча атентата над Гешев... трийте трийте

7

Анонимен

преди 10 месеца

Само баа Ванга не сме чули още да е казала кой да е главния прокурор....

6

до VladTepes,k.4

преди 10 месеца

За това уж нормално Право, което се е преподавало в Милиционерска та Магнаурска школа -Симеоново вина имат професорите Киров, Близнашки, Вълчев, които декларираха навремето, че първите 4 випуски след 1990 г. са изучавали същите правни науки като в ЮФ. Как си представяте, че "милиционерите', чиято работа и роля в обществения живот е съвсем друга, ще учат задълбочено Право? Милиционерът е и си остава винаги милиционер. Както и депутатите от ПП и ДП обещават, че ще се справят с корупцията и ВСС?

5

пришълецът

преди 10 месеца

Гяволете са лоши ора викаш:)))

4

VladTepes

преди 10 месеца

Първо трябва да е подготвен юрист, завършил нормално право, а не висше милиционерско.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Андей - за пръв път чувам за такова име

2

Анонимен

преди 10 месеца

До кога ще се назначава тази личност?? Коректно ще всеки желаещ да се яви на Конкурс за тази длъжност!!

1

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 10 месеца

Много сте далеч от истината!