68

ЗиЛ

преди 11 месеца

Сега никога няма да запушат кафявата тръба във Варненско езеро.. От години цялата отпадна вода от Аспарухово се излива там и плъзва през канала по плажовете. Сега ще кажат че Каховка е виновна за жълто кафявата вода. Как ще ви кажат че е *** водата като хотелите са техни...Хахахахахах.. Вече има хора със салмонела в Св.Константин и Елена,но бързо изчезна инфото вчера. Колкото ни казаха за чернобил, толкова и сега!!!! Не се КЪПЕТЕ в морската вода!!!

67

Критик

преди 11 месеца

Информацията на министерството на туризма е толкова сериозно, че няма как да не и вярваш! Очакваш химичен анализ на водата преди и след инцидента, а получаваш температура и потвърждение, че водата била чиста. Все едно второкласник пише информацията

66

Анонимен

преди 11 месеца

В Румъния и Одеса им казаха на хората... Тука всичко било на ред, а ся де

65

Алекс

преди 11 месеца

Продажници много."Експертите" от ВВМУ са в тази група.Дали ще се намери поне един достоен чиновник,който ясно да каже на хората: това лято Черно море е ОПАСНО за къпане.Ходете в Гърция,Испания,Малдивите и т.н,но не и на Черно море.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Скоро Грета Тунберг нарече трагедията с язовира в Каховка Екоцид и варварщина! Всеки да го тълкува както иска, но това е истинско унищожение на природата и Черно море е първото, което ще бъде засегнато, с години наред при това Путин! Путин извърши толкова злини на света, че никой няма да му прости и ще бъде съден в Хага.

63

Бай Кир

преди 11 месеца

аз също бях мин седмица мирише на нещо специфично, но не и на море както си миришеше, като цяло и без каховка, само от войната морето е отровено така че траа да са внимава

62

До 57

преди 11 месеца

И на север е мътна. Обикновено през юни е бистра, но сега е мътна и не мирише на море.

61

Анонимен

преди 11 месеца

хахахаха при нас замърсяване няма, във всички държави има само при нас няма

60

От Несебър

преди 11 месеца

И без това всяко лято нон стоп всички туристи са с разстройство, малко повече *** в морето изобщо няма да има разлика и без това от 14 дни 13 прекарват в ***

59

Men

преди 11 месеца

Нашето море е най хубавото най чистото с най добрите хотели и най добрата храна

58

Прост Ганьо

преди 11 месеца

Ся ша на залеят по медиите колко било чисто нащо море ,

57

До опитал

преди 11 месеца

И аз така, ама днес. Водата не кристално чиста, както е юни. Мътна е и нищо не се вижда. Не бях на Несебър, но бях на Слънчев бряг. То е все едно. Не съм от конспираторите, може и от дъжд да е, може от всипко, но е мътна. Нищо не се вижда. Като супа с мляко е.

56

Ханко Брат

преди 11 месеца

Аз ще дойда по Черноморието на нарко туризъм няма да се къпя в морето за всеки случай.

55

Опитал водата

преди 11 месеца

Последно поплувах в морето в Несебър в четвъртък, 15 т.м., тоест 9 дни след трагедията с язовира в Каховка. Водата все още беше кристално чиста, макар и хладновата. В морето бяхме само аз и една възрастна рускиня. Какво ще стане нататък във времето, никой не може да каже. Прекрасно е нашето Черноморие, дано последиците да не са много големи и дълготрайни. А че ще има замърсявания, е ясно, няма какво да се залъгваме. И трябва да настояваме да се казва истината.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Да свалим ДДС за туризъм,сега му е времето,да няма после стачки

53

Сега остава

преди 11 месеца

Да изплува труп на някой рушист ако вече не е станало но се мълчи за това и ще ви кажем нари ви казахме.

52

Местен

преди 11 месеца

За мен лично е по-добре. Сега конспираторите и шубетата няма да дойдат, а това означава спокоен плаж и кръчми. Че иначе, ако не отидеш с седем сутринта на плаж шезлонг не виждаш. Няма и на свободната къде кърпа да пуснеш, а на обяд е абсурд да хапнеш. Чакат на опашки за маси.

51

За военен

преди 11 месеца

Трибунал сте мутрокомуняги затова че лъжете народа!

50

Това е

преди 11 месеца

Екологична катастрофа в нова Каховка водите се вливат в Черноморец в Украйна са предупредили че има опасност от замърсяване да не се къпят в Румъния са ппедуппедили само в България вутроморието е чисто нищо ме изплуваха 4 крави ама това е СлучаЕносТ нали!

49

Как

преди 11 месеца

Се самопочиства бе аутисти Нова Каховка ще се само помести ри?