16

Този е Българин

преди 10 месеца

Колкото Ахмед Доган и аз приличам на ***?

15

Ислямският Монке

преди 10 месеца

Данаец чете евангелието като дявол-библията.Все едно имама да пази Библията пред запалена камина?

14

Този е спънката

преди 10 месеца

На България и Българския народ да се развива демократично и да върви напред за благоденствието на православните християнски ценности и традиции.

13

И тоя татарин

преди 10 месеца

Кючек Кючек е евро-дупетатин?И се представя за турски поданик във България за отстраняване на евро-фондове и проекти за майчината му родина.

12

ББ

преди 10 месеца

ти си Национален предател!с нейстински доклади подведе еСССР,наложили на Бундестага да унизи и прехвърли вини върху Народа ни!разпуснете еСССР работещ с опг като дпс-герб,ессср..ченгета на кгб се гаврят с капацитета ви,налагащи ви решения обслужващи путин..факти...СП 1..2...руски поток в България..еСССР сте зависими и платени от путин...по делата и гладните и ограбените ви Народи го виждат!лъжете вас си само..а путин изобретил ковчези с..чекмеджета,ще можете вземете платеното ви от убиеца в..Ада

11

Инфан

преди 10 месеца

КючукБ0кЛук интересите на чия родина майка защитава?!?!?!? И защо немското БСП и немското ДБ са финансово грантово-мотивирани от БЮРМ за премахване на текстове от френския диктат?!?!? Кой изобщо го избира тия ши33ита да решават съдбата на суверени държави?!?!? Защо спи външно? Кой ще защити интересите на България?!? Въпросите са риторични,бай дъ уей...колонията няма думата,изпълнява се каквото каже посолството!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Защо турчин е докладчик?!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Доклад за компромисите 18,какво означава,че за предишните 17 държави членки са били приемани по същия начин по доклад за напредъка на държавата за приемане в ЕС за последните 5г. от изработените,предварително гласувани доклади за да бъдат представени от ЕК по критерии включени в тях с забележки,че да бъдат разглеждани от основани групи на ЕП и да бъдат отделени от критериите различията в напредъка за срок от 5г. с обосновани на основа възможни компромиси за прием с оценки и докладчик по въпроса.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Предател!

7

Анонимен

преди 10 месеца

На 100% съм убеден че БГ службите участват в инсценирането на побоя над двамата псевдоБългари!!!Единия антиБългарин с спешно появило се у него БГ сузнание,а другия Албанец ,който едвам говори на Македонски придобил от скоро БГ съзнание. Ако не са от службите и двамата как са допуснати във ВМА по спешност.

6

Фердо

преди 10 месеца

До АнонименОт космоса се вижда, че мисленето ти куца. И как нашите спецслужби /дето берат душа/ са организирали палежите и побоите над клубовете и хората, заявили гласно българската си принадлежност? Зад всеки ъгъл ви се привижда Путин. А, стига де!

5

aa1820

преди 10 месеца

Турчин не може да защитава българския интерес в Македония.

4

Анонимен

преди 10 месеца

В Македония правата на малцинствата са защитени със закони. Ако в България някой поиска Македонците да бъдат вписнаи в нашата конституция ,едвали някой ще се съглси,а в Македония управляващите даже се борат за това Българите да бъдат включени в Македонската конституцията. Побоите от космоса се виждат ,че са организирани от нашите служби. Президента ни е Путинска марионетка и играят в комбина с ВМРО ,за които съм сигурен че повечето са свързани с ДС от миналото,т.е. с Москва.

3

Lina

преди 10 месеца

Очакваме ли лицето илхан Кючук да защитава бг интерес!? Ако го правеше нямаше да е там. От турчин какво очакваме? В ***. цигония пребиват хора, дори за слух, че са българи. Толкова за ес ценностите и правата. Обещания за наивници.

2

Анонимен

преди 10 месеца

То аджеба как може турчин да защитава български интереси това е върхът на перверзията,пък бил и с български паспорт .

1

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв доклад е това, щом депутати решават какво да видят? Не трябва ли всички депутати да видят всичко? Защо криете истината?