242

пълна пародия сте

преди 4 месеца

Браковете в България са пълна пародия. Отгледана съм от два ***, които се карат непрекъснато за пари и се плашат с развод, но са останали заедно понеже не са имали средства да се разделят. Предпочитам да съм отгледана от един родител.

241

ВгъZrаждане

преди 11 месеца

Семеуйни ценности, подразбира се - да се бият жените, ако продължават да не слушкат - я в куфар, я аровена в двора, я самообесила се, я заклана заедно с децата за да не й е скучно на оня свят, защото *** похарчил всички пари и фалирали, да работи една и съща работа ис мъжете и да не получава същата заплата, да е 1 процент от кандидатите да депутати..

240

От похода за Мир

преди 11 месеца

Както се очакваше - Витошка пълна от край до край - пълно с хора. Камери на БТВ се мернаха на НДК, на Нова - пред парламента. Но отразяване от медиите-НУЛА (или формално). Ние си знаем. Видя и центърът на София! Видя и полицията. Видяха и сумати хора с камери и телефони - ще се види в нета. Те нека опитват да заглушат. България НР иска и НЯМА да позволи да й налагат неща, които не иска! Нито прайдове/лгбт идеологии, нито намесване в ЧУЖДИ конфликти, нито да разоръжаваме СВОЯТА армия!

239

Анонимен

преди 11 месеца

Шкварек в защита на полските ценности!

238

НДК 17:00

преди 11 месеца

НДнес-2ра част! Няма да се каже по никоя медия, за това- днес от 17:00 пред НДК - Поход за Мир и Суверенитет! Защото натискът за унищожаване на ценностите е страшен, но не е единственото направление на хибридната война, която се води срещу България (срещу целия свят, но в момента сме на фронтовата линия и сме ключова страна по ред причини)! Искат да ни вкарвата пряко или косвено в ЧУЖДИ конфликти, отказват да изпълнят Конституцията и да позволят народът-СУВЕРЕН да взима решенията за ДЪРАЖАТА СИ!

237

Анонимен

преди 11 месеца

До Аз /294/ - Ти каква квалификация имаш?

236

Прайд- ???

преди 11 месеца

Не ми пука койс кого се ****** , ДАнче / фъндъкова / , туй както аз не си размахвам детеправещото на площада нека и тези да не пладират . Ако си го размахам веднага ще пратите милиционерите да ме окошарат за неморално , а теЗЗ ???А за поткрепящите - пожелавам им с цялото си сърце децата им да станат със " свободно " отношение и да си затрият потомството / мъж от мъж и жена от жена не ражда/ - защо ги рекламират

235

хахахаааа.........

преди 11 месеца

Американците одобриха ли?....демокрацията в опасност.....

234

Анонимен

преди 11 месеца

Предлагам следното. Искали да им се разреши да правят семейства и семейството да не било дискриминационно мъж и жена. Така, предлагам да ги затворят някъде и докато единият от двамата не забременее да не ги пускат. После като свършат работата да им се разреши да създават семейство. То и без това последно време докато не забременее булката не се женят ;), че даже и след това.

233

Аз

преди 11 месеца

Традиционното българско семейство - жената с наднормено тегло и рошава готви в кухнята за челядта, мъжът си чеше мдете и пие биричка, купена с мизерната му заплата на нискоквалифициран работник.

232

Анонимен

преди 11 месеца

На снимката, православни човекомразци, типичните русофили и чалгари.

231

Наблюдател - патриот

преди 11 месеца

Ще аплодираме министъра на отбраната , ако мобилизира целия Прайд , да ги облече в униформи и с конски вагони да ги закара на украинския фронт ! Там да покажат какво могат - да вдигат цветни балончета, да се кикерчат без ***, с обувки на токчета, с перуки да плашат руснаците, да се чифтосват пред руските окопи и да крещят : Ураааааа! Какъв цирк е България !!!!!!!!!!!!!!!

230

НОМЕР2

преди 11 месеца

Откачалки! Същества, живеещи в 19-ти век!

229

Анонимен

преди 11 месеца

Путин има 2 дъщери от брака си с Людмила, още 2 извънбрачни деца от Алина Кабаева и още една извънбрачна дъщеря от друга любовница - Елизавета Кривоногих. Мисля че това са напълно доволни семейни ценности, които си заслужава да спазваме.

228

Анонимен

преди 11 месеца

Вече и децата разбраха, че тези никога нямаше да направят това "шествие за семейството ", ако не беше с цел да саботират прайда в същия ден. През останалото време къде са, защо не правят такива шествия за традиционните ценности? Според мен им пука за семейството, колкото за промените в климата. Поне участниците в прайда са истински и спонтанни. И се усмихват. Тези са фейк и гледат мрачно.

227

Анонимен

преди 11 месеца

"Истински българин" беше един от любимите изрази на Славчо чалгаря.

226

Анонимен

преди 11 месеца

Едно време този прайд го пробутваха като фестивал на техно музиката, същото е и с дрогата, та нормален човек ако слуша електронна музика ще го изкарат или обратен или наркоман.

225

До Анонимен 275

преди 11 месеца

Принципно си прав, проблема е че баш копейките се прават на най отявлените евроатлантици, е Баце голем евроатлантик па опука 3 млрд за руския паток

224

Анонимен

преди 11 месеца

Омразата я разпространяват копейките!! отровиха България с фашизъм!

223

Няма такава злоба

преди 11 месеца

Само вижте коментарите-МНОЗИНСТВОТО са привърженици на прайда и ВСИЧКАТА омраза се лее точно от тях. Някои им дават обяснения с цел просто да ги накарат да се замислят и да чуят гледната точка на Българите. Привържениците на прайда (не говора за хомосексуалистите забележете) се правят, че не четат, извъртат думи, измислят си, лъжат, и меко казано се държат като зли хора. Дори коментари, които просто казват "Шествието беше приятно и добре организирано" им събира минусите! Що за хора сте бре?