18

Анонимен

преди 10 месеца

я?!

17

ББ

преди 10 месеца

и да не се страхувам да умра или убит ограбен от ЕС робите на путин,налагащи несправедливости и грабежи!...Бог ми даде Свободата... и ще увра Свободен...моето и на Света ни богатство!!!...пс...скоро рашите ще измислят ковчези с чекмеджета за робите си...ама първо ладата да запали...първата запалила ще е за..вебер...тоя вълшебник!!!

16

ББ

преди 10 месеца

държаният от пеевски борисов,го "налага" като реформатор...по руски,и вебер манипулира Бундестага през доноси на дс-дпс агенти,ЕС легитимира ОПГ...като политически партий...и хората им омръзна тази мръсотия ограбваща животите им от ЕС...имащи печатница...и раздаваща пари...стигащи до...мафията обаче...това е примитивно и престъпно...ЕС се превръща в ОПГ!!!САЩ не им вярвайте...с мафията която финансираха през глада на Народите си строяха...руски потоци,родили путин,само факти,ако имате гънка..

15

Анонимен

преди 10 месеца

Чувам, че този щял да съди Борисов! :)):)):))

14

Анонимен

преди 10 месеца

А *** тя промяната прод ължава, бе Биков!

13

ББ

преди 10 месеца

САЩ и Свободният извадете си главите...те не работят за Справедлив свят...СП1...СП2...г-н вебер с какво допринесоха Свободен и Справедлив???г-т вебер агента буда-борисов създал мафиотска ,която вие легитимирахте като партия строеше руски поток и отказа диверсификация,САЩ и Свободния те не играят почтено...управлява ги кгб...през щази и дс!!!Бог да пази САЩ!ЕС е зависим от путин!!!

12

Тиквата да си дава и

преди 10 месеца

Не говори глупости а тиквата да си дава имунитета веднага. Престъпникът трябва да бъде съден. Мястото му е в затвора а не в парламента. Петков си даде имунитета а престъпника Борисов кога?

11

ББ

преди 10 месеца

поредното престъпление на ЕС политиците вземащи пари от путин!ОЧЕВАДНО г-н Вебер използващ Бундестага,порицаващ България,тези зли хора чийто съграждани бият в македония,били виновни,ЕС работи с мафиоти,агенти на КГБ-ДС като доган и борисов!вебер да понесе позора,борисов дс го мина с...200 и да спре да опитва да го пази като минава България!САЩ това не е ОК,ЕС играят непочтено и с престъпници!

10

Ха ха ха

преди 10 месеца

Боце вече те изпраха пращай киро и асан право у харвард - преподавателя ги търси преписвали на изпита

9

Анонимен

преди 10 месеца

Докато Борисов е на свобода, няма как да има Промяна.

8

Кравата Милка

преди 10 месеца

Къщата в Барселона я няма, бикините ги няма, парите също ги няма, така че престъпление няма. Биков е факир направо.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Я се Разкарай бе Биков!!!

6

анонимен

преди 10 месеца

До Ха ха Той вече е забравил. Той вече напълно е забравил, защото това беше през 2012 година. На Биков и на Даниел Митов съм им чел биографиите и съм чел в колко партии са членували. Явор Божанков е бил в ДБ, после беше в БСП. За всички тях мога да използвам една дума, която важи за жените, които сменят мъже според финансовото им положение и позиции на тези мъже в обществото, но няма да я пиша, за да не ме цензурират. И още номади, знайни и незнайни, помни нашата политика.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Съдебната реформа,ще започне и се развихри,само след като МутроКомуниста бъде подведен под Съдебна отговорност!!! Не бива да бъде Изпран и сложен на Простора да " съхне"! Този индивид е време да си плати Вересиите!!!

4

Ха ха

преди 10 месеца

Ха изплува другият защитник на герб след просто кироИ този щеше да вкарва бойко в затвора

3

истина е

преди 10 месеца

Всички сте впрегнати от боко да го изперете ,защото влезе ли в затвора ,ГРАБ ще се зарови !!

2

Анонимен

преди 10 месеца

На *** му дай власт и му гледай ... сеира - яжте му сега кюлчетата на Боко!

1

Мъдрец

преди 10 месеца

Биков, а действията на избирателите, които вече няма да гласуват за вас и ще ви пратят в четвърта глуха, как ти се фокусират .а ? Човече, овреме сменяй отбора - всички сте аут на следващите избори ! Скоро !